Ake lahsie pneu? To ten 920g minion co mam vzadu mas na mysli? Alebo ten 800g na novu sezonu? Tlmic som nemenil koli hmotnosti takisto. Vyjazd si meram mobilom ale uz ma to nebavi. Tachac bude pohodlnejsi. Takze nemudruj a tahaj na bike
Ja som nebol schopný ísť 2 roky kúpiť do tacháča nové baterky, tak som ho radšej predal
MageZ neboj aj vo Fatre vozíme ľahké. Napr. minulú jar som jazdil RaRa kým bol sneh a jazdil som len cesty a polné cestičky. Potom sa mi ich nechcelo prezuť asi 2-3 mesiace, tak som na nich jazdil skratky z Holí, zelenú na Bystričku a aj z Magury. Celkom to ide, len musí človek vyberať stopu na dlhší čas dopredu, lebo to moc nebrzdí . Prípadne hľadať únikovú cestičku, keď sa mu to až príliš rozbehne .
lto si si isty co si napisal? ..... ja uz nejdem s tmaxom ani na horalku do potravin
srandujem..... ja som za kazdy vylet .... inak, osobne ma laka Dukla a okolie.... nikdy v zivote som tam nebol a urcite tam je krasne (cim nechcem povedat v KE je skaredo)
....ale uz sme OT
Ake lahsie pneu? To ten 920g minion co mam vzadu mas na mysli? Alebo ten 800g na novu sezonu? Tlmic som nemenil koli hmotnosti takisto. Vyjazd si meram mobilom ale uz ma to nebavi. Tachac bude pohodlnejsi. Takze nemudruj a tahaj na bike
Nie, nie .. ale spekuloval si nad Continentalom a pytal si sa na vahu, s tlmicom sa mi zda, ze si niekde pisal, ze je fajn, ze si odlahcil, ze sa ti zdal bajk uz tazky. Uz to nezahovoris .. na bajk nejdem .. az na jar. Uz toho bolo dost
Inak dobre si spravil, ze si nechcel Continental MK .. len same problemy su s nim. Nedrzi poriadne, vzadu som uz dostal aj (pomalsi) defekt (aj ked zase podozrievam stavbarov pri Starom moste) akurat ked je nafukany nie na makko, tak po asfalte je dost rychly. Asi idealne na hradzu
A tak ano,tych 93 km a 3400 vyskovych nejako snad este dam, ale potom pauza. Hromadia sa mi doma vidlice, ramy, duse, plaste a 1000 inych veci, na ktore nie je cas , ked clovek nic ine nerobi, len vo volnom case nahana kilometre, alebo vyskove Jedina vynimka bude cas od casu, az bude nejaky zaujimavy sneh a budem mat naladu. Proste som si nadpracoval kilometre, aby som mohol cas venovat aj niecomu inemu. Napriklad zhananiu noveho ramu a novej vidlice. Nech si MageZ nemysli, ze bude jediny, co ma 2 vidlice na jeden ram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MageZ neboj aj vo Fatre vozíme ľahké. Napr. minulú jar som jazdil RaRa kým bol sneh a jazdil som len cesty a polné cestičky. Potom sa mi ich nechcelo prezuť asi 2-3 mesiace, tak som na nich jazdil skratky z Holí, zelenú na Bystričku a aj z Magury. Celkom to ide, len musí človek vyberať stopu na dlhší čas dopredu, lebo to moc nebrzdí
srandujem..... ja som za kazdy vylet
....ale uz sme OT
a to mal pritom v ten den tmax pomale tempo, lebo videl ze ma za sebou 12 ludi a tak to nechcel moc potrhat
myslis dlzku vyjazdu ?
Nebol .. len som vybehol pod Simonku, naspat a smer BA. Ale cestou tam som presiel Plesivecku a Silicku planinu. Resp. juznu cast.
Nie, nie .. ale spekuloval si nad Continentalom a pytal si sa na vahu, s tlmicom sa mi zda, ze si niekde pisal, ze je fajn, ze si odlahcil, ze sa ti zdal bajk uz tazky. Uz to nezahovoris
Inak dobre si spravil, ze si nechcel Continental MK .. len same problemy su s nim. Nedrzi poriadne, vzadu som uz dostal aj (pomalsi) defekt
Bohužiaľ, plne funkčný nie je. Hneď na prvom výjazde ma zarazilo, že tam chýba inbus č. 2,5 na nastavenie tuhosti pedálov. Inak fajn výmysel.
Tusim si minule nieco pisal o cestaku
Nemoze to byt light verzia inbusu c. 10? Plnohodnotna desiatka s celym prierezom by sa tam nevosla, tak to takto zjednodusili a odlahcili.