mam surnu prosbu o radu, potrebujem servis na optiku, jedna sa o dalekohlad hanimex, neviem ci niekomu spadol alebo co sa s nim stalo, ale je vidiet obraz dvojmo a neda sa to nijako nastavit, najlepsie servis na slovensku, radsej to budem riesit osobne, ak mate tip na dobry servis budem vam velmi vdacny
iron.hide dnes som mal super den, ale toto je z neho najviac, nerozumiem po madarsky nic okrem zhruba 20 slov, ktore tam vsetky pouzil ale rehocem sa doteraz, ten chlapik je na nejaku televiznu cenu ! Najprv som podla hlasu myslel, ze je to Pista Lakatos, ale potom pochopil ze to holohlavy Vilo Rozboril po madarsky imituje Mariana Cekovskeho
Preklad asi netereba k obsahu, ale niektore slovne spojenia by som rad pochopil aj sa ich naucil pouzir v povodnom zneni, bez titulkov.
Este raz dakujem
je mi na vracanie...policajny stat, kde nefunguje policia, sudy ani prokuratura - bananova republika bez bananov - Slovakistan
Pozor, toto nie je Slovakistan. Takto to funguje uz pomerne dlho vo Velkej Britanii, v USA , zosuladuje sa to s EU, kde v urcitej podobe to uz aj plati. Zacalo to po 9/11. Dal som to sem, lebo to uz prichadza aj k nam. Nie je to vec SMERu, ostatne, potrebju ustavnu vacsinu, ale predpokladam, ze zopar hlasov na to najdu. Pod tazobou udalosti vo Francuzsku to nebud mat take tazke. Zvykajme si .. ono toho bude casom viac. Ploty v lese, sukromne pozemky, zakazy, atd. Kto sa narodil v Juznej Afrike to bude mat lahsie
Ovsem druha vec je, ako s tym casom nalozi Kalinak & kompany .. tym to asi pojde pod ruku
Maloktory jazyk je tak kvetnaty na nadavanie ako madarcina. Obvykle je to tazko prelozitelne. Vyuzil kompletny sortiment a ako sofer kamiona ma dost casu a prilezitosti si ho rozvijat
To je naozaj neprelozitelne. Predstav si spojenie anatomickych pojmov s pomenovanim roznych pribuzenskych vztahov - pritom to spojenie je viac nez poeticke. Dokazal by si take prelozit?
BTW Madarcina naviac rada obohacuje slova predponami a priponami ako napr. nemcina co to este viac komplikuje.
Sice neviem uplne si to predstavit co pises, ale kedze poznam nejake idiomy z inych jazykov, tak tomu rozumiem. Cize tu neostava nic ine, ako sa aspon cast madarciny naucit. Mne sice madarcina znie dost divne, ale pocul som zopar veci, kde neexistuje asi nic krajsie ako prave madarsky jazyk. Najbarbarskejsi jazyk je anglicina
Pozor, toto nie je Slovakistan. Takto to funguje uz pomerne dlho vo Velkej Britanii, v USA , zosuladuje sa to s EU, kde v urcitej podobe to uz aj plati. Zacalo to po 9/11. Dal som to sem, lebo to uz prichadza aj k nam. Nie je to vec SMERu, ostatne, potrebju ustavnu vacsinu, ale predpokladam, ze zopar hlasov na to najdu. Pod tazobou udalosti vo Francuzsku to nebud mat take tazke. Zvykajme si .. ono toho bude casom viac. Ploty v lese, sukromne pozemky, zakazy, atd. Kto sa narodil v Juznej Afrike to bude mat lahsie
Ovsem druha vec je, ako s tym casom nalozi Kalinak & kompany .. tym to asi pojde pod ruku
nj, ako v UK ten zakon, ze ak nedas heslo k zasifrovanym suborom, ides automaticky do basy...ci navrhy retardov z USA o povinnosti zadnych vratok vo vsetkych krypto zalezitostiach a podobne vyplody chorych mysli...
v SR je o cca 1/3 viac policajtov na pocet obyvatelov ako v UK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co to tam inak furt hulaka? kto vie madarsky
a v 7.minute zas mozno vidiet "dzunglu" - imigrantsky tabor pri calais
Preklad asi netereba k obsahu, ale niektore slovne spojenia by som rad pochopil aj sa ich naucil pouzir v povodnom zneni, bez titulkov.
Este raz dakujem
Pozor, toto nie je Slovakistan. Takto to funguje uz pomerne dlho vo Velkej Britanii, v USA , zosuladuje sa to s EU, kde v urcitej podobe to uz aj plati. Zacalo to po 9/11. Dal som to sem, lebo to uz prichadza aj k nam. Nie je to vec SMERu, ostatne, potrebju ustavnu vacsinu, ale predpokladam, ze zopar hlasov na to najdu. Pod tazobou udalosti vo Francuzsku to nebud mat take tazke. Zvykajme si
Ovsem druha vec je, ako s tym casom nalozi Kalinak & kompany
edit: vo Francuzsku idu na dalsi level http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/387709-francie-bude-kvuli-teroru-porusovat-konvenci-o-lidskych-pravech.html .. domove prehliadky a sledovanie bez povolenia sudu
BTW Madarcina naviac rada obohacuje slova predponami a priponami ako napr. nemcina co to este viac komplikuje.
Ovsem druha vec je, ako s tym casom nalozi Kalinak & kompany
edit: vo Francuzsku idu na dalsi level http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/387709-francie-bude-kvuli-teroru-porusovat-konvenci-o-lidskych-pravech.html .. domove prehliadky a sledovanie bez povolenia sudu
nj, ako v UK ten zakon, ze ak nedas heslo k zasifrovanym suborom, ides automaticky do basy...ci navrhy retardov z USA o povinnosti zadnych vratok vo vsetkych krypto zalezitostiach a podobne vyplody chorych mysli...
v SR je o cca 1/3 viac policajtov na pocet obyvatelov ako v UK
Dušu, alebo peniaze!!
Biker vytiahne peňaženku a zamrmle:
Zasrané bezdušáky!!!...