Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Aj prevodovka, záves pravých dverí..., ale jednoduchšie je vymeniť auto. Tiež zavážilo, že Peugeot je u mňa "najviac" značka, srdcovka. Predaj Véčka v pláne nebol.
palo1707 no by si sa čudoval, ale kolega mal dvojkového focusa a akékoľvek stierače tam dal (vrátane všade ospevovaných napr bosch aerotwin za 1200kč) mu pískali.. sklo nebolo nijak dogabané, auto vtedy necelé 2 roky staré, cca 30tis nalietané..
Staci ked mas mastne okno... detto mavaju ludia ohnute ramena stieracov ked v zime pustia stierace s polmetrom snehu na skle.
Vzdy je nejake vysvetlenie. Ak je vsetko v poriadku tak neexistuje aby to vydavalo nejake pazvuky.
hej jazdil som s ním 2 roky s mastným oknom ale teda tiež si myslím že to bude oknom, lebo za tú dobu vyskúšal stieračov minimálne 5, vždy iné a robilo to celý rok či v daždi či pri ostrekovaní či nasucho.. a meniť kvôli pískajúcim stieračom vyhrievané okno? drahá sranda nie?
nebolo moje, neriešil som nič ja len som reagoval na to že stierače môžu pískať a vŕzgať a nebude to tým že sú staré, poškodené, lacné a neviem aké ale nejaký iný problém ktorý sa dá jednoducho či zložito určite opraviť.. ale napr meniť sklo len preventívne lebo možno to je tým? takýchto pokus omylov na starom aute vykonať pár a máme generálku..
Idem si dať opraviť auto po nehode (zadný nárazník - výmena + kontrola senzorov a zrejme lakovanie; piate dvere - oprava, tam bude rovnanie a lakovanie + kontrola zámku) a poisťovňa (Kooperativa) mi dala zoznam zmluvných autoservisov. Blízko pri robote som vyselektoval tri ale ani v jednom som nebol a nepoznám. Má niekto reálne skúsenosti s nižšie menovaným, odporúča, neodporúča...ďakujem.
AUTO GREEN, s.r.o.
Bajkalská 29, 82105 Bratislava
Auto Diškanec, s.r.o.
Žitná 5, 83106 Bratislava 35
DRUTECHNA, autodružstvo, Bratislava
Trenčianska 57, 82510 Bratislava
kiri: pokial viem, tak poistovne preplacaju len vysku-spoluucast, tu doplacas sam. Ale ide aj o to, z akeho poistenia ta skodova isla - ci z tvojho havarijneho alebo z PZP vinnika...
Allianz ma PZP bez amortizacie, tzn. preplaca celu cenu za opravu. A myslim, ze aj Uniqa. A aj rychlost riesenia je hodnotena kladne. Ked som zistoval ktore poistovne prichadzaju do uvahy, tak vseobecne panovala medzi ludmi zhoda, ze bud Allianz alebo Uniqa. Ostatne poistovne to vraj natahuju, robia obstrukcie a nepreplacaju plnu cenu.
kooperativa su svina aj ked ma clovek havarijne. do jedneho rodinneho auta nabural niekto z boku tak ze sa menili oboje dvere. z poistovne napisali ze fakturu nepreplatia ze podla nich stacilo vymenit plechy na dverach. ako to uz nepovedali. stalo to dost nervov a natahovaciek. nakoniec zaplatili. skusaju, vymyslaju, kratia....
astro v Drutechne nam kedysi lakovali skodovicu - rozbili pri tom celne sklo (auto plne crepov), poskodili tesnenia na dverach (zacalo do auta zatekat), ukradli protihlukovy "kobercek" za zadnymi sedadlami a zastriekali palubovku farbou ale to bolo zhruba 25 rokov dozadu
ťažko si človek vyberie PZP za potenciálneho vinníka, čo vám spôsobí nehodu... mne takto v zime nacúval pred domom do dverí jeden čo mal PZP v koperative a preplatili to celé a to som mal aj havarijné, ale riešil som to cez tú jeho PZP, pretože som si myslel žeby som tam prišiel o bonus za bezškodový priebeh, ale ževraj by som oň neprišiel, ale to som sa dozvedel až neskôr... vlastne ešte na havarijnom je aj nejaké spoluúčasť...
Smerodajna je obhliadka. Tam sa robi aj kalkulacia nakladov na opravu. Treba citat male pismenka, je tam napisane ze je povolene pouzit iba neoriginalne diely z druhovyroby. Cize poistovna vyplaca len po cenu takychto dielov, vacsinou maju katalogy priamo autokelly alebo trost. Ak si to date opravit do autorizaku tak sa vysledna suma samozrejme prekroci lebo oni musia pouzivat originalne diely a potom len zacina kolotoc s poistovnou
Servis si mozes vybrat akykolvek, to co je pisane na obhliadke je len reklama, maju z toho velke €€€. Ajtak sa myslim z PZP vinnika neda robit kryci list a treba to cele vyplatit a potom s fakturou do poistovne a ta posle peniaze poskodenemu na ucet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vzdy je nejake vysvetlenie. Ak je vsetko v poriadku tak neexistuje aby to vydavalo nejake pazvuky.
AUTO GREEN, s.r.o.
Bajkalská 29, 82105 Bratislava
Auto Diškanec, s.r.o.
Žitná 5, 83106 Bratislava 35
DRUTECHNA, autodružstvo, Bratislava
Trenčianska 57, 82510 Bratislava
Servis si mozes vybrat akykolvek, to co je pisane na obhliadke je len reklama, maju z toho velke €€€. Ajtak sa myslim z PZP vinnika neda robit kryci list a treba to cele vyplatit a potom s fakturou do poistovne a ta posle peniaze poskodenemu na ucet.