Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
-----
A ked som opat nacal tuto temu, tak nedelu som stretol svinky zase na novom mieste, kde nikdy predtym - na tej uzkej cesticke co je medzi Vydricou a Rybnikom 1 (to je ten, nad ktorym konci Blue Trail). Zrejme sa tam mocili v plytcine na konci jazera, a ja som ich vyplasil, cela crieda utekala cez singel a potok nahor do lesa.
A sranda na tom je, ze minutu na to pri druhom konci toho isteho jazierka sa mi stalo uplne to iste, ako cez kopirak
Hack3r
pise spravne,aj hentamto je v intravilane, je to ulica mesta
reagoval som na prispevok od Pancake
Nasi su vyspeli, uz maju posedy aj mimo polovny revir. Jeden jablonovy improvizovany na mojej luke.
Keď som chytal ryby na ramenách Dunaja, tak som šakala videl 2x, trochu sa podobá na líšku, ale má dlhšie nohy a hlavne charakteristický chvost.
Nie je pravda, ze to nikomu nevadi ani, ze sa s tym nic nerobi. Problemom su zarastene neudrziavane pozemky a zahrady, kde diviaky maju velky pokoj na vychovu ratolesti. Donutit majitela dat si do poriadku svoj pozemok, o ktory sa nestara, je ale problem - aj legislativny. No riesi sa aj to. Dalsi problem su samozrejme nezabezpecene kontajnery plus niektori dobraci ich prikrmuju (asi preto, ze mestska policia pokutovala krmenie holubov
Btw, niekedy stretnem diviakov v BA lesoch, ked idem behat alebo na bajk (iba cestny!) aj 5krat do tyzdna. Raticova zver dokonca vraj utoci castejsie ako medved, preto sa divim, ze slovac omnoho viac blazni z medvedov ako napr z divych svin (paradoxne najhysterickejsi medvedofob z fora je prave bratislavcan). Z filmu Vlcie hory mi utkvela v pamati scena, kedy sa medved isiel nachlipat vody k rieke. Obdalec bola crieda diviakov a nejaky jelen. Stary diviak sa rozhodol, ze vacsieho medveda posle do pecka ako biletar opilca, hoci miesta pri rieke aj vody v nej bolo dost pre vsetkych.
https://youtu.be/zLgRsqWKMYM?t=1780