Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cyklista moze predbiehat sprava. Kedze tych motorkarov dobehol, tak moze tvrdit, ze sli pomaly. Si nastuduj zakon. To, ze potom sa nedrzal vpravo, je uz druha vec.
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 12:56:37
04
To je mozne, alebo len nepoznas vyhlasku :)

"Pomaly idúce alebo stojace vozidlo môže cyklista idúci rovnakým smerom predchádzať aj po pravej strane vozovky alebo krajnici, pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť; to neplatí, ak vodič takého vozidla dáva znamenie o zmene smeru jazdy doprava."

EDIT ? Džízs ma predbehol, ide o to, ze si na žiletkarov alergicky, ty by si mu dal preventivne jednu davku jarovej vody do ksichtu ;)
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 12:57:50
05
Je jasne ze sa to vztahuje na jazdu v kolonach, statie na krizovatkach a pod. To urcite nebol tento pripad.

A alergicky som na debilov, bez ohladu na to, na com jazdia.
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:00:54
00
Nezabudajte, ze sa to odohravalo mimo europu! Myslim, ze to bola amerika. Kto vie ake tam maju predpisy?
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:02:49
00
Zakon nikde nedefinuje, ze sa musi jednat o jazdu v kolone a statie na krizovatke. Neviem kto tu ma pokrutenu optiku...

A hlavne nezabudajme, ze PhilJ JE ZAKON! Ak niekto porusuje predpisy tak on je zakonodarna aj vykonna moc ktora rovno v premavke vynesie rozsudok aj vykona trest.
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:05:44
02
arrow_leftHosť napísal:
DVAJA debili

ty si asi slepý že? cyklista si nadbehol do zákruty(bol v rámci svojho pruhu)

následne ho motorkár podbehol z prava(čo za debila obieha z prava??) a vytlačil ho do stredu cesty.. kebyže sa mu tam ten motorkár nevopchá cyklista je už dááááávno naspeť od stredovej čiary niekde pri pravom okraji...

PS: nestáva sa často že súhlasím s Jezus-om....ale v tomto prípade má naozaj pravdu

PhilJ snažíš sa to prekrútiť tak trápnym ako okatým spôsobom ako keď súdruh fico zistí že položená otázka mu nevyhovuje...
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:09:18
00
Netvrdim ze motorkar je v tom nevinne. Hovorim odzaciatku ze vsetci traja su blbci, aj ten s kamerou, co presiel cez dvojitu ciaru.
Ale toto teda ja za normalnu jazdu nepovazujem. Cyklista je uz telom v protismere.

i.imgur.com

..a nikto ho vtedy neblokoval, takze je to len nejaky stravasshole co si potrebuje vylepsit cas tak nemoze do zakruty pribrzdit

i.imgur.com
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:26:55
00
to vas fakt bavi?
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:34:53
02
trolololol - PhilJ sa zjavne nudi v robote...
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:38:43
00
arrow_leftJezus napísal:
Zakon nikde nedefinuje, ze sa musi jednat o jazdu v kolone a statie na krizovatke. Neviem kto tu ma pokrutenu optiku...
Obcas je dobre pouzit aj rozum a nespoliehat sa na "zakon definuje". Dole Pezinskou babou alebo Donovalmi asi nebudes kamion predchadzat sprava aj ked zakon ti to teoreticky povoluje...

arrow_leftJezus napísal:
A hlavne nezabudajme, ze PhilJ JE ZAKON! Ak niekto porusuje predpisy tak on je zakonodarna aj vykonna moc ktora rovno v premavke vynesie rozsudok aj vykona trest.

bez urazky, ale taketo ad hominem veci by na serioznom webe urcite nemali svietit pod niekym, kto ma uvedene "moderator"...
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:39:31
03
Ten motorkár je vyslovene nebezpečný element, nielen pre seba, ale bohužiaľ aj pre ostatných. Keď zbadám takéhoto helementa, radšej idem na brzdy a snažím sa byť od neho čo najďalej. Okrem debaty, že čo je vôbec oprávnené podľa predpisov, by bolo možno dobré povedať, že rozumné je radšej sa stiahnuť – jedna vec sú zážitky pri zjazdoch a úplne iná vec je súdnosť. Ak mal možnosť pozorovať nejaký čas, čo ten polovodič stvára, neviem či bol vôbec najlepší nápad predbiehať ho.

Inak dnes v stúpaní od Hrabova na Vlkolínske lúky ma jeden Fiťipaldy v protismere takmer donútil ísť do zelín. Neviem či nemal odhad na pravý okraj svojho auta, ale ak áno, tak nedáva logiku, že sa rúti ako pretekár. To ani nebolo v zákrute, ale v rovnom úseku, videl ma z diaľky. Byť na jeho mieste, tak dosť spomalím, v strmom stúpaní cyklista navyše nedrží vždy ideálne priamu stopu. Ďalší s dodávkou pri míňaní radšej takmer zastal, to bol zjavne profík. No ľudia sú rôzni...
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:52:24
02
To nebola diskusia o pouzivani rozumu. To bola diskusia o zneni zakona. Zakon nikomu nebrani pouzivat rozum...
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 13:54:31
00
arrow_leftHosť napísal:
Netvrdim ze motorkar je v tom nevinne. Hovorim odzaciatku ze vsetci traja su blbci, aj ten s kamerou, co presiel cez dvojitu ciaru.
Ale toto teda ja za normalnu jazdu nepovazujem. Cyklista je uz telom v protismere.

..a nikto ho vtedy neblokoval, takze je to len nejaky stravasshole co si potrebuje vylepsit cas tak nemoze do zakruty pribrzdit

Dany usek je krasne prehladny a cyklista videl ze v protismere nic nejde aky je problem ze je pri strede?? Ziadny. Jediny debil je motorkar podbiehajuci cyklistu z prava ktory neovlada svoju motorku.....
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 15:48:00
00
no esteze mal na baranoch tie spatne zrkadla v ktorych si kontroloval tie 2 motorky co isli za nim, ze ? ..nehnevaj sa ale toto bola uplne hlupa, agresivna jazda zo strany cyklistu, a zbytocne ohrozovanie vlastneho zivota - ako najzranitelnejsi ucastnik premavky sa predsa nemozem tvarit ze som v Hummeri - musim predvidat chyby druhych a spravat sa tak, aby som minimalizoval ich dosledky...
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 16:15:25
02
Ty si asi v zivote na cestaku nejazdil vsak?
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 16:17:15
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up