Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Hej, tých pár čo mám je nadol. A až tak nelietam, je tu na fóre kopec rýchlejších jazdcov, v partii tiež. Ja mám už trochu zábrany z predchádzajúcich úrazov na motorke aj bicykli. Občas dokážem vypnúť hlavu a pustiť to, ale často ma to brzdí. Rýchly som skôr v ťažších, technických úsekoch a v bordeli ako na miestach, kde sa letí ozaj rýchlo.
JozefCR1 Overuju to (aj ked netusim ako poriadne), zatial som flagol len par jazd kde to bolo uplne jasne - napriklad konstantnych 20km/h v 16% stupani o dlzke pol kilometra, co by odpovedalo vykonu skoro 1000W pocas ~90 sekund (tolko neda ani najlepsi sprinter/pursuiter na svete), po zmierneni stupania stale 20km/h, vlastne skoro cela jazda s priemerom 20-25km/h.
Mne zobral KOM chlap, čo si nevypol stravu, keď skončil výjazd, ale sadol do auta. Dal ma dole o 30km/h. Gombík flag som nenašiel, tak som mu písal ss.
110mat110 inak ak pridávaš ručne gpx, tak ich nejde vybrať naraz viac? To som zatiaľ neskúšal, lebo mi ich do stravy automaticky sťahuje z Garmin Connect.
Vies dat viac samostatnych GPX ale ked das jedno GPX s 10 vyjazdmi exportovanymi napr z BaseCampu tak to zobrazi ako jeden megavyjazd. Aspon takto to robilo rok dozadu kym som este pouzival Dakotu.
Viem si v-strave-vyklikanú trasu pridať medzi svoje aktivity?
Dík.
*****arshmallow
Môžeš ju vyklikať inde napr. Bikemap.net a potom ju vložiť manualne v gpx.formáte do stravy. Akurát prídeš o množstvo iných informácii ktoré poskytuje strava.
chlopi, to kto vymýšľa tote názvy: SS Jahoda, Polovnicky DH-Strapaty1 - neverím, že to Strava generuje sama. Inak kde je na Michalkovom ten downhill? Či to DH znamená dačo iné? Kto je Strapaty1? A čo je SS?
to viem, ale myslel som to tak, že prečo by sa Jahoda nemohla volať proste "Jahoda" (bez toho SS) a Michalkov proste "Michalkov" namiesto " Polovnicky DH-Strapaty1" - toto bol len príklad, ale mám pocit, že tuto na okolí sú segmenty s normálnymi názvami skôr výnimka ako pravidlo...
bedo ono by sa to mohlo volat tak ako chces, no autor segmentu to tak nechcel a preto sa to vola tak, ako sa to vola...
kazdy autor si moze dat nazov aky sa mu zachce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnesny...
EDIT: ale pozeram ze dobre som to stiahol
Vies dat viac samostatnych GPX ale ked das jedno GPX s 10 vyjazdmi exportovanymi napr z BaseCampu tak to zobrazi ako jeden megavyjazd. Aspon takto to robilo rok dozadu kym som este pouzival Dakotu.
Dík.
*****arshmallow
Dík.
*****arshmallow
Môžeš ju vyklikať inde napr. Bikemap.net a potom ju vložiť manualne v gpx.formáte do stravy. Akurát prídeš o množstvo iných informácii ktoré poskytuje strava.
https://www.strava.com/segments/10697385
kazdy autor si moze dat nazov aky sa mu zachce.
https://www.strava.com/activities/607974570/segments/14829957413
https://www.strava.com/activities/607045957/overview - tu sa mi v diskusii k vyjazdu aj priznal, ze to bol ebike...
vo svete sa volaju aj horsie
http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest-news/top-12-funniest-strava-segment-names-219032