Takze teraz by sme mali zaviest totalnu anarchiu asi podla Teba...
nie ale riesis nezmysly. Niekedy ked to nebolo zakazane som sa vozil bezne s endurom po lesoch a nebol problem, tak aky problem bude na biku s motorom v lese?? A ci je to legalne alebo nelegalne tebe to moze byt jedno nie? Urcite ma v lese nestretnes, to sa bat nemusis...
Proti ebajkom nemam nic. Ale henta kktina nie je ebajk ale motorka ktora nema v lese co robit. Ebike je jasne definovany v ramci legislativy EU - maximalne 250W vykon, max rychlost 25km/h a nutnost slapat.
Tu tvoju rarohu si daj pekne na SPZky a nelez s nou do lesa.
Jamis pomylil si si forum. Hned prva chyba maximalka 70km/h. A predpokladam ze to nie je rychlost dole kopcom... Od toho momentu sa nejedna o bicykel ale o jednostope motorove vozidlo. A dokonca v tom vykone a maximalnej rychlosti uz treba aj ecv a zakonne poistenie ako na moped
V lese by si mi ani tak nevadil ak by si nesiel hore kopcom 50 a nehrabal polmetrove rigole za kazdou zakrutou..
nie ale riesis nezmysly. Niekedy ked to nebolo zakazane som sa vozil bezne s endurom po lesoch a nebol problem, tak aky problem bude na biku s motorom v lese?? A ci je to legalne alebo nelegalne tebe to moze byt jedno nie? Urcite ma v lese nestretnes, to sa bat nemusis...
A preco si neostal pri enduro motorke? Podla mna s tym nemožeš všade chodit hlavne ticho tak si si spravil toto. Ved ako v pohode len to na bikové forum nepatri resp daj to do témy o e bikoch alebo motorkách.
idem si zajazdit do lesa a vy sa tu dalej pekne odbavujte a davajte si na bike SPZ
Inak podla vasej teorie potom aj obycajny zjazdak ktory ho vali dole z kopca 70 musi mat potom SPZ nie?
70 po rovine to ide iba ked to poriadne rosliapem. 70 na tom idem iba dole z kopca, normalne na tom idem cca 30-40 co je bezna rychlost cyklistu ktory slape do pedalov. Takze nevidim v lese velky rozdiel ci pojdem na tom biku s motorom alebo bez motora, jediny rozdiel je ze hore to nemusim tlacit, dole idem tak isto ako bez motora.
PS: Myslim ze sem aj skoda sa uz vraciat. Starajte sa hlavne o seba a nie o mna a bude vam hned lepsie
Nechoď preč, ebajkerov nikdy nieje dosť !!!!!!!!!!!!!!!!
ty si najlepsi pripad zo vsetkych, rychlo si si dnes v noci zalozil po mojom prispevku konto aby si mohol zacat hejtovat a odbavovat sa. Choreeee...
Papaaaa
Inak podla vasej teorie potom aj obycajny zjazdak ktory ho vali dole z kopca 70 musi mat potom SPZ nie?
70 po rovine to ide iba ked to poriadne rosliapem. 70 na tom idem iba dole z kopca, normalne na tom idem cca 30-40 co je bezna rychlost cyklistu ktory slape do pedalov. Takze nevidim v lese velky rozdiel ci pojdem na tom biku s motorom alebo bez motora, jediny rozdiel je ze hore to nemusim tlacit, dole idem tak isto ako bez motora.
To ze nevidis rozdiel znamena jedine - ze si slepy. Tu mas definiciu elektrobicykla podla zakona:
"bicykel vybavený pomocným elektrickým motorom s trvalým menovitým výkonom do 0,25 kW, ktorého výkon sa progresívne znižuje a nakoniec sa preruší, keď vozidlo dosiahne rýchlosť 25 km/hod. alebo keď vodič prestane šliapať do pedálov"
Pokial to tvoje "vozidlo" nesplna tieto podmienky, potrebujes nan SPZtky a do lesa mas zakaz.
Trochu ma šokuje aká nevraživosť tu vládne. Však len pridal foto svojho biku. Motorkári sa zdravia na ceste všetci, či je to jogurťák, endurák, čoprista alebo skútrista. Bikeri majú problém normálne komunikovať aj medzi sebou , asi som už starý ....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
chlapi nechcete to premenovat na haters club? ked sa mi nieco nepaci tak to nebudem komentovat a pomyslim si svoje ale vy sa tu do kazdeho zacnete hned navazat ako keby tocil detske pecko a pritom nic zle neurobil len tu zverejnil foto svojho biku.
chlapi nechcete to premenovat na haters club? ked sa mi nieco nepaci tak to nebudem komentovat a pomyslim si svoje ale vy sa tu do kazdeho zacnete hned navazat ako keby tocil detske pecko a pritom nic zle neurobil len tu zverejnil foto svojho biku.
a toto je presne ten prístup ktorý dovoluje byť ficovy stále pri moci...
keď sa mi niečo nepáči budem ticho čušať, a len budem ticho v hlave pi*ovať ako sa mám zle...
hádam sme v slobodnej demokratickej krajine a každý môže vyjadriť svoj názor....
a vec sa má tak že 70km/h podla zákona nieje bicykel... a po druhé toto očividne ťahá do kopca aj bez šlapania ak som to správne pochopil..takže to už dvojnásobne nieje bicykel....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu tvoju rarohu si daj pekne na SPZky a nelez s nou do lesa.
V lese by si mi ani tak nevadil ak by si nesiel hore kopcom 50 a nehrabal polmetrove rigole za kazdou zakrutou..
A preco si neostal pri enduro motorke? Podla mna s tym nemožeš všade chodit hlavne ticho tak si si spravil toto. Ved ako v pohode len to na bikové forum nepatri resp daj to do témy o e bikoch alebo motorkách.
PS: Myslim ze sem aj skoda sa uz vraciat. Starajte sa hlavne o seba a nie o mna a bude vam hned lepsie
ty si najlepsi pripad zo vsetkych, rychlo si si dnes v noci zalozil po mojom prispevku konto aby si mohol zacat hejtovat a odbavovat sa. Choreeee...
Papaaaa
To ze nevidis rozdiel znamena jedine - ze si slepy. Tu mas definiciu elektrobicykla podla zakona:
"bicykel vybavený pomocným elektrickým motorom s trvalým menovitým výkonom do 0,25 kW, ktorého výkon sa progresívne znižuje a nakoniec sa preruší, keď vozidlo dosiahne rýchlosť 25 km/hod. alebo keď vodič prestane šliapať do pedálov"
Pokial to tvoje "vozidlo" nesplna tieto podmienky, potrebujes nan SPZtky a do lesa mas zakaz.
a toto je presne ten prístup ktorý dovoluje byť ficovy stále pri moci...
keď sa mi niečo nepáči budem ticho čušať, a len budem ticho v hlave pi*ovať ako sa mám zle...
hádam sme v slobodnej demokratickej krajine a každý môže vyjadriť svoj názor....
a vec sa má tak že 70km/h podla zákona nieje bicykel... a po druhé toto očividne ťahá do kopca aj bez šlapania ak som to správne pochopil..takže to už dvojnásobne nieje bicykel....