heh no ked mas ale po ruke "tepomer" tak pri aktualnom tepe si vies cca odsledovat kolko este budes vladat ked pojdes max tep. zonu, aspon mne to dost pomohlo a maratony su s tym viac v pohode
Ja používam. No problemo. Ved je to saponat... tam asi tazko moze byt dake riedidlo, aceton alebo cokolvek co moze hocijako poskodit nase vzacne imanie.
aj ja som včera zbehla do lidlu , mám ich v čiernej farbe . copyrightwww.lidl.sk www.lidl.sk
Olej som planovala tiež kupiť ten s čiernym uzaverom,ale nakoniec som dostala tento . Si musim zvykať na prakticke darčeky od milujucich cyklopriatelov . copyrightimages-na.ssl-images-amazon.com images-na.ssl-images-amazon.com
Nemáte náhodou niekto napredaj alebo cestu do lidla po rukavice z aktuálnej ponuky veľ. 7,5 ??? Včera sa mi podarilo ich nejakým spôsobom vytratiť po ceste k pokladni a prišiel som na to až doma :/
ja som ešte vzala tričko s dlhým rukavom ( sedelo ovela lepsie ako softshellka,ktoru som povodne chcela ) ,kedže sa blíži Kralovka a už je aj chladnejsie vonku k veceru , dlhé cyklonohavice mám tiež len lidlacke a ešte som tam vymakla aj termotričko , tak zaklad na chladnejsie počasie mám . Len všetko v čiernom , čo ma kus serká
Nemáte náhodou niekto napredaj alebo cestu do lidla po rukavice z aktuálnej ponuky veľ. 7,5 ??? Včera sa mi podarilo ich nejakým spôsobom vytratiť po ceste k pokladni a prišiel som na to až doma :/
moje su 7,5 - boli u nás posledne aj to su mi kusok väčšie,ale menšie na mna nevyrobili
no to je problem lidl materialov, ja som zobral vcera aj tu mikunu na bike ci dres ci ci ti je a na porovnanie so silvini mikunou je v lidl vacsia zima ale zaroven sa ovela viac potim tak to asi vratim, zase ten rozdiel cenovy sa niekde musi prejavit ale rukavice su fajn
veru,aj ta softshellka , čo je teraz v akcii , oproti tej Silvini , čo som mala sa neda porovnať ani z kilometra . Ale tak za 15e , co by clovek chcel ? ja som si preistotou vzala len to tričko s dlhým rukávom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://byznys.ihned.cz/c1-65387230-lidl-boura-stare-prodejny-stavi-luxusnejsi-uz-nechce-vypadat-jako-skromny-obchod-pro-chude
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=1098
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=35726
A este som kupil olej s PTFE (pre neznalych s teflónom).
Olej som planovala tiež kupiť ten s čiernym uzaverom,ale nakoniec som dostala tento . Si musim zvykať na prakticke darčeky od milujucich cyklopriatelov
moje su 7,5 - boli u nás posledne