Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
Ono ja keď brzdím pomaličky, tak žiadne vibrácie ani necítim. To len, keď chcem, aby vidla pekne "zapružila" pri brzdení a "šlápnem" na brzdu, tak sa ozve ale skúsim sa na to zajtra zamerať a pozriem si to.
Ahojte neni to sice problem ale chcem sa spytat ze ci existuje nejaky navod ako ma fox napriklad ze pri akom tlaku dat aky odskok a aky sag. A este aj na tlmic nomarch by sa mi to hodilo. Vdaka za odpoved
to ako vyzera ten navod od fox ?
ved je to naopak - nastabujes sag tlakom podla svojej vahy ...
odskok je zas individualna vec nesuvisiaca s tlakom ...
KinDo : suvisi, cim vacsi tlak, tym viac pretlaci pri navrate olej a je nutne trosku pritlmit, naopak ked ufuknes tak aj popustit tlmenie. Ale pri rozdiele 10kg to asi nebude nutne. A teda ziram, kam sa az Fox dostal od autosagu kvoli amikom ...
R4DY: ty si Amik ? Lebo to je pre nich .. normalni ludia si to cca nastavia a potom doladia v terene. Kazdy to jazdi inak. Hadam si schopny poznat, ci ti vidla/tlmic kope, alebo zle chodi, ci ?
No to by si ale musel mat aj daku stupnicu na tocitku, alebo aspon klikaci posun , inak tazko ... este mozno podla nejakych znaciek na tocitku by to slo a odpocitavat pol/stvrtotacky. Ja neviem, ci take nieco existuje, ostatne aj to o Foxe pocujem prvykrat, ale tam sa tomu necudujem Inak ale chapem, ze existuje potreba spravneho nastavenia podla niecoho, ostatne nie raz som laboroval s obycajnym tlmakom, ze co a ako .. ale treba jazdit a neriesit
https://www.youtube.com/watch?v=nIFddbXtLCk
mam rovnaky problem, co s tym? nieco mu tam radia, ale nejako z tej anglictiny neviem vycitat v com je problem a bez toho nechcem skusat ten tip z komentarov
zohnal som,objednane 30e s poštou...ešte sa spytam,na odvzdusnenie charger damper treba aj daky ventil,alebo to pojde aj bez neho,mam len klasiku na reverb a daky aliexpres ,ale na pike to je take širšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved je to naopak - nastabujes sag tlakom podla svojej vahy ...
odskok je zas individualna vec nesuvisiaca s tlakom ...
R4DY: ty si Amik ? Lebo to je pre nich .. normalni ludia si to cca nastavia a potom doladia v terene. Kazdy to jazdi inak. Hadam si schopny poznat, ci ti vidla/tlmic kope, alebo zle chodi, ci ?
mam rovnaky problem, co s tym? nieco mu tam radia, ale nejako z tej anglictiny neviem vycitat v com je problem a bez toho nechcem skusat ten tip z komentarov
Len to neviem najst pre RC 27,5" 160mm