tiez som sa takto hral s geo a porovnavanim a sadol som si na 27,5 s so skoro identickymi parametrami ako moja 29" a bolo to nepouzitelne musel by som brat XL, s papiera nikdy nevycitas ako bike sadne
Nagasaki : ano, to ako sadne je vec ina, ale to je aj vec toho, ako mas nastavenu vysku rajdov a posun sedla .. to v geometrii nie je a ladenie trva dlho. A niekedy staci aj maly odklon parametrov a je to ine. To s tym sadnutim ale je pravda .. mal som jeden, ktory mi sedel perfektne, odvtedy ziaden uz sa nepodaril .. az na jeden 29er, na pocudovanie.
dobrá cena, no aj tak pôjdem do 2017 tá už má nejaké vychytávky na vrh o 1 cm vyšší zdvih a celkovo vyššiu pevnosť, myslím , že sa oplatí priplatiť, teda pokiaľ to nekupuješ za odporúčanú maloobchodnú cenu a ak naň nemáš teraz, tak šetri a o rok kúp vo výpredaji tu 2017 tku
som myslel, ze vacsiu hovadinu ako je unno sa mi tak skoro nepodari objavit, ale mylil som sa
staci ked si clovek precita zarucne podmienky a porovna ich s cenou ramu
na môj vkus je toto už ovešane trochu moc, respektíve nevhodne a aj tie flašky, no na cykloturistiku to môže byť dobrý bajk, kedysi som spravil aj na MTB za 2 dni s cestnými plášťami a brašňami cez 300km no nebolo to celkom ono, na takomto niečom by to bolo určite lepšie a na fitnesse sa ťahá super, no tam by som sa asi bál takto nabaliť, najmä kvôli kolesám, toto bude určite pevnejšie a stvorené práve na ten účel
Podla mna je to fajn,no isto to ani ja mať nebudem takto ovešane kedže v plnej palbe by to bolo isto na 7 a viac dni,ale zas keď pozeram cestovatelske videa,ako idu do Turecka a späť na biku,tiež tam toho tahá neskutočne moc,priam by som povedal že ešte viac ako zvládnu tie bágle. V prvom rade by som chodil iba po slovensku a aj to tak na 3-4 dni. A časom sa uvidi.
veď jasné že majú viac, tak som to celkom nemyslel, len skôr by bolo asi vhodnejšie dať do zadu a na vidlicu, keby sa šlo teda na viac dní, ale tak to už je každého vec ako by si to rozložil, len toto sa mi zdá trochu netradičné, no nie som zas veľký cyklo turista, možno to bude aj takto v pohode
Ja tiež nie to je logickejšie ten zadok a vidla po stranách,plus dačo ešte hore nad zadok,isto rámový trojuholnik,a možno dačo na rajdy. Tažko povedať,každý má iné nároky na to cestovanie,ale myslim že takto cestovať a prespávať po moteloch atd tak toho netreba tak moc tahať,jedine servis a keď tak v extréme veci do každeho počasia,popripade ešte dačo v páre,keby dačo. Tak na toto by bol ten bike aj ideálny. Alebo by si vypustil stan a spacák. No je to tažke takto. Ale ako som vravel,keď tak by som išiel na 4 dni max,a najprv skusil motely a penziony a až potom by som to zvyšoval. ale zas kým ja prejdem celé slovensko popripade kusok okolite štáty,budem už dedko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ST 48.5cm, angle 73.5/70.5
TT 617mm
WB 1121mm
epic 26
ST 48.3cm, angel 74/70
TT 615mm
WB 1126mm
ale ano, mas pravdu, 29er ma vacsie kolesa
to si len tak pre seba ospravedlňuješ, že si podľahol reklamnej masáži...
unno je naprt - nemá Lefty!
este by si mohol zadovazit vacsi grc za priblizne tie iste nekrestanske penezi
britska znacka ARBR Saker
som myslel, ze vacsiu hovadinu ako je unno sa mi tak skoro nepodari objavit, ale mylil som sa
staci ked si clovek precita zarucne podmienky a porovna ich s cenou ramu
SPECIALIZED SEQUOIA
http://mtbs.cz/clanek/specialized-sequoia-nezmar-do-kazdeho-pocasi/kategorie/preview/rubrika/bike-technika?page=1#.WEGr8LLhCUl