No to nie je novy, to ten Canyon je s tymi nepodarenymi stvorcekovymi rajdami. Vsetko je v UD carbone (ram, sedlovka, kluky), len rajdy traposacke stvorcekove.
ale vsak stvorcekova tkanina 3K vyzera najlepsie, tak ako pise marecej
ja mam z nej napriklad predstavec, alebo cely cestak merida.
dokelu, prave som si spomenul ze na e***** mam tiez velke stvorce, idem sa asi zabit
realita je taká,že karbónové rámy Felt zhotovené z karbónu TeXtreme sú skutočne TOP, aj mnohé kultové značky môžu len snívať o tak tuhom ráme,ako má napr. Felt Decree (vážne nekecám,poskúšal-pojazdil som už kadečo,vrátane Yeti SB5C , SB6C , SB66C ,SB95C )
tie štvorčeky na ráme sa mi páčia,sú výrazné alebo takmer neviditelné podla intenzity a uhlu dopadajúceho svetla
A čo je na tých trekoch keď ste si to nakoniec rozmysleli ? Napadá ma hádam iba cenovka ? Pýtam sa lebo aj ja mám v merku nové remedy .
Presne, ako ťa napadlo a ako písal aj AdMich, bajk s porovnateľnou výbavou mám za polovičnú cenu, takže to bol hlavný dôvod, ale tie YT sa mi vždy páčili, keby nie, tak by som do toho nešiel Ale ak chceš Remedy, tak to kľudne zober, je to skvelý bajk, len počítaj, že platíš dosť za značku, no ak ti to nevadí, tak budeš určite spokojný
Nedavno tu bola infoska, ze ten Trek Fuel EX bol k dispozicii za 2000 vo vypredaji. A nazozaj bol, checkol som si ho v tom shope. V tomto kontexte nechapem kupu YT, kedze cenovy rozdiel je takmer zanedbatelny a geo u Treku bude predpokladam lepsia (neporovnaval som). Takze ano, ak YT stoji 1500 a Trek 3000, tak chapem volbu YT, ale ak je Trek za 2000, tak to by musel byt YT inak premakany aby som ho uprednostnil pred Trekom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze odpoved na tvoju otazku je: zmenila sa tkanina
A teda mne vadia stvorceky vsade. Aj na rajdoch co mi dosli s bicykom mi vadia, ale nechce sa mi kvoli tomu vyhadzovat 100+ € za rajdy s UD finishom.
Nechcem rýpať, ale odkedy nie je?
ja mam z nej napriklad predstavec, alebo cely cestak merida.
dokelu, prave som si spomenul ze na e***** mam tiez velke stvorce, idem sa asi zabit
tie štvorčeky na ráme sa mi páčia,sú výrazné alebo takmer neviditelné podla intenzity a uhlu dopadajúceho svetla
veru, ťažko vyberať, <> alebo úd
RTM používajú asi tri firmy a rámy sú trikrát tak drahé ako u prepregov.
post1189185.html#p1189185
Presne, ako ťa napadlo a ako písal aj AdMich, bajk s porovnateľnou výbavou mám za polovičnú cenu, takže to bol hlavný dôvod, ale tie YT sa mi vždy páčili, keby nie, tak by som do toho nešiel
post1184912.html#p1184912
cestne-cyklokrosove-bicykle/galeria-nasich-cestakov-t18616-2865.html