Nedavno tu bola infoska, ze ten Trek Fuel EX bol k dispozicii za 2000 vo vypredaji. A nazozaj bol, checkol som si ho v tom shope. V tomto kontexte nechapem kupu YT, kedze cenovy rozdiel je takmer zanedbatelny a geo u Treku bude predpokladam lepsia (neporovnaval som). Takze ano, ak YT stoji 1500 a Trek 3000, tak chapem volbu YT, ale ak je Trek za 2000, tak to by musel byt YT inak premakany aby som ho uprednostnil pred Trekom.
No by bolo celkom zaujimave porovnat geo Trek 2016 vs. ten YT. Pochybujem, ze tie medzirocne zmeny v geo u Treku su take, ze 2016 nemoze konkurovat YT. Pre tu srandu si to porovnam ked budem na PC, na mobile sa mi s tym nechce trapit.
Jezus tých rozdielov medzi 2016/2017 je celkom dosť, napr. vidlica z nohami 34/32 pevnejší predstavec, rajdy s priemerom 35 mm/31,8 boost náboje o 1cm vyšší zdvih,,...pre niekoho možno zanedbateľnosť, no pre mňa si myslím že tam toho bolo dosť a ten bajk už bol ľadený na tvrdšie povedzme viac do AM a uvidíme, nemyslím si že Jeffsy by bol nejaký podradný bajk a Fuel niečo excelentné oproti nemu, no uvidím, nejazdil som ani jedno. Názor si najlepšie spravím potom keď ho budem mať doma a keby som s ním aj nebol spokojný, myslím že nebude problém ho s minimálnou stratou predať. Kúpu Fuelu ex niekedy v budúcnosti nevylučujem, no ako som písal, ten cenový rozdiel aj pri nejakej akcii na 2017 by bol tak 1000€ čo je dosť, a 2016 som nechcel, keď už viem že existuje o dosť vylepšená verzia
No ja som rozmýšlal o tomto : http://www.trekbikesbb.sk/275-celoodpruzene/trek-275-remedy-9-rsl-2017/ a ak by sa mi podarila vyjednat zlava tak by to nemusela byt zlá cena . Alebo sa mýlim ? U ostatných "velkých" značiek a porovnatelných bajkoch bude cena +- rovnaká ak teda nerátam direct sale značky a ešte ghost , ktorý to zobral s 2017 cenovkami dost agresívne.
Ak by sa ti ho podarilo zohnať zo zľavou ták áno. Páči sa mi že už sú na ňom lepšie kolesá, ako na tých nižších modeloch kde dávajú Duster, ale aj celkovú výbavu má veľmi slušnú
Je to len moj subjektivny nazor ale asi by ma viac tahalo k tomu treku 2016 ako ten jeff 2016, aj ked tou akciou yt za 1.5t poblaznili par ludi celkom solidne
No ja som rozmýšlal o tomto : http://www.trekbikesbb.sk/275-celoodpruzene/trek-275-remedy-9-rsl-2017/ a ak by sa mi podarila vyjednat zlava tak by to nemusela byt zlá cena . Alebo sa mýlim ? U ostatných "velkých" značiek a porovnatelných bajkoch bude cena +- rovnaká ak teda nerátam direct sale značky a ešte ghost , ktorý to zobral s 2017 cenovkami dost agresívne.
Fascinuje ma to odrbavanie Trekbikesbb s tym, ze "U tohoto bicykla sa jedná o tovar zhotovený podľa osobitých požiadaviek spotrebiteľa".
Uz len preto by som od nich vzivote nic nekupil. SOIku na nich poslat.
Ale ja som dal len link - nepovedal som že to budem brať odtiaľ . Hlavné keď mám po ruke Oslany kde si ho môžem aj odskúšať a poprípade doladiť podľa seba.
To áno a v Oslanoch by ti mali doladiť posed presne na mieru pri kúpe takto drahého bajku podla bikefittingu, monitorovanie cez pc a na sebe máš čidla podľa ktorých sa vyhodnotí najoptimálnejšie nastavenie presne na teba http://www.bikepeak.sk/bikefitting
Je to len moj subjektivny nazor ale asi by ma viac tahalo k tomu treku 2016 ako ten jeff 2016, aj ked tou akciou yt za 1.5t poblaznili par ludi celkom solidne
Toto je každého osobná vec a ten Jeffsy ak sa nemýlim je 2017, no to nie je podstatné, ten Trek, pokiaľ sa bavíme o ex 8 2016, nebol celkom podľa mojich predstáv a asi by som musel do neho ešte dosť investovať, aj tak neviem či by to bolo ono, to by som už asi radšej zobral Remedy 2016. To EX ko 2017 je už trochu iná trieda a aj keď som sa "ulakomil" na iný bajk, tak ten splňuje všetky moje požiadavky a nemenil by som na ňom nič, teda neviem aký bude tlmič, no snáď, bude ok. EX 2016 má len 120 mm, 32 vidlu a dosť veci čo mi tam nesedeli, mám rád aj ťažší terén a Jeffsy sa mi vidí vhodnejší, ale čas ukáže či to bola dobrá voľba, na za tie prachy... a nebudeme si klamať, pre väčšinu ľudí je práve cena jedným z najdôležitejších parametrov, zvlášť, pokiaľ chceš kupovať ešte aj cesťák
Pozerám tie Treky. Super vynález Knock Block. Fuel, Remedy, Slash.
Špeciálny predstavec, špeciálne podložky, hlavové... Knock Block: Frame DefenseOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
post1184912.html#p1184912
Myslím, že to bola staršia generácia s inou geometriou ako chcel imro1.
Edit: volodaj predbehol
Fascinuje ma to odrbavanie Trekbikesbb s tym, ze "U tohoto bicykla sa jedná o tovar zhotovený podľa osobitých požiadaviek spotrebiteľa".
Uz len preto by som od nich vzivote nic nekupil. SOIku na nich poslat.
Toto ziaden seriozny obchod nerobi.
http://www.trekbikesbb.sk/formular-na-odstupenie-od-zmluvy/
Okrem toho takyto dokument tam tusim musia mat zo zakona.
Toto je každého osobná vec a ten Jeffsy ak sa nemýlim je 2017, no to nie je podstatné, ten Trek, pokiaľ sa bavíme o ex 8 2016, nebol celkom podľa mojich predstáv a asi by som musel do neho ešte dosť investovať, aj tak neviem či by to bolo ono, to by som už asi radšej zobral Remedy 2016. To EX ko 2017 je už trochu iná trieda a aj keď som sa "ulakomil" na iný bajk, tak ten splňuje všetky moje požiadavky a nemenil by som na ňom nič, teda neviem aký bude tlmič, no snáď, bude ok. EX 2016 má len 120 mm, 32 vidlu a dosť veci čo mi tam nesedeli, mám rád aj ťažší terén a Jeffsy sa mi vidí vhodnejší, ale čas ukáže či to bola dobrá voľba, na za tie prachy...
Špeciálny predstavec, špeciálne podložky, hlavové...
Knock Block: Frame DefenseOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down