takze dnes sme sa zatial naucili
1. kusova vyroba je lacnejsia ako seriovaBavili sme sa v rovine tých značiek, ktoré sme spomínali - Ax-lightness, ak by vyrábal technológiou ako vyrába, v množstvách ako vyrába TIME, boli by jednoznačne drahšie, viac času pri výrobe=viac peňazí za výrobok, nie? Možno sa mýlim, no s prepregom mám skúsenosti a nie je to celkom jednoduché...ty máš s ním aké skúsenosti, prosím?
2. ax-lightness je nemecky nonameMožno sa na tom smeješ, ale ak sa opýtam hociktorého bikera v mojom okolí, z nemeckých bikov vymenuje akurát tak Giant, Ghost ak sa opýtam, na niečo "špeci" tak Canyon. Preto píšem o no name. A no name aj v porovnaní z TIME. Oprav ma ak sa mýlim.
3. z prepregu sa robia biky z dvoch polovic keďže to nazývaš nezmyslom, nebudem sa s tebou o tom ani baviť, Prosím pozri si video v odkaze, z výroby TREK.
Kľudne si to posuň na 4:42 a pozeraj nasledujúcu minútu až minútu a pol.
Trek carbon bicycles - the manufacturingOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down A ešte jedna vec....keďže sa rád naučím nové veci. A aby si nepovedal, že ti krivdím, dajú sa robiť
rámy aj spôsobom, že sa obaluje polystirénové jadro prepregom. Pri RTM sa používajú zošívané rukávy, čo eliminuje akýkoľvek preklad tkaniny- obalovanie prepregom viď na videu od Mondraker
Summum Carbon Manufacturing ProcessOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down Týmto by som tento šialený offtopic rád ukončil, pretože ako som písal, kto pochopiť nechce, nepochopí.
Ďakujem
marecej veľkú lekciu si mi dal dnes.