Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 27.5x2.10" Performance plášť, drôt
18,39 €
savings
MOC 30,99 €
Výpredaj -22% WTB Vigilante 27.5x2.50" TCS, Slash Guard Light, TriTec, High Grip plášť, kevlar
42,99 €
-22%
MOC 60,99 €
Výpredaj -17% Pirelli Scorpion™ Enduro H 27.5x2.4" HardWALL plášť, TLR, kevlar
57,99 €
-17%
MOC 112 €
-9% Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.40" Evolution ADDIX Soft Super Trail plášť, TLE, kevlar
59 €
-9%
MOC 76,99 €
savings Specialized Eliminator Grid Trail 27.5 x 2.3" 2Bliss Ready T7 plášť, TLR, kevlar, tanwall
41,99 €
savings
MOC 59,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.30" EXO plášť, TR, kevlar
34,99 €
savings
MOC 69,99 €
savings Maxxis Assegai 27.5x2.60" 3C MaxxTerra EXO plášť, TR, kevlar
47,99 €
savings
MOC 85,99 €
-13% Continental Cross King 27.5x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
51,99 €
-13%
MOC 74,99 €
-42% Maxxis Dissector 27.5x2.60" WT EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
49,90 €
-42%
MOC 85,99 €
Myslím, že istejšia by bola montážna pena.
Jedno treba Lidlu uznat. Totiz ze obliekol do cykloveci aj tych,ktori o tom predtym ani neuvazovali. Vidiet to vsade. Aj ja si tam obcas kupim nieco.... alebo na Aliexpress. Netreba za vsetko hned davat desiatky a stovky eur. Bohuzial pre kamenny obchod...
K tym sprejom: Podobne nieco mi skvele sluzi v aute. Nakopilo sa mi niekolko tychto Crivit doma,aj jeden Zefal,ale este som nemusel pouzit,a naprazdno zatial nebudem skusat. Napr. na ceskom fore to chlapik chvali...Preto hladam dalsie sa skusenosti.
Nechal som to tak a pokračoval už len domov ešte nejaké 4 km. (nechcel som klinec vyťahovať keď tlak v pneumatike bol stále OK) Doma som začal koleso znova obzerať a zistil som, že po klinci už ani stopy. Zrejme sa hlavička zodrala a po zvyšku klinca ani stopy, len v tom mieste vlhká pneumatika.
Počas pojazdu bola teplota cca. 1-2 stupne pod 0. No a z tejto mojej praktickej skúsenosti vyplýva, že tmel Caffelatex je funkčný i pri mínusových teplotách. Z tej vlhkej pneumatiky usudzujem, že tuhnutie mu už ide poslabšie ale i tak si svoju prácu spravil.
Na zimu som z ekonomickych a inych dovod nahodil duse. No paska na kolese je bezdusova a je aj zatmelena. Napadlo ma, ze keby som dostal defekt, tak na tom mieste by som plast zalepil knotom zvonku a koleso natlacil CO2 bombickou. Myslite, ze by to drzalo? Podla mojho nazoru by to na dojazd mohlo vydrzat. Cez niple by to nefucalo, ventil je tie slusne tesny a stiahnuty matkou akurat patka plasta nieje zatmelena ale na tu cestu domov by to mohlo byt ok.
na dojazd to bude fungovať, mal som plášť už zatmelený ale roztrhol som bezdušovú pásku hodil som tam ešte klasickú pásku aby to nepredralo dušu na tom mieste, ktorú som na výjazde samozrejme cvakol ale v pohode som dešiel ešte nejakých 5km bez potreby dofukovania
Hi,
Everting between -20 C to + 40 C will be fine
.... bavime sa o mlieku Joe's ..... ja pouzivam super sealant....
mam rovnake skusenosti s Caffelatex asi po rocnom jazdeni.
To je divne, to potom to mlieko muselo byt stale hustejsie pri rovnakom objeme, alebo sa ti naozaj tvori zvnutra na plasti zaschnuta vrstva. Bolo by zaujimave ten plast po 5 rokoch odvazit
sem tam máme v servise aj ludi s 10 ročnými plášťami