Takto to vyzera. Zakruzkoval som miesto, kde si myslim, ze je chyba. Vyzera to ako "obhorene". Poskladal som to naspat a funguje tak ako pred rozobratim, takze neviem ci to mam povazovat za uspech
Skús prosím lepšiu fotku, prípadne to miesto očistiť a potom odfotiť. Vyzerá to ako keby nezhorela dióda ale cestička na plošáku. Len by to chcelo lepšiu foto... Iba tak strieľam ale dióda má označenie D1, tipujem že by mohla byť na vstupe napájania ako ochrana proti prepólovaniu batérie a tak nemá veľmi prečo horieť. Takto to vyzerá na skrat spôsobený vlhkosťou niekde na DPS, čo sa zas vylučuje s tým, že si ho mal len vnútri.
EDIT: keď na to lepšie pozerám, tak aj pravý horný roh DPS nevyzerá najlepšie... neviem, či má cenu sa v tom vŕtať :/
On pouziva facebook? Ja ze je to nejaky virtualny tvor len tu, kedze ho nik osobne nepozna, nikto ho nikdy nevidel,... Ale dobre, ze je v poriadku. Teda ze je stale ten standardny Federer, akeho tu pozname.
Takto to vyzera. Zakruzkoval som miesto, kde si myslim, ze je chyba. Vyzera to ako "obhorene". Poskladal som to naspat a funguje tak ako pred rozobratim, takze neviem ci to mam povazovat za uspech
mal si rozobraty aj zvysok? u takejto chyby je väcsinou na vine ta vodiva gumicka medzi plosakom a displeyom (ak tam je) tu väcsinou staci ocistit s liehom (najlepsie Isopropylalkohol)
Ale podla fotky by som povedal ze tam nejaka vlhkost bola, vyzera to tak ze su zaoxidovane miesta, a tym padom mohlo dojst aj ku skratu. Integrovane obvody su na to citlive.
Peťa ako prvá štartajúca hneď v prvom kole chytila š*****ra a vypadla.
Zuzu zatiaľ po prvom kole štvrtá, satan Mikaela až za ňou. mafianista čím som so zaslúžil nepáčik? Len zo zvedavosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: keď na to lepšie pozerám, tak aj pravý horný roh DPS nevyzerá najlepšie... neviem, či má cenu sa v tom vŕtať :/
Veď mu skús napísať, určite sa poteší
On pouziva facebook?
https://livestream.com/accounts/10468276/events/3485826
mal si rozobraty aj zvysok? u takejto chyby je väcsinou na vine ta vodiva gumicka medzi plosakom a displeyom (ak tam je) tu väcsinou staci ocistit s liehom (najlepsie Isopropylalkohol)
Ale podla fotky by som povedal ze tam nejaka vlhkost bola, vyzera to tak ze su zaoxidovane miesta, a tym padom mohlo dojst aj ku skratu. Integrovane obvody su na to citlive.
(Flachau)
Edit: Do riti!
Zuzu zatiaľ po prvom kole štvrtá, satan Mikaela až za ňou.
mafianista čím som so zaslúžil nepáčik? Len zo zvedavosti.
http://ekonomika.sme.sk/c/20429846/stat-spustil-vlastne-googlemaps-nic-nove-vsak-nepovedia.html
priamy link: https://odoprave.info/wps/portal/pub/Home/dopravna-situacia