Kategórie
Bike-techsranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
Kedže sa však bavíme o fejkoch tak bezpečnosť je iba jeden aspekt problému. Ten druhý je morálny. Kupuješ a používaš produkt, ktorý bol nelegálne okopírovaný za účelom zisku. Niečo kúpa kradnutého bajku, alebo komponentov.
Kristina veď preto som dával len 99%
čo sa týka morálneho problému.... vtedy som bol chudobný študent....a také veci neriešil....teraz som chudobný pracujúci..a navyše fotograf.... a trošku som prehodnotil pohlad na to keď niekto nieje ochotný zaplatiť za tvoju prácu a radšej sa to snaží všelijako *****....a na tomto bajku nieje fejkové nič
Ale hovorim pri tom cim sa zivim som si rychlo uvedomil ake dolezite je z pohladu teba ako autora aby ludia platili za tvoje veci a nie sa snazili to vykseftit inac
Ako fakt, je jedno či bicykel alebo oblečenie. Napr. originál tenisky Adidas vo voči fejkovým vzhľadom úplne rovnaké, ale pri podrobnom pohľade je to 100 a 1. Alebo Diesel. A ľudia to kupujú ako blbí. To isté komponenty na bicykel. Mám na FSA? Nemám? Tak buď našporím alebo kúpim pokojne Force. Takmer všetci sa ženú za značkami a pritom značka sú oni sami
Aj toto je v istom zmysle fejk...
To co tu bolo popisane si myslim ze ma co docinenia s psychologiou cloveka a jeho pokryvenym myslenim. Maskovat drahe veci ? Nedavat najavo, ze mam (na) drahe znackove veci ? Hambit sa za lacne veci ? Kto cini tieto kroky sa potrebuje skor vysporiadat so svojim postavenim a tym, ako ho vnima okolie, alebo ako chce, aby ho vnimalo okolie. Samozrejme existuje riziko, ze budete vzbudzovat pozornost, zavist, obdiv etc. ale to prinasa so sebou spolocensky status.
To sú mi veci ...
Prepáč. Rada si teda nechám vysvetliť správny význam "tvojich myšlienok". Nech som aj ja "v obraze".
Tiež som mal na mojom "ex" cesťáku fejkovú FSA K-Force sedlovku ( myslím že aj tú istú čo misopetrovic )
Síce sa po pár výjazdoch odlepila alu časť od "carbonovej"
No a tým tvrdením, že čínsky šmejd je 100x horší ako origoš moc nepochodíte - všetko je to o tom, či je daný kus vydarený alebo nie.
Už som to tu možno písal ale mám dres KASTELI
Takže tvrdenie že čo je drahé to je dobré ju u mňa dávno vyvrátené.
PS: Kolesá, rajdy, predstavec, rám ...
...by som ale na vlastnej koži netestoval
https://www.aliexpress.com/store/product/TUFO-S33-PRO-Black-road-bicycle-tubular-tires-260g-115-175psi-free-shipping/1879398_32443430085.html?spm=2114.12010608.0.0.raCSPQ
Tá cena na Ali mi už ale nedáva nejako zmysel.... http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-galusky/tufo-s33-pro-galuska-1495.html
-19% TUFO S33 Pro 700x21C galuska
33,99 € -19%
MOC 41,99 €Tiež som mal na mojom "ex" cesťáku fejkovú FSA K-Force sedlovku ( myslím že aj tú istú čo misopetrovic )
Síce sa po pár výjazdoch odlepila alu časť od "carbonovej"
No a tým tvrdením, že čínsky šmejd je 100x horší ako origoš moc nepochodíte - všetko je to o tom, či je daný kus vydarený alebo nie.
Už som to tu možno písal ale mám dres KASTELI
Takže tvrdenie že čo je drahé to je dobré ju u mňa dávno vyvrátené.
PS: Kolesá, rajdy, predstavec, rám ...
...by som ale na vlastnej koži netestoval
Tak rovnaku sme nemali lebo u mna bol aj offset karbonovy.... hlinikovy bol len ten kus ktory z vrchu drzal lyziny