Kategórie
Bike-techsranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
Gratulujem.
Ja čo mám ozaj kvalitku tak to sú "tímové Bošianske" dresy od SK výrobcu TOPbikewear (super kvalita materiálov, šitia aj vložky) a sú dva novší aj starší + dres KELLYS z roku 2010 (nezničiteľný) akurát vložka už nieje vložka
No a keď sme u tých renomovaných značiek tak mám zimné rukavice od CRAFTu no a to je tiež katastrofa - po každom výjazde Evka prešíva.
No a aby som to v tejte téme ukončil ohľadom fejkov tak platí to, čo som tu už viackrát spomenul. Komponenty ( na 99,9% ) nie no ale čo sa týka oblečenia ( rozumej dresy ) nemám "zatiaľ" problém.
HOWK
Mám ženu, mám deti, aj vnúčatá, ale neplatím hypotéku a som dôchodca...
Robím to tak, že sa dohodnem s partiou, dáme si urobiť dresy na mieru, tí čo majú možnosť dajú z firmy (živnosti) nejaký peniaz a zvyšok rozpočítame a doplatíme... Samozrejme, mnohým by sa to nepáčilo, lebo ich máme počmárané reklamami a logami, ale na druhej strane mať set krátke gate, krátky dres, zimná bunda za 60 E alebo krátky dres, krátke gate, vestu, návleky na ruky aj nohy, dlhé gate za 95 E... No a tí, čo prispejú z firmy (živnosti) si zdokumentujú výdavok a uplatnia ho ako daňovo uznateľný výdavok na reklamu.
Nosím tak set od Nyny aj od Kalasa, od obidvoch firiem tej top kvality, každý ma svoje plusy aj mínusy, avšak Kalaš sa mi zdá lepší.
A k tomu páraniu - možno je rozdiel aj v tom, koľko dresov (gatí) máš v skrini... Ak furt nosíš jednu sadu, po výjazde - dvoch ich perieš, tak vydržia menej, ako keď máš tých dresov a gatí viac.
U mna vyhravaju Nalini... beznym nosenim a dokonca castym pranim (po kazdej jazde, bike alebo trenazer) neznicitelne... tak to nejak vidim ja... ale mam pocit ze toto vlakno neni o gatiach
Keby ho aj nezivi a chce ich pouzivat, tak by mal piratit a pouzivat ich nelegalne? Ake ironicke v teme o fake produktoch.
Edit: citoval som zly prispevok.