Ja som jazdil Guide RS a nemal som najmenší problém s nimi. Pravdou je, že hneď ako som si ich kúpil som ich naplnil DOT5,1 a mojich 100 kg nemali problém ubrzdiť nikde. Zato tie XT ktoré mám teraz na biku s tým problém majú a *****. Bracho jazdí Guide R už dva roky a nepočul som, že by nadával a tiež im dáva zabrať... Keď som ich však skúšal boli citeľne slabšie ako Guide RS.
misopetrovic vsetko mam (teda na Shimano) len sa mi to nechce robit, hehe
pokecam o tych brzdach s predajcom, predsalen je to shop tuna pod horami specializujuci sa hlavne na alpske traily (aj poziciavaju biky a robia guidov), tak snad naku skusenost maju
este ma matalo skusit 27.5 od transition ale nic take na sklade nemali takze nedalo sa nic robit Transition Smuggler 2016, oproti seriovke dali este karbonove raceface riaditka
este ma matalo skusit 27.5 od transition ale nic take na sklade nemali takze nedalo sa nic robit Transition Smuggler 2016, oproti seriovke dali este karbonove raceface riaditka
tak ostali tam tie Guidy ako pozeram? [= krasna masina
Ja SRAM Guide R jazdím už druhú sezónu...mám ľahko cez 100kg a zatiaľ žiadny problém (klop-klop).Akurát minule som sa s kolegom bavil,že ked so mnou brzdia a fungujú tak parádne ,tak si neviem predstaviť aké to musí byť s o 20-30kg ľahším jazdcom.
jj dam im sancu pri jazde pred predajnou brzdili ok, modulacia omnoho lepsia ako XT (tie su len on/off)
o problemoch s piestikom som sa bavil s predajcom, vravel ze 3 kusy posielali minuly rok Sramu na reklamacku, ale predali ovela viac... takze troska loteria (ale nove XT tiez maju svoje muchy...)
teraz uz len kupit modre pedale a kosik, a asi aj 28z alebo 30z modry prevodnik (je tam 32ka, to bude asi so 42 vzadu moc...)
Ja SRAM Guide R jazdím už druhú sezónu...mám ľahko cez 100kg a zatiaľ žiadny problém (klop-klop).Akurát minule som sa s kolegom bavil,že ked so mnou brzdia a fungujú tak parádne ,tak si neviem predstaviť aké to musí byť s o 20-30kg ľahším jazdcom.
Tu by si zmenil názor velmi rychlo:) https://www.strava.com/segments/8055733
Tie brzdy si ok ale po 2km cca 20% sklonu zacinaju rapídne stracat brzdný účinok ako aj sila v tvojej ruke:) Ale priznavam mal som 180 kotuc a organicke brzdy teviem posudit ako to bude pri 200mm kotuci a sintrovanych platniach chcelo by to dat krvavu aj tento rok ak tam niesu padnute stromy a testnut to.
Tie brzdy si ok ale po 2km cca 20% sklonu zacinaju rapídne stracat brzdný účinok ako aj sila v tvojej ruke:) Ale priznavam mal som 180 kotuc a organicke brzdy teviem posudit ako to bude pri 200mm kotuci a sintrovanych platniach chcelo by to dat krvavu aj tento rok ak tam niesu padnute stromy a testnut to.
je pravda ze krvava je asi jediny zjazd kde som stratu ucinku na Guidoch realne pocitoval, ale to uz je extrem, 28% priemerne klesanie na 2km, to aj v ramci svk je jeden z top 10 najtazsich zjazdov asi. ja mam 70kg, takze vydrzia ovela viac, ale zase aj pocasie spravi svoje (naposledy prsalo a snezilo).
co sa tyka stromov, je ich tam asi 5-6, vsetky sa daju hopnut okrem jedneho. dole je nafukane listie a po dnesku predpokladam aj tak 20-30cm snehu
ice29 to som rád, že som ťa namotal na nový bajk vyzerá skvelo, myslím, že toto je lepšia voľba ako ten veľký tuning ako si plánoval
jj, vdaka haha, aj ked ja som si to prerataval uz dlhsie - uz ked som daval v prepocte 100e len za jednoduchy servis vidlice, ci nekupim hned nejaku lepsiu ale tak zase ide sezona v horach tak si dopriat full nie je naskodu, treba sa potesit
Sram guide ultimate totatlna bieda kto jazdi vie...
to vážne ? teda nejazdím ich no guide bývajú dosť vychvaľované a aby bol top model zlý...no to sa mi teda moc nevidí , ale možno to bolo myslené ako sarkazmus, tak potom to beriem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pokecam o tych brzdach s predajcom, predsalen je to shop tuna pod horami specializujuci sa hlavne na alpske traily (aj poziciavaju biky a robia guidov), tak snad naku skusenost maju
lenze v ich situacii ten kto brzdi prehrava
Okrem toho, treba jazdit sintrovane dosticky hlavne v Alpach
tak ostali tam tie Guidy ako pozeram? [= krasna masina
o problemoch s piestikom som sa bavil s predajcom, vravel ze 3 kusy posielali minuly rok Sramu na reklamacku, ale predali ovela viac... takze troska loteria (ale nove XT tiez maju svoje muchy...)
teraz uz len kupit modre pedale a kosik, a asi aj 28z alebo 30z modry prevodnik (je tam 32ka, to bude asi so 42 vzadu moc...)
je pravda ze krvava je asi jediny zjazd kde som stratu ucinku na Guidoch realne pocitoval, ale to uz je extrem, 28% priemerne klesanie na 2km, to aj v ramci svk je jeden z top 10 najtazsich zjazdov asi. ja mam 70kg, takze vydrzia ovela viac, ale zase aj pocasie spravi svoje (naposledy prsalo a snezilo).
co sa tyka stromov, je ich tam asi 5-6, vsetky sa daju hopnut okrem jedneho. dole je nafukane listie a po dnesku predpokladam aj tak 20-30cm snehu
jj, vdaka haha, aj ked ja som si to prerataval uz dlhsie - uz ked som daval v prepocte 100e len za jednoduchy servis vidlice, ci nekupim hned nejaku lepsiu
Edit: az teraz som si vsimol ze si vo Svajci
to vážne ? teda nejazdím ich no guide bývajú dosť vychvaľované a aby bol top model zlý...no to sa mi teda moc nevidí