uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
No cisla faktúry musia ist za sebou, keď urobi 100 ludi objednavku a 5 ľudí ju zruší, ako pôjdu cisla objednavky za sebou? Na každú objednavku urobí faktúru a potom ju vystornuje?
Samozrejme že musia ist za sebou cisla!!! To potom aky by bol bordel, danovacke by som povedal, pani tie co chýbajú som zahodil do kosa, tak si to oredstavujete?
Samozrejme že musia ist za sebou cisla!!! To potom aky by bol bordel, danovacke by som povedal, pani tie co chýbajú som zahodil do kosa, tak si to oredstavujete?
co sa tyka cislovania faktur, na prekvapenie za sebou nasleduju ale ciselny rad je zvoleny tak aby napr konkurencia z neho nemohla vycitat kolko balikov posleme za rok ( taky ciselny rad pouziva mnozstvo firiem )
a ono mimochodom keby vsetci tak platia dane/take dane ako ja, tak tu mame to slubovane druhe Svajciarsko...
ako mam postupovat v pripade zabudnuteho hesla? na eshope nevidim moznost jeho obnovy ("zabudol som heslo")
Poslal som mail, bohuzial momentalne sa k tomu neviem dostat. Ale dufam ze v prvej polovici tyzdna bude tato funkcia pre zakaznikov aktivna aby si v pripade zabudnuteho hesla mohli automaticky vygenerovat nove. Dakujem za pochopenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ci ake cislo navyse potrebujes ?
preco by museli / mali ist cisla faktur za sebou ?
bol si na nejakom kurze ?
ak to chces naozaj riesit, tak pod do pieskoviska, nech to tu nezababravame ...
prenesene do pisekoviska : post1232641.html#p1232641
co sa tyka cislovania faktur, na prekvapenie za sebou nasleduju ale ciselny rad je zvoleny tak aby napr konkurencia z neho nemohla vycitat kolko balikov posleme za rok ( taky ciselny rad pouziva mnozstvo firiem )
a ono mimochodom keby vsetci tak platia dane/take dane ako ja, tak tu mame to slubovane druhe Svajciarsko...
Ako sa dá zabudnúť 123456 ???
Clovece ty musis byť strašný truhlik
Poslal som mail, bohuzial momentalne sa k tomu neviem dostat. Ale dufam ze v prvej polovici tyzdna bude tato funkcia pre zakaznikov aktivna aby si v pripade zabudnuteho hesla mohli automaticky vygenerovat nove. Dakujem za pochopenie.
no, ja si davam trochu zlozitejsie hesla