Nie som konštruktér, len strojár, no z môjho laického pohľadu si horné vzpery na zadnej stavbe predimenzoval (čo nie je až taký problém), no spodné poddimenzoval, čo bude asi problém, hlavne u karbónu (predpokladám, ze z. stavba je z karbónu, aspoň tak sa mi javí na mobile) - spodné vzpery u takto zameraného bajku to budu od skál slušne schytávať. Ale ako staviteľsky počin ma ten bike zaujal, prajem ti nech sa s tou stavbou mýlim
Kedze to bol moj prvy pocin, predimenzoval som cely ram. Zadnu stavbu som musel upravovat a hrubka steny dolnej vzpery bola cca 0,5 cm. Napr stred sa mi zdal vzdy slaby(osobny pocit) tak som vrstvil a vrstvil, no ked som dorabal vnutorne vedenie zistil som ze tam mam uz cca 1cm hrubu stenu. Som rad ze zaujal
matteuss, klobuk dole. co sa tyka geo, ake to ma parametre? hlavovy uhol?
celkom by ma zaujimal ten proces akym si sa dopracoval k tomu ze si ides stavat vlastny bike, ako si pracoval s geo a ake su vysledne jazdne vlastnosti a ci si so svojim vysledkom spokojny, chcelo by to samostatny clanok! [=
Kedze to bol moj prvy pocin, predimenzoval som cely ram. Zadnu stavbu som musel upravovat a hrubka steny dolnej vzpery bola cca 0,5 cm. Napr stred sa mi zdal vzdy slaby(osobny pocit) tak som vrstvil a vrstvil, no ked som dorabal vnutorne vedenie zistil som ze tam mam uz cca 1cm hrubu stenu. Som rad ze zaujal
Tak aj ja sa podelim Grand Canyon cf sl 7.9. 2016
Oproti seriovke som vymenil- sedlo prologo nago evo pas tirox, predstavec force team light 110 mm -17°, jednoprevodnik absolute black oval 34z, gripy ritchey wcs, sedlovka forward sixpack, a na tuto sezonu aj nove plaste maxxis ikon exo (tie povodne conti x king boli cista katastrofa na bezdusaky). Velkost ramu L aktualna vaha 10,1 kg. Do buducna uvazujem este o vymene riaditok lebo tieto 720 mm mi pridu trocha uzke.
Napr stred sa mi zdal vzdy slaby(osobny pocit) tak som vrstvil a vrstvil, no ked som dorabal vnutorne vedenie zistil som ze tam mam uz cca 1cm hrubu stenu.
...no, na zombie apokalypsu sa to mozno zide... inak nechces ho pomalovat niecim takymto ?
Akoze mozes sa snazit doladovat kvoli tej nepodarenej akciovej cervenej sedlovke ostatne cervene detaily ako chces, ale podla mna tie farby k sebe nejdu...
Nehovorim ze to dokonale ladi ale ide mi skor o funkcnost a v pripade sedlovky o usporu vahy (kedze oproti povodnej je o 170g lahsia a objednaval som nejake veci z nemecka, bola na nu akcia tka som ju zobral) zo zaciatku sa mi to tiez velmi nepozdavalo ale zvykol som si a celkom sa mi to paci
jachmel dakujem no ja som povodne myslel ze ho dam prec a poriesim uzamykanie z korunky vidlice ale potom som zistil ze to nie je velmi realne tiez by som ho nejak inak chcel dat lebo to ako odstava sa mi nepozdava. Predstavec ma sklon 17°
tiez ho tak mam a strasne mi zavadzia - uz som skusal snad milion poloh. trebalo by kupit pravy - ten sa da dat na lavu stranu namiesto radiacej packy - tu v shope stoji okolo 50€ takze pockam kym sa pokazi
Ale ty mas to uzamykanie na opacnu stranu ako mame my s Gusto0 . Ja keby som otocil uzamykanie smerom dole tak by sa zamykala vidla pohybom prstu smerom k sebe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie som konštruktér, len strojár, no z môjho laického pohľadu si horné vzpery na zadnej stavbe predimenzoval (čo nie je až taký problém), no spodné poddimenzoval, čo bude asi problém, hlavne u karbónu (predpokladám, ze z. stavba je z karbónu, aspoň tak sa mi javí na mobile) - spodné vzpery u takto zameraného bajku to budu od skál slušne schytávať. Ale ako staviteľsky počin ma ten bike zaujal, prajem ti nech sa s tou stavbou mýlim
Si macher, taketo niečo zrealizovať čo je funkčne a ešte z karbonu. Nech maš z baiku radosť, nech služi...
celkom by ma zaujimal ten proces akym si sa dopracoval k tomu ze si ides stavat vlastny bike, ako si pracoval s geo a ake su vysledne jazdne vlastnosti a ci si so svojim vysledkom spokojny, chcelo by to samostatny clanok! [=
Very nice
Oproti seriovke som vymenil- sedlo prologo nago evo pas tirox, predstavec force team light 110 mm -17°, jednoprevodnik absolute black oval 34z, gripy ritchey wcs, sedlovka forward sixpack, a na tuto sezonu aj nove plaste maxxis ikon exo (tie povodne conti x king boli cista katastrofa na bezdusaky). Velkost ramu L aktualna vaha 10,1 kg. Do buducna uvazujem este o vymene riaditok lebo tieto 720 mm mi pridu trocha uzke.
...no, na zombie apokalypsu sa to mozno zide... inak nechces ho pomalovat niecim takymto ?
Akoze mozes sa snazit doladovat kvoli tej nepodarenej akciovej cervenej sedlovke ostatne cervene detaily ako chces, ale podla mna tie farby k sebe nejdu...