andrej25 - skus mi prosim vysvetlit, preco mas potrebu kohokolvek kto ta nijak neobmedzuje odsudzovat za to, ze vyjde na kopec na e-biku. Ak je to podvod, tak len sameho seba - preco ta to trapi? Fakt chcem toto myslenie pochopit. Mas potrebu odsudit aj ludi co napriklad schudnu podviazanim zaludka a nie tvrdou drinou a dietou?
Ja som pisal o principe, nie o nejakej aplikacii. Proste bud sa Ti zda nefer, ze niekto podvadza (je jedno v akej oblasti), alebo je Ti to jedno.
V mojom ponímaní neriešim otázku podvádzania a čestnosti pretože v mojom ponímaní viac menej opovrhujem COMami.
A toľko ma už snáď poznáš aby sme zrovna my dvaja nemuseli filozofovať o čestnosti atď...
Vsak mne je to jasne, ze prave my dvaja nie sme ti, ktorych by trapili nejake KOMy. Ale keby Ta niekto takto podvodne predbehol na e-bajku v casovke na Zosku a skoncil by pred Tebou, pricom Ty by si siel cisto za vlastne, tak by Ta to aspon trosku nasralo, nie? A to je to, co niektori robia na Strave. Proste ked sa clovek vyvezie na kopec za pomoci motora, to nie je ziadny podvod. Podvod to je az ked sa ostatnych snazi presvedcit, ze to bolo bez motora.
Už dlho tu o tom točíme. Mal by nás prísť prerušiť páter Petrovič so svojou nejakou klasickou témou ktorú dokáže opakovať mesiace. Napríklad aký tmel a plášť je najlepší a akú má skvelú techniku jazdy a že práve nemá kondičku lebo mesiac prerábal obchod a tak ďalej.
Ak to dobre chapem strava vyhodnocuje segmenty a komy autonomne a hejtovat preto nevinneho ebikera len preto ze si dovolil mat tu istu aplikaciu ... nuz kazdy sme nejaky
z Allegra kupujem bežne. len nie všetci sú ochotní poslať na slovensko, musíš napísať predajcovi či to pošle na slovensko, ináč poštovné je tak cca 40 PLN
Aha, tak momentálne to oficiálne nejde:
At the moment buying on Allegro.pl is available for Polish and German accounts only.
to ale neznamená, že by Ti to nepredali
Ak to dobre chapem strava vyhodnocuje segmenty a komy autonomne a hejtovat preto nevinneho ebikera len preto ze si dovolil mat tu istu aplikaciu ... nuz kazdy sme nejaky
Sice Stravu nepouzivam, ale pokial viem, tak je moznost nastavit v profile, ze mas e-bajk, aby si sa nepchal do rebrickov neebajkerov. A tiez je moznost nastavit, aby si vobec nebol v rebrickoch ak sa nemylim. Cize bud dany user nema kapacitu na to, aby zvladol danu sluzbu spravne pouzivat, alebo to robi cielene.
Som zvedavy, ako sa napr. pri +3 stupnoch na tom e-bajku zohrejes v tej nizkej intenzite. Alebo budes jazdit v oteplovackach? Bezne som na jar pri teplotach okolo +17 siel na vyjazd v kratasoch a dlhom drese a e-bajkeri pri +17 naobliekani viac ako ja v zime pri +3. Preco asi?
ja som toho manika pochopil inak nez ty. nakolko pisal o studenom vzduchu a nie o zime, tak sa domnievam, ze on mysli na nasledne respiracne tazkosti.
...ale kdopak ví ?
z toho isteho titulu ani ja nemozem jazdit skate ale len classic na bezkach, pretoze by som si "odpisal" extra haklive hrdlo lebo na skate mam vyssiu intenzitu pohybu = dychanie. darmo si jazyk opieram hore o celust, ten vzduch sa az tolko okolo toho jazyka neotepli. dychat nosom, to nedam, pac by som potreboval ist na operaciu s úzkymi prepazkami a to sa mi zrovna moc nechce.
takisto nemam rad, ked sa na dlhsie v zime ochladi pod -20°C lebo sa znizi teplota u nas v hale na zimaku, kde hravam hokej a hned potom citim hrdlo.
ak si niekto robi komy na strave na ebik je to hlavne podvod na nom samotnom. tesit to moze len chudaka. mna by to len vyprovokovalo k lepsiemu vykonu a vobec by ma to nesralo a to stravu takmer vobec neriesim, len obcas tam hodim nejaku trasu a povyhadzuje mi segmenty a obcas kom. sila sa mi vracia a praveze by som rad na nejakeho e-bikera rad natrafil a opacil ho ako mu to ide len tak pre tu srandu.
ja stravu pouzivam len preto ze ziadna ina appka mi na jablku poriadne nefunguje aj ked mam kupene PRO verzie....... a segmenty neriesim..... zaznamena mi to trasu, urobi pekne video v relive.cc a hotovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemusis, ale preco by sa niekto iny nemohol?
Are E-Bikes Fun? Road Bike Vs Road E-BikeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
V mojom ponímaní neriešim otázku podvádzania a čestnosti pretože v mojom ponímaní viac menej opovrhujem COMami.
A toľko ma už snáď poznáš aby sme zrovna my dvaja nemuseli filozofovať o čestnosti atď...
Čo konkrétne mám vysvetliť, začnem tým smajlíkom na konci.....
Alebo inak, je mi úplne jedno kto na čom jazdí a kde to potom vešia
googlil som celkom dost, aj toto som nasiel, len cele je to po Polsky, neviem, ci vobec posielaju na SK
At the moment buying on Allegro.pl is available for Polish and German accounts only.
to ale neznamená, že by Ti to nepredali
Sice Stravu nepouzivam, ale pokial viem, tak je moznost nastavit v profile, ze mas e-bajk, aby si sa nepchal do rebrickov neebajkerov. A tiez je moznost nastavit, aby si vobec nebol v rebrickoch ak sa nemylim. Cize bud dany user nema kapacitu na to, aby zvladol danu sluzbu spravne pouzivat, alebo to robi cielene.
ja som toho manika pochopil inak nez ty. nakolko pisal o studenom vzduchu a nie o zime, tak sa domnievam, ze on mysli na nasledne respiracne tazkosti.
...ale kdopak ví ?
z toho isteho titulu ani ja nemozem jazdit skate ale len classic na bezkach, pretoze by som si "odpisal" extra haklive hrdlo lebo na skate mam vyssiu intenzitu pohybu = dychanie. darmo si jazyk opieram hore o celust, ten vzduch sa az tolko okolo toho jazyka neotepli. dychat nosom, to nedam, pac by som potreboval ist na operaciu s úzkymi prepazkami a to sa mi zrovna moc nechce.
takisto nemam rad, ked sa na dlhsie v zime ochladi pod -20°C lebo sa znizi teplota u nas v hale na zimaku, kde hravam hokej a hned potom citim hrdlo.