Neviem ci si pochopil co ti chceli povedat. Ide o to ze standardne by mala ist brzdova hadica okolo vnutornej strany spodnych noh. Nie tak ako to mas ty z vonkajsej strany pretoze ju mozes niecim zachytit a vytrhnut.
Chalany ja viem co ste maly na mysli, hej ja som tiez na to pozeral ze to je nejak divne. Len teraz to musim prespekulovat ako to spravit. Ked to spravim tak dam foto
Tej zmeny geo by som sa nebal az tak ako toho, ci ten ram dlhodobo zvladne namiesto klasickej vidlice dvojkorunku so zdvihom vyssim o 75%. Ale ano, stred uz bude prilis vysoko a vo vyslapoch to nebude ziadna malina.
Chalany ja viem co ste maly na mysli, hej ja som tiez na to pozeral ze to je nejak divne. Len teraz to musim prespekulovat ako to spravit. Ked to spravim tak dam foto
Daj dolu koleso,prasa a prevlec ho aj s hadicou zvnutra nohy
Z extrému do extrému Kto vie čo tá sedlovka znesie...síce niečo podobné jazdím ale toto vyzerá na dobrých 500mm to už ani fúlla nepotrebuje keď to dobré pruží nie je čo riešiť...
matteuss, páči sa mi tvoja práca. Ako si na tom so sľúbeným článkom? A ako si vodia tvoje výtvory?
Som rad ze sa paci momentalne jazdi iba full kedze ht som vyrobil bratovi a ten teraz riesil diplomovku nie bike. Zatial drzi vsetko a to som ho nesetril (zlomena hlinikova patka, osmicka na kolese). Este rozmyslam nad zmenou uchytenia tlmica, len to musim vsetko este prepocitat a nahodit do pc nech viem co to spravi. Pomaly zacinam riesit povrchovu upravu ale to je este daleko kedze som stale v praci :/ a ked to bude hotove potom sa podelim aj o detaily
Z extrému do extrému Kto vie čo tá sedlovka znesie...síce niečo podobné jazdím ale toto vyzerá na dobrých 500mm to už ani fúlla nepotrebuje keď to dobré pruží nie je čo riešiť...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chalani ti dobre radia, jedna sa ked pojdes medzi krikmi alebo staci zavadit o konar co trci do cesty
Daj dolu koleso,prasa a prevlec ho aj s hadicou zvnutra nohy
Som rad ze sa paci
Naboje im kto vyraba resp co tam je za orech?
No pozeral som to a mam asi lachsi sposob ako potom nastavovat brzdu. Dam dole brzdu z riaditok a prevlecem to a znovam dam na riaditka.
klasika
Leonardi Factory ma 530 sedlovky karbon http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/sedlovky/pevne/leonardi-factory-bo-karbonova-sedlovka-10mm-offset-30-9-mm.html
FOX Transfer SL Factory teleskopická sedlovka, Ø-30.9 mm, 355 mm/75 mm
399 €
MOC 429 €