Hrebeňovka Veľkej Fatry s podtitulom "už nikdy viac tento celý úsek" (kam patrí aj Krakova hoľa a zjazd z Minčola MF na Polom), 7h čistého času v teréne (10,5h v hrubom, pivko a kofola na Smrekovici musela byť ) a medzi Ostredkom a Smrekovicou som hádam viac tlačil, niesol, zvážal, prenášal bike ako jazdil, v tretrách nohy vykrútené na všetky strany... Krížna-Ostredok a Smrekovica-Ružomberok paráda A Ploská nie je taká ploská ako sa tvári zihadlo 5 kľudne si to jazdi ak sa ti to páči
No ešte aj tlmič ma furt sere, stále sa zavzdušňuje (či ako to nazvať) a stráca zdvih http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225622
no šiel som to cele si 4x ,ale najradšej mám z podsuchej na alpu a potom hreben do RK, taka svižná poldenka...
šiel som to na 26ke 120 full, a bol to prvý x boj.. potom som to išiel na 29 full 120 a bol som schopný prejst daleko viac technických usekov, aj ked toho nosenia na plosku a rakytov a pred alpu sa aj tak musí tlačiť...
ale zažitok si mal
Aj keby som mal 100mm vzadu, tak by to bolo len pre pohodlie zadku, jazdil a preferoval by som stále rovnaký terén. A tento medzi ne nepatrí, takýto hardcore ma nebaví, ja sa radšej mordujem smerom hore, mám rád exploratívne výjazdy, len to musí byť všetko šľapateľné Ako včerajší výjazd, to bolo žúžolabúžo http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225521 (aj tlačenie ale v medziach tolerancie)
Teraz som totálne zničený a mením plány na zajtra, asi pôjdem len na obed na Martinky a Veľkú lúku so zjazdom po žltej do Vrútok, na Minčol po dnešku už ani nepáchem, tlačenia bolo dosť .
pan rad extremy naobed na Martinky , inak celkom je to hardcore ta cervena z Velkej Luky boilo to aj v lepsom stave, ja take oblubujem ale ci ti bude chutit neviem A zlta preveri tvoje xtcka
no šiel som to cele si 4x ,ale najradšej mám z podsuchej na alpu a potom hreben do RK, taka svižná poldenka...
šiel som to na 26ke 120 full, a bol to prvý x boj.. potom som to išiel na 29 full 120 a bol som schopný prejst daleko viac technických usekov, aj ked toho nosenia na plosku a rakytov a pred alpu sa aj tak musí tlačiť...
ale zažitok si mal
So mnou súhlasil aj jeden parťák, ktorý sa ku mne pridal na Ploskej alebo ja ku nemu, keďže ma dobehol a išiel úplne tú istú trasu z RK. Teda až na Vtáčniku sme sa rozdelili... No na Plosku bolo hádam najmenej nosenia, len posledných pár metrov som nevládal Zhrnul by som to tak, že či máš HT, full, noseniu sa aj tak nevyhneš
pan rad extremy naobed na Martinky , inak celkom je to hardcore ta cervena z Velkej Luky boilo to aj v lepsom stave, ja take oblubujem ale ci ti bude chutit neviem A zlta preveri tvoje xtcka
To poznám, kedysi som to jazdil relatívne "pravidelne", tak to až také zlé hádam nebude. A na Martinkách varia/arili super cesnačku, tak na obed sa tam oplatí ísť Inak ten zjazd preveril M486, M785 a isto vydržia aj M8000
pridám aj ja: 3 horuce dni V Malej Fatre+bonus Malino Brdo 4 den
1.den Taipan-Vretenica-Anakonda
2.den Cipcie, miestne traily Fresh, Bodky Slow race so sprievodcami andulkaGersonkvakob/ dakujeme za prijemny den radi sa revansujeme u nas v Karpatoch
3.den Martin-Martinske hole-Mincol- sedlo Javorina-Martin
4.den Malino Brdo
bobris ano mas pravdu splietol som si Andrejcovu a utulnou Durkova ktora je pod Chabencom. Inac je to poriadna vyzva dat Chabenec z Jasenia, kto vie ci je to vobec slapatelne na MTB a ktora cesta na to je vhodna.
ziadna vyzva je to v poho cesta , samozrejme od utulne ten kusok priamo na Chabenec nepocitam . Pojdes Lomnistou dolinou po Asmolonovu chatu-asfaltova cesta (cyklotrasa). Od Asmolonky je to paradna serpentinova zvaznica az na chatu. Samozrejme si v NP cize od Asmolonky je to ilegal ...
Jj, je to zážitok. Chlapci okolo pol-a to jazdia s prebrodením potoka z chodníka na Brnčalku. Ja som to ešte neskúšal, chodím pekne vrchom cez Biele pleso i keď to znamená dosť tlačenia/nosenia na červenej TZT v smere od Brnčalky/Zeleného plesa na Biele pleso. Ale ten pokoj pod Bielym plesom a potom singlík až nad Plesnivec so switchback-mi nad ním stoja za to. Plus samozrejme chodník po zelenej TZT z Plesnivca je mňam. Tento rok to už mám úspešne za sebou
Keďže po včerajšku nohy fungovali na 100%, tak som nakoniec šiel do Ľubochnianskej doliny. Singlovitý zjazdík po modrej za odmenu. Okrem dvoch krátkych úsekov predierania sa cez rúbanisko a nezjazdný úsek pod sieťou VVN, parádička. Čakal som neupravený zarastený chodník, ale príjemne ma prekvapil Ale po hrebeni na tých lúkách pri 35°C to bolo za trest, aspoň že v lese bolo príjemných mrazivých 28°C Zajtra mám pauzu, idem na guľáš Do konca týždňa ešte musím ísť na Kečku a okolie Donovál. http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225682
po dlhej dobe sa vyberiem oblubenu trasu, a este mi aj cestu zatarasi vyzera ze to padlo tesne predtym, akurat kym som fotil dosli prve 2 auta, ked som siel spat tak to aspon provizorne sprejazdnili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zihadlo 5 kľudne si to jazdi ak sa ti to páči
No ešte aj tlmič ma furt sere, stále sa zavzdušňuje (či ako to nazvať) a stráca zdvih
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225622
ale zažitok si mal
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Teraz som totálne zničený a mením plány na zajtra, asi pôjdem len na obed na Martinky a Veľkú lúku so zjazdom po žltej do Vrútok, na Minčol po dnešku už ani nepáchem, tlačenia bolo dosť
pan rad extremy naobed na Martinky
ale zažitok si mal
So mnou súhlasil aj jeden parťák, ktorý sa ku mne pridal na Ploskej alebo ja ku nemu, keďže ma dobehol a išiel úplne tú istú trasu z RK. Teda až na Vtáčniku sme sa rozdelili... No na Plosku bolo hádam najmenej nosenia, len posledných pár metrov som nevládal
To poznám, kedysi som to jazdil relatívne "pravidelne", tak to až také zlé hádam nebude. A na Martinkách varia/arili super cesnačku, tak na obed sa tam oplatí ísť
1.den Taipan-Vretenica-Anakonda
2.den Cipcie, miestne traily Fresh, Bodky Slow race so sprievodcami andulka Gerson kvakob/ dakujeme za prijemny den radi sa revansujeme u nas v Karpatoch
3.den Martin-Martinske hole-Mincol- sedlo Javorina-Martin
4.den Malino Brdo
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225682