Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Len si zabrdnem ze nema turbo ale kompresor. Inak plne suhlasim s tym co hovoris.
8.5L je ok spotreba na take auto a co dokaze.
A k tomu vykonu este, mal som aj 44kW polo a pre mna osobne je tiez (relativne) vykonne auto nutnost, najme z hladiska bezpecnosti, neraz potrebuje clovek poriadne pridat na krizovatkach a pripajacoch s malym vykonom je to fakt nebezpecne.
CVT prevodovku by som si fakt rad vyskusal aspon na tyzden. Viezol som sa par krat len ako spolujazdec a ta pohoda a plynulost ma fakt dostala, mala nevyhoda su vysoke otacky ktore sa drzia hore a s tym spojeny hluk ale v realnom svete to asi nieje problem, takze si myslim ze to je len mala dan za pozitiva, ale nemam realnu osobnu skusenost s pouzivanim.
tak som nakoniec bol na tej STK, ani som nikomu nezavadzal, keďže som šiel na Myjavu a tam sa dá ísť cez kopanice.na dva roky pokoj a musím vymyslieť čo s tým ďalej... copyrightscontent-dft4-1.cdninstagram.com scontent-dft4-1.cdninstagram.com
Moje Legacy má okolo 1400kg... V zime jazdím na Martinky a vidím ako sa tam také obludy potrápia, ked to má raz cez 2t tak na šmyklavom to moc ochotne nezatáča a ani nebrzdí. Raz som na Martinkách videl 3 kolízie v jeden den. A všetko až hore na parkovisku, Jeden pánko tam s X5 ohobloval dve autá + vlastné, další navalil svoje Pajero do nahrnutého snehu na tom velkom placi, odniesol to nárazník ...
na Martinky som na ňom chodieval každý rok, vždy to bola parádna jazda, len to trošku bolo treba aj vedieť (viac krát som aj ťahal "nešťastníkov" dvojkolkárov od poslednej serpentíny)
snad nechces porovnavat japonca s americkou tazkou a premotorovanou cihlou ...?
na prekvapenie chcem bolo to auto vyrábané najprv len pre americký a japonský trh, plná váha 2,5 t objem 3000, benzín, 170 koní bez turba, ako konkurencia k americkým "tehlám" a bol som s ním veľmi (veľmi) spokojný
10 rokov bezproblémovo slúžilo (v zime, alebo teréne nemalo problém, na ceste jazdilo slušne) mal som k nemu napr. snehové reťaze, ktoré som nikdy nepoužil, zapadol som len 2 x vždy vlastnou jazdeckou chybou
v takýchto chviľach si vždy spomeniem ako chalan s obdobným japonským pickupom neprešiel poslednú zákrutu k chate na španej doline a ja na škode 120 s prstom v nose. Obaja na zimných pneu bez reťazi ... on musel zacúvať na rovnejšie dať tam redukcie a až potom opatrne vyšiel
je to celkom možné, na takom aute treba vedieť aj chodiť, bol som na predvádzačke (teste, škole jazdy) na Bystrej, kde prišli ukázať profi jazdci z AT čo to dokáže, ... no poviem ti, že niekedy som mal dojem že budem potrebovať "nové gaťky", keď som sedel ako spolujazdec (tam som ho videl 1 x na vlastné oči)
inak škoda 120 bola do kopca a v zime dobré auto
tak zadnohrab zaťažený motorom vzadu, to do žiguláku sa musel dať metrák cementu minimále ale niekedy mala aj škodovka svoje limity, to potom suseda vystúpila a postavila sa na zadný nárazník a začala sa tam pohupovať
hej, v zime sa pekne ukazuju schopnosti (alebo neschopnosti) modernych SUV. Kolko krat sa mi uz stalo ked som siel na Kohutku lyzovat a cesta nebola posypana, tak sa tam X5 a ine uber SUVky otacali a kricali tam nechod, tam sa neda dostat je to samy lad a ja s usmevom na tvari a nohou prilepenou k plynu, aby som nezastavil, okolo nich len spokojne prefrcim... na fabii potom ich tam musi chodit zachranovat Defender, ktory tam sluzi ako ski bus
neverican tak to si bol ty s nami na tom Jankovom Vrsku.. ta cierna potvora bola moja
no to je fakt ze BMW je ine a oni si to pomenovali SAV (sports activity vehicle) ktore ta ale k tej aktivite nedokaze doviezt, ale boli tam aj ine suvka co to nedali, asi 5 tychto velkych hovadin vzdy stoji pod tym najvacsim stupakom, bud maju celorocky gumy alebo este stale letne..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
8.5L je ok spotreba na take auto a co dokaze.
A k tomu vykonu este, mal som aj 44kW polo a pre mna osobne je tiez (relativne) vykonne auto nutnost, najme z hladiska bezpecnosti, neraz potrebuje clovek poriadne pridat na krizovatkach a pripajacoch s malym vykonom je to fakt nebezpecne.
CVT prevodovku by som si fakt rad vyskusal aspon na tyzden. Viezol som sa par krat len ako spolujazdec a ta pohoda a plynulost ma fakt dostala, mala nevyhoda su vysoke otacky ktore sa drzia hore a s tym spojeny hluk ale v realnom svete to asi nieje problem, takze si myslim ze to je len mala dan za pozitiva, ale nemam realnu osobnu skusenost s pouzivanim.
lebo na velkosti zalezi!
lebo na velkosti zalezi!
Mal som ho , ked ho kupiš nájdi si zároven aj pumpárovu dceru
lebo na velkosti zalezi!
ani veľmi nie ... mal som 10 rokov niečo podobné, ale japonské a chodila sa na tom celkom príjemne a v zime obzvlášť (teda okrem tankovania)
lebo na velkosti zalezi!
s hentym radsej opatrne
takuto rarohu mali dvaja moji kamosi a obidvom po case odislo to auto rovno do kytek (rozumej do srotu)
ani veľmi nie ... mal som 10 rokov niečo podobné, ale japonské a chodila sa na tom celkom príjemne a v zime obzvlášť (teda okrem tankovania)
snad nechces porovnavat japonca s americkou tazkou a premotorovanou cihlou ...?
lebo na velkosti zalezi!
Pri autonehode určite áno. Ale ak ide o zábavu, tak záleží na váhe.
na prekvapenie chcem
10 rokov bezproblémovo slúžilo (v zime, alebo teréne nemalo problém, na ceste jazdilo slušne) mal som k nemu napr. snehové reťaze, ktoré som nikdy nepoužil, zapadol som len 2 x vždy vlastnou jazdeckou chybou
inak škoda 120 bola do kopca a v zime dobré auto
neverican tak to si bol ty s nami na tom Jankovom Vrsku..
je to 4x4 preto, aby dokázalo (panička, ktorá nevie cúvať) prejsť cez "zvýšený obrubník" pred supermarketom