len prednedavnom som stretol jedneho dost smutneho bikera, s defektom na prednom kolese, ktory sa bohuzial nedal opravit. Ten defekt mal totiz pri ventile a tak som mu ponukol, ze mu darujem novu dusu, bohuzial zistili sme ze on ma galuskovy ventil a ja autoventil, dokonce ten autoventil nepresiel ani cez dierku na rafe...
tak sme si obaja ponadavali, ja som siel dalej a on tiez...aj s defektom.
tak som nad tym potom vlastne rozmyslal v com spociva vyhoda galuskoveho ventilu a na nic som neprisiel...alebo mate iny nazor ???
posledný komentár: 9. 6. 2016 o 7:41
Galuskovy ventilok nema ziadnu vyhodu, hovorte si co chcete, nema.(oba tabory, ci uz lamanie gal. ventilku alebo zle fukanie autoventilku = naucte sa pouzivat svoj typ ventilku)
rochelHlinikovy rafik nez problemu mozes zvacsit na 8mm aby sa vosiel autoventilok. Nijako neznizis pevnost rafiku. Len si treba dat pozor aby si spony dokladne odstranil, mozu sposobit defekt.
No zlá asi nie
Tak vyzerá to tak, že asi sa budem pumpám s mäkkým kolesom vyhýbať
mne sa osvedcilo skontrolovat tlak v plastoch pred kazdym vyjazdom (co samozrejme neriesi tvoj problem) ...
este skus trenovat s tou redukciou doma s velkou pumpou - mozno je niekde nieco zle a doma na to prides ...
tak po prečítaní tohto som teda presvedčený že tvoje skúsenosti, poruchy a nefunkčnosti komponentov zaručenie nie sú vinou výrobcov
Nikdy nevieš kedy si budeš musieť požičať od niekoho dušu a zrovna bude mať s AV