rozoberate a mazete niecim radiace packy? sa mi akosi prestala vracat spodna packa na M8000 - nejak som nemal nikdy potrebu to rozoberat - ale asi jej uskodilo poslednych par vlhkych vyjazdov.
packu samozrejme nerozoberat inak neuznaju reklamaciu a navyse podla vsetkeho to ani rozoberat nema zmysel.
- packa vyreklamovana - poslali novu konkretne prava XT M8000 - vydrzala 6400km. by ma zaujimalo ci vadny kus alebo planovane zastaravanie alebo chyba medzi rajdami a pedalmi
to by mi neposielali novu packu. stuhnuta vazelina sa sprava inak - radis na prazdno. v mojom pripade sa spodna packa po zatlaceni nevratila naspat - ale zaradila na prvy krat. kazdopadne keby som to rozobral, niecim vystriekal a namazal a nefungovalo by to - je velmi pravdepodobne ze by mi reklamaciu neuznali
Blatník to prežije. Keď ti však sneh upchá tú tenkú medzeru, ty to prežiť nemusíš.
Ono záleží od toho, aký je práve sneh. Podobne to máš s blatom. Niekedy ho nabaľuje, niekedy nie.
Keď je sneh hnusne lepivý, upcháva medzeru medzi kolesom a blatníkom. Potom to tam šuchoce, trie a spomaľuje otáčky kolesa. No ešte mi to ani raz nezablokovalo koleso. Sneh je predsa len poddajnejší ako lepivé blato.
hi, mam sedlo s kanalom a jeho rozmery su 275x140mm....mam dalsi bajk, kde tiez uz potrebujem sedlo s kanalom. vidim inzerat, kde je sedlo, co by som si chcel kupit - no to ma rozmer 266x136. ten bajk je "prilezitostny-s rodinou", kde ho planujem osadit. dokaze tento rozdiel v rozmeroch nejak zasadne na vyjazde o dlzke max 20km zneprijemnit vyjazd ?
vdaka
O sedle ti nenapíšem, ale skúsenosti s "rodinnými" výjazdmi (absolvujem ich veľmi rád). Trasa, ktorú prejdem sám priemernou rýchlosťou 20-25km/hod často chodím aj s rodinou. Vtedy je tá priemerná rýchlosť asi 8-11 km/hod. Pri prvých výjazdoh som urobil chybu, že som išiel bez vložky pod kraťasmi. no a na takom 20 km úseku, ktorý ja prejdem za necelu hodinku, s deťmi a manželkou mi to trvalo niečo málo nad 2 hodiny. Takže zadok už trochu zažil jemný stredovek. Nepodceňoval by som sedlo ani na takom biku.
ano, dakujem.
tuto skusenost mam aj ja. uznavam, ze to moze byt individualna zalezitost. ja som vela typov sediel doposial nejazdil...nepadal som, tak vydrzali. absentuju skusenosti ohladne tejto temy.
V náučných filmoch je to takto:
Najprv dýchanie z úst do úst, nasleduje masáž srdca. Potom sa pokračuje intubovaním. Následne sa telo zohreje vložením vyhrievacieho telesa a teplota sa zvyšuje aj trením. Po dosiahnutí dostatočnej teploty zachraňovanej sa vyhrievací nástroj zbaví prebytočnej tekutiny.
V každom prípade je pred procedúrou potrebné získať povolenie od zachraňovanej. Uvedená procedúra sa neodporúča ba priam zakazuje a trestá u osôb intoxikovaných etylalkoholom! Zdravotné následky neodborne vykonanej procedúry zahŕňajú opuch podbrušia zachraňovanej trvajúci v progresívnej fáze až 9 mesiacov, vomitus v trvaní 3 mesiace a zmeny psychiky trvajúce desaťročia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- MyLady, dúfam že ste oplodnená, lebo nemienim tie trápne pohyby viackrát opakovať.
packu samozrejme nerozoberat inak neuznaju reklamaciu a navyse podla vsetkeho to ani rozoberat nema zmysel.
- packa vyreklamovana - poslali novu
Ono záleží od toho, aký je práve sneh. Podobne to máš s blatom. Niekedy ho nabaľuje, niekedy nie.
Keď je sneh hnusne lepivý, upcháva medzeru medzi kolesom a blatníkom. Potom to tam šuchoce, trie a spomaľuje otáčky kolesa. No ešte mi to ani raz nezablokovalo koleso. Sneh je predsa len poddajnejší ako lepivé blato.
vdaka
tuto skusenost mam aj ja. uznavam, ze to moze byt individualna zalezitost. ja som vela typov sediel doposial nejazdil...nepadal som, tak vydrzali. absentuju skusenosti ohladne tejto temy.
mam a zvykol som si na smp gel hybrid a mam v "merku" smp glider resp. bontrager montrose comp.
https://zena.sme.sk/c/20708008/zeny-dostavaju-horsiu-prvu-pomoc-na-vine-su-ich-prsia.html?ref=trz
Najprv dýchanie z úst do úst, nasleduje masáž srdca. Potom sa pokračuje intubovaním. Následne sa telo zohreje vložením vyhrievacieho telesa a teplota sa zvyšuje aj trením. Po dosiahnutí dostatočnej teploty zachraňovanej sa vyhrievací nástroj zbaví prebytočnej tekutiny.
V každom prípade je pred procedúrou potrebné získať povolenie od zachraňovanej. Uvedená procedúra sa neodporúča ba priam zakazuje a trestá u osôb intoxikovaných etylalkoholom! Zdravotné následky neodborne vykonanej procedúry zahŕňajú opuch podbrušia zachraňovanej trvajúci v progresívnej fáze až 9 mesiacov, vomitus v trvaní 3 mesiace a zmeny psychiky trvajúce desaťročia.