Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Chvala bohu motor ako jediny bezal ako hodinky. Inak tie packy ***** robota, musel som to vymenit. Hodinu som daval dole airbag. Bezne sa pri takejto situacii neopustam ale uz som chcel to auto zapalit.
Zelam novemu majitelovi 0 zavad. Vsetky som uz totiz zazil ja. Dufam..
Ja som ti to hovoril. Nejazdi v polozime, nejazdi v polozime, nejazdi v polozime, lebo sa z toho zblázniš. Ale je to márne, je to márne, je to márne.
Si v téme stvorkolesovy miláčik a ty mu urobíš toto? Za co? Pytam sa za co je toto pomsta? Čo ti také zlé urobil?
Je to outlander, nie auparker... Podľa mňa sa cíti celkom fajn a spokojne a ja ho mam rad, tak mu doprajem. :p
Kvalitnú naftu, kvalitné súčiastky a pravidelný servis. A keď budeš dobry, aj teba povozi...
Len pozor na vnutorne lemy zadnych blatnikov. Lubia kvnitnut. Teda nevidel som dvojkoveho na ktorom by casom nekvitli. Treba to osetrit a streknut bitumenom lebo to prerastie aj na blatniky a bude to vyzerat ako mazda.
Zatial este chytene nie su, ale podvozok pojde do asfaltu. Len som to nejako pred touto zimou nedoriesil... V kurze boli ine veci ako napriklad plastova nadrz aditiva uchytena zospodu pred zadnou napravou .
Este nafasuje zatazove pruziny a prerobenu klietku na uchytenie riadnej rezervy namiesto nudzovej.
Je to pred faceliftova verzia este bez velkej papule ale uz s PSA motorom.
Ten VW 103kW dvojliter som mal v Scoute a Schade bola podla papierov este tazsia A tam sa mi neviem preco zdal v pohode.
Tato 2,2 vsak ma nieco do seba, hoci to nie je motor na santenie. A aj vyska plus tazky predok robi svoje.
pred zimou som si daval robit podvozok. vystrek dutin, otryskanie sodou a aplkacia dinitrolom.
ten asfalt neviem cital som o nom ze praska a cez praskliny sa vlhkost siri a udrzuje pod nim.
daval som robit [b]TU[/b]
praca prebieha asi takto:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Falsche Investition At Torino
Zelam novemu majitelovi 0 zavad. Vsetky som uz totiz zazil ja. Dufam..
Si v téme stvorkolesovy miláčik a ty mu urobíš toto? Za co? Pytam sa za co je toto pomsta? Čo ti také zlé urobil?
Kvalitnú naftu, kvalitné súčiastky a pravidelný servis. A keď budeš dobry, aj teba povozi...
Este nafasuje zatazove pruziny a prerobenu klietku na uchytenie riadnej rezervy namiesto nudzovej.
Len frantici maju HDi s eolysom.
Ten VW 103kW dvojliter som mal v Scoute a Schade bola podla papierov este tazsia
Tato 2,2 vsak ma nieco do seba, hoci to nie je motor na santenie. A aj vyska plus tazky predok robi svoje.
ten asfalt neviem cital som o nom ze praska a cez praskliny sa vlhkost siri a udrzuje pod nim.
daval som robit [b]TU[/b]
praca prebieha asi takto: