Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
Akcia -23% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
579 €
-23%
MOC 919 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
savings RockShox Service Kit Basic pre tlmiče Monarch DebonAir AirCan (2015-2016)
11,39 €
savings
MOC 24,99 €
Neexistujú hlúpe otázky. Sú len hlúpe odpovede.
Mám vidlu aj tlmič na strune(coil) takže žiadne dofukovanie ani púšťanie tesnení a pod. Staral som sa zodpovedne = po kazdej jazde umyté + streknuté silikón sprejom.
Mám vidlu RS Lyrik R Coil 160cm - rok cca 2010/2011 (podla bajku) - žiadne nastavenie iba rebound na spodnej nohe vidly.
Tlmič Fox Van R 200x57 - takisto ziadne nastavenie iba Rebound. Tu som pred rokom vymenil iba opotrebene ulozenie tlmica.
Oboje nebolo nikdy servisované = nikdy nebolo treba. Vzdy iba umyté a streknuté silikónom. Tesnenia su ako nové - žiadne vôle, nepopraskané v 100% kondícii. Všetko funguje, nič netečie, neslzí...
Otázka je, či servisovať? Podotýkam že pocitovo vôbec nieje treba.
Alebo sa držať starého inštalatérskeho porekadla: "Neopravuj čo nieje pokazené?"
??
Detail tlmic a vidla, či cely bajk?
Mám vidlu aj tlmič na strune(coil) takže žiadne dofukovanie ani púšťanie tesnení a pod. Staral som sa zodpovedne = po kazdej jazde umyté + streknuté silikón sprejom.
Mám vidlu RS Lyrik R Coil 160cm - rok cca 2010/2011 (podla bajku) - žiadne nastavenie iba rebound na spodnej nohe vidly.
Tlmič Fox Van R 200x57 - takisto ziadne nastavenie iba Rebound. Tu som pred rokom vymenil iba opotrebene ulozenie tlmica.
Oboje nebolo nikdy servisované = nikdy nebolo treba. Vzdy iba umyté a streknuté silikónom. Tesnenia su ako nové - žiadne vôle, nepopraskané v 100% kondícii. Všetko funguje, nič netečie, neslzí...
Otázka je, či servisovať? Podotýkam že pocitovo vôbec nieje treba.
Alebo sa držať starého inštalatérskeho porekadla: "Neopravuj čo nieje pokazené?"
??
no ja by som určite vidlicu rozobral, tie mazacie kružky a olej budu ako blato
tlmenie s olejom nerozoberaj... len zhod vonkajšie nohy a očisti bordel pod guferami.
Čo sa týka konštrukcie vidlice to by som prirovnal skôr k motorke ako k bajku. Je to značne predimenzované rozumej pevné a odolné = iba struna a olej - bez nastavenia (okrem rebound) - a ako často sa servisuje vidlica na motorke = iba keď pustia guferá, unavý sa struna alebo je olej starý... Tak isto to vidím tu. Zatial nemám pocit že by bolo treba robiť, ale keď už to rozoberiem, tak určite spravím komplet servis aj s výmenou gufer a penových krúžkou + náplne.
Vo vnútri, napr. vidlice, je mnoho dynamických tesnení, kt.sa budú vždy opotrebovávať.
Na biku je všetko robené na váhu, čo nemusí zákonite znamenať nižšiu odolnosť, no určite nižšiu, ako podobné súčiastky alebo komponenty z ťažších, no odolnejsich materialov, ako napr.v automobilovom priemysle
Pripájam foto "2x main seals, 2x oil seals" - o žiadnom "oil foam ring" sa nikde nepíše..
Môže to tak byť, či sa mýlim..?? Môže byť vidla bez toho penového krúžku?