Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ono je to hlavne dobra vec pre zeny. Tie su vacsinou zimomravejsie. Moja teraz v zime vyuziva kompletku (sklo, volant, sedadla) a nevie si vynachvalit.
Bikejoring, myslime tu istu generaciu? Kufor mi pride uplne normalny. A po sklopeni sedadiel tam uplna rovina nie je, ale ani velky schod. Pri kupovani hatchbacku by som moznost sexu ci prespania v priestore kufra a sklopenych sedaciek fakt nebral do uvahy. Ked sa chce, sedacky bohate stacia na oboje.
Antikorozna ochrana by u novych Mazd mala byt ok, pripadne by som zvazil vystriekanie dutin (myslim tym podvozok, nie cinnosti na sedackach, vy prasaci).
Kazdopadne, zatial pozeram po spominanej cenovej hladine 8-9k, tam nova Mazda nespada.
Supafly, nie som si veru isty, ci by mi ako dobry pocit zo soferovania toho Aurisu stacilo hranie sa so spotrebou... Sem tam sa tesim z dynamickeho zvezenia. No na zabavky mam stale 2 biky.
Na Civicu, keď prekročíš 5200ot/min a zopne Vtec, tak vie byť aj zábava celkom. Keď to máš podporené ešte o sanie Injen, tak aj dobrý zvuk Je to už síce kultivovanejšie, ako tomu bolo pri starších Hondiciach Vtecoch, ale stále riadna píla oproti konkurencií, ktorá zneje ako vysávače . S rozpočtom 8-9k € by si mohol zobrať nejaký kus z konca produkcie 8mej generácie a možno by ti ešte ostalo aj na bublifuk
Ked mas kozu tak ano. Ked nemas, tak ti to netreba. Na fabii mame obycajny plysovy (ci co to je za material) volant a tam mi nikdy nechybalo vyhrievanie volantu. Na forde mam kozenku a prsty mam vecne skrehnute. Rovnako na sedadlach. Na plysovych mi to nikdy nechybalo. Ale kolko krat som sadol do auta s kozou, tolko krat bolo sedadlo nepohodlne. Ci uz teplo alebo zima.
Ja vyhrievanie volantu nemam.Skoda.Ale viem bez toho zit.Sedadla vyhrievan mam.Predne.Na chvilu zapinam obcas.Ale len na chvilu.Sa bojim, ze vajcia skoncia na tvrdo.
Robí okrem fordu aj niekto iný vyhrievané čelné sklo?
Ja ho mám na focuse 2011.ale prvé som menil pri 3 dierach.cena s vyhrievanom a senzorom 600€.druhe sklo má už 3 opravy.do jari zas pribudnú.to už mám pripoistenie nech cvaka poisťovňa.
Sedadlá mám tiež z ohrevom teraz v zime ranné jazdy.ci po skialpe poteší.
Vw je navonana predrazena sprostost a to hovori niekto co ma za sebou 5 celoslovenskych vw zrazov nejake v madarsku a cesku.
No nemozem si pomoct ale to co mi ponuka vw za rovnake peniaze oproti konkurencii je prinajmensom smiesne
Zena ma na bmw nejake nepriame vyhrievanie celneho skla, tj sa pusti len tzv fukar a za minutku dve ide namraza dole, neviem ci to je elektricky zohrievany vzduch abo nejak inak... Sedacky vyhrievane mne vobec nevyhovuju, mam pocit, ako keby som sa dostal
To som uz mal na focuse 2010 .vola sa to PTC heather el. Ohrievac 500 watov ktory pomaha zohrievat interier prakticky to topi ihned horuci vzduch . Video je moje
Jop je to pridavne el. kurenie. Fajn vec. Mne tie dratiky v skle na forde v noci vadili. Teraz mam aj vyhrievany volant a sedacky a neviem si to vynachvalit. Hlavne ked cloveku treba curat a je mu zima tak to celkom pomaha.
Montoval som si to sam jednoduche prakticky sa to da namontovat do kazdeho forda. Ma to uz teraz viac znaciek . pripojis zapnes cez soft a frci to .3 valce to uz maju od vyroby .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Antikorozna ochrana by u novych Mazd mala byt ok, pripadne by som zvazil vystriekanie dutin (myslim tym podvozok, nie cinnosti na sedackach, vy prasaci).
Kazdopadne, zatial pozeram po spominanej cenovej hladine 8-9k, tam nova Mazda nespada.
Supafly, nie som si veru isty, ci by mi ako dobry pocit zo soferovania toho Aurisu stacilo hranie sa so spotrebou... Sem tam sa tesim z dynamickeho zvezenia. No na zabavky mam stale 2 biky.
Na Civicu, keď prekročíš 5200ot/min a zopne Vtec, tak vie byť aj zábava celkom. Keď to máš podporené ešte o sanie Injen, tak aj dobrý zvuk
Ja ho mám na focuse 2011.ale prvé som menil pri 3 dierach.cena s vyhrievanom a senzorom 600€.druhe sklo má už 3 opravy.do jari zas pribudnú.to už mám pripoistenie nech cvaka poisťovňa.
Sedadlá mám tiež z ohrevom teraz v zime ranné jazdy.ci po skialpe poteší.
No nemozem si pomoct ale to co mi ponuka vw za rovnake peniaze oproti konkurencii je prinajmensom smiesne