Nic nezvycajne, uz som to s par ludmi riesil. Oni nemaju take to technicke a logicke myslenie. Nevedia si uvedomit ze to kur.va nezalomi tak ako si predstavuje, ze to auto nema dve natacacie napravy. A bohuzial toto sa nenaucis, bud to v sebe mas alebo nie.
Je to tak, tiež som sa s tým stretol osobne a presne preto takýmto jedincom vodičák do ruky nepatrí
To by znamenalo viac chodcov vstupujucich bez rozmyslania na prechod systemom "ja mam prednost a ty mila nalozena Tatra zastan na piatich metroch ako chces". Ako to dopadne si vieme vsetci predstavit. Chodcom suvislosti nevysvetlis. Oni su to vacsinou nevodici.
Okrem toho odmietam zastavovat preventivne cloveku, ktory sa blizi k prechodu a potom zistim, ze vlastne on nechce ist na druhu stranu, alebo telefonuje s kamaratom a caka ho, alebo...
Zaroven odmietam zastavovat a pustat chodcov cez prechod umiestneny na svorprudovej ceste z nasledujuceho dovodu: Nemam zaujem vidiet ako ho vo vedlajsom pruhu zrazi auto. Neviem totiz spolahlivo zabezpecit, aby ten druhy vodic zastavil tiez, a neviem spolahlivo zabezpecit aby ten chodec daval pozor na ten dalsi pruh. Chodci su v tomto pripade v bezpeci len na kraji cesty, pripadne na ostrovceku v strede (ak tam je). Chvilocku pockat mozu. Vzdy. Lebo ide o zivot. Pokial mi budu chciet dat chlapci z piatej be pokutu, a nebudu mat pre toto pochopenie, radsej zaplatim za zivot toho chodca..
Suhlasim s prispevkom vyssie. Chodci u nas su vacsinou "teliatka", ktore ani neotocia pohladom, ci nejake auto prichadza. Vsak co, ja.som nesmrtelny.....
ja som tak reagoval kvoli tomu, ze tu par metrov odo mna za hranicami to funguje (a je to podchytene zakonom), u nas zial nie... teraz je u nas taky stav, ze pokym sa doslovne nevrhnes na cestu, tak ti povacsine auta nezastavia, pri frekventovanych cestach je problem sa dostat tym padom na druhu stranu bezpecne...
teliatka su chodci i vodici, chodec je zial zranitelnejsi ako vodic...
ako kde, par x som to skusal: stal som pri prechode a cakal som tam dlho predlho, stupil som nohou na vozovku (jasne som tym dal najavo ze chem prejst) a auta zastavili. bolo to na dost rusnych cestach.
Kultúrnosť sa nedá vymáhať zákonmi. Tá sa vylepšuje výchovou.
to je síce pravda. Ale čo som zachytil ohľadom tých zmien, tak ich súčasťou má byť aj spomalenie v okolí prechodov - a to sa už vymáhať dá (či sa bude dať, je na inú debatu).. resp sa tak môže začať s výchovou - s iného konca. Následne by mali odpadnúť problémy s výhovorkami typu mitocross, že nevie skutočne, či naozaj ide prejsť, alebo ho zrazí auto vo vedľajšom pruhu, lebo v skutočnosti má problém spomaliť. Pričom inde to ide aj bez problémov, že autá spomaľujú preventívne, keď vidia prichádzať chodca.
Nemam problem spomalit, pretoze v meste je premavka aj tak husta a pomala.
Ako spomenuli chalani vyssie, v zahranici to funguje. No ak je husta premavka, treba pozriet aj na infrastrukturu, ktorou ten objem aut za cas prechadza. Ako su riesene prechody na velkych frekventovanych cestach? (ak uz tam nie su nahodou nadchody/podchody)
Za vyhovorku o zrazeni vo vedlajsom pruhu to budes povazovat dovtedy, kym sam nezazijes podobnu situaciu. Potom pochopis co som myslel.
vedlajsi sofer ho mozno zrazi tak ja ho radsej nebudem pustat
sry ale to nie je moj problem - ked auto vedla mna pred prechodom brzdi tak brzdim aj ja, ked to niekto iny nerobi, je to jeho problem. Ked ako chodec prechadzam cez cestu, pred autom ktore ma pustilo zastavim a pozriem sa ci je volny aj druhy pruh. Ked to niekto iny nerobi, je to jeho problem.
Nepochopil si. Ja brzdim, ked ten pred prechodom tiez. Ja len nezastavim vtedy, ked to mam urobit ako prvy a zamnou vo vacsej vzdialenosti vo vedlajsom pruhu je rozbehnute auto. A len na viacprudovej ceste. Pochopil?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: tu sa píše anglicky, čo to vysvetľuje?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3498350/Rage-against-machine-Shocking-video-shows-two-cars-repeatedly-ramming-snowy-streets-Kazakhstan.html
pobavil som sa! the best of moment na konci posypac
Edit: tu sa píše anglicky, čo to vysvetľuje?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3498350/Rage-against-machine-Shocking-video-shows-two-cars-repeatedly-ramming-snowy-streets-Kazakhstan.html
To je demolition derby?
https://praha.idnes.cz/ridic-obvineny-slozil-kauci-zabiti-praha-novy-rok-opily-p2p-/praha-zpravy.aspx?c=A180104_143016_praha-zpravy_rsr
Zdroj: https://praha.idnes.cz/ridic-obvineny-slozil-kauci-zabiti-praha-novy-rok-opily-p2p-/praha-zpravy.aspx?c=A180104_143016_praha-zpravy_rsr
A tomu akože budú veriť? Feťákovi?
Je to tak, tiež som sa s tým stretol osobne a presne preto takýmto jedincom vodičák do ruky nepatrí
Okrem toho odmietam zastavovat preventivne cloveku, ktory sa blizi k prechodu a potom zistim, ze vlastne on nechce ist na druhu stranu, alebo telefonuje s kamaratom a caka ho, alebo...
Zaroven odmietam zastavovat a pustat chodcov cez prechod umiestneny na svorprudovej ceste z nasledujuceho dovodu: Nemam zaujem vidiet ako ho vo vedlajsom pruhu zrazi auto. Neviem totiz spolahlivo zabezpecit, aby ten druhy vodic zastavil tiez, a neviem spolahlivo zabezpecit aby ten chodec daval pozor na ten dalsi pruh. Chodci su v tomto pripade v bezpeci len na kraji cesty, pripadne na ostrovceku v strede (ak tam je). Chvilocku pockat mozu. Vzdy. Lebo ide o zivot. Pokial mi budu chciet dat chlapci z piatej be pokutu, a nebudu mat pre toto pochopenie, radsej zaplatim za zivot toho chodca..
teliatka su chodci i vodici, chodec je zial zranitelnejsi ako vodic...
to je síce pravda. Ale čo som zachytil ohľadom tých zmien, tak ich súčasťou má byť aj spomalenie v okolí prechodov - a to sa už vymáhať dá (či sa bude dať, je na inú debatu).. resp sa tak môže začať s výchovou - s iného konca. Následne by mali odpadnúť problémy s výhovorkami typu mitocross, že nevie skutočne, či naozaj ide prejsť, alebo ho zrazí auto vo vedľajšom pruhu, lebo v skutočnosti má problém spomaliť. Pričom inde to ide aj bez problémov, že autá spomaľujú preventívne, keď vidia prichádzať chodca.
Ako spomenuli chalani vyssie, v zahranici to funguje. No ak je husta premavka, treba pozriet aj na infrastrukturu, ktorou ten objem aut za cas prechadza. Ako su riesene prechody na velkych frekventovanych cestach? (ak uz tam nie su nahodou nadchody/podchody)
Za vyhovorku o zrazeni vo vedlajsom pruhu to budes povazovat dovtedy, kym sam nezazijes podobnu situaciu. Potom pochopis co som myslel.
sry ale to nie je moj problem - ked auto vedla mna pred prechodom brzdi tak brzdim aj ja, ked to niekto iny nerobi, je to jeho problem. Ked ako chodec prechadzam cez cestu, pred autom ktore ma pustilo zastavim a pozriem sa ci je volny aj druhy pruh. Ked to niekto iny nerobi, je to jeho problem.