Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
dík,pomohlo,prekladač preložil: V hornej časti prednej strany priedelu nad viečkom ostrekovača je číslo razeného podvozku označené značkou Citroen pred a za číslom
je tam,len bolo také zaprášené,že som ho nevidel
uz vidim,ako ked pride zenska na prepis auta,ako si ma dohladat ona VIN cislo ....
v 2005,ked som kupoval nejaku staru herku,tak som to nechal na policajtovi,lebo som to nevedel najst ani ja, hned vedel kde sa ma pozriet
ale policajti patria vlastne vsetci do vtipkarov,to je pravda
ja mam VIN pod sedackou spolujazdca pod kobercom - sedacku posunut uplne dozadu, koberec je na jednom mieste rozrezany a ked ho odkryjes najdes vin - keby mi ho predchadzajuci majitel neukazal, hladam ho dodnes
mne povedala v Ke na Furci, ze ju nezaujima ziadne doplnkove VIN (pod sklom), chce vidiet jedine vyrazene na kasni. Tak som jej v dazdi vytiahol kobercek od spolujazdca, ona na kolena a lustila z nosnika za prednym kolesom. Mala asi 22 rokov, blond vlasy
Aha ano, mas pravdu, zle som pozeral. No aj tak je to divne ze to ma take slabe zrychlenie 10.6s (MT) so 112konovym turbomotorom. (asi budu dlhe prevody aby to clovek tocil na nizkych otackach)
ja mám 109k, a moj tažký focus zrýchluje podobne.. všetko záleží od hmotnosti vozidla, nie len od motora... čo si vela ludí neuvedomuje, potom kupia vysavač a dru to do 4000ot aby to išlo
zihadlo 5 takze ludia co tocia svoje ferrari do 8000ot, alebo starsie audi rs4 s osemvalcom ma top vykon v podobnych otackach, vlastne maju vysavace a mali by si kupit tdci
zihadlo 5 takze ludia co tocia svoje ferrari do 8000ot, alebo starsie audi rs4 s osemvalcom ma top vykon v podobnych otackach, vlastne maju vysavace a mali by si kupit tdci
nechytaj za slovíčka bavíme sa bežných meských vozítkach... či točíš na svojom ferari 8litrov?
moja hrča jazdí na hranici svojich možností... viac ako 3700 jej nedávam, lebo už klesá výkon...len pred STK ked vyfúkavam výfuk
Zrýchlenie je číslo, ktoré nič nehovorí o pružnosti auta, ktorá sa využíva v pomere 99:1 oproti zrýchleniu z 0 na 100...
EDIT: Diesel jazdcom to príde zvláštne, no prečo by som mal pri predbiehaní nechať zaradenú rýchlosť a v pohode predbehnúť, keď môžem podradiť o 2-3 stupne, mať manéver rýchlejšie a ešte k tomu sa započúvať do nádherného zvuku motora a výfukov? Každý štýl má svoje výhody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je tam,len bolo také zaprášené,že som ho nevidel
v 2005,ked som kupoval nejaku staru herku,tak som to nechal na policajtovi,lebo som to nevedel najst ani ja, hned vedel kde sa ma pozriet
ale policajti patria vlastne vsetci do vtipkarov,to je pravda
//moje vin je vyrazene pod celnym sklom v motorovej casti. Treba dat dole deklovanie z motora a aj tak sa poohybat aby sa dalo precitat
nechytaj za slovíčka bavíme sa bežných meských vozítkach... či točíš na svojom ferari 8litrov?
moja hrča jazdí na hranici svojich možností... viac ako 3700 jej nedávam, lebo už klesá výkon...len pred STK ked vyfúkavam výfuk
EDIT: Diesel jazdcom to príde zvláštne, no prečo by som mal pri predbiehaní nechať zaradenú rýchlosť a v pohode predbehnúť, keď môžem podradiť o 2-3 stupne, mať manéver rýchlejšie a ešte k tomu sa započúvať do nádherného zvuku motora a výfukov? Každý štýl má svoje výhody.