11kubo Co za material su tie oteplovaky ? Mne sa mackami podarilo spravit zopar dier na turistickych nohaviciach, material je s eVent membranou a na zaplatanie som pouzil platacie sady pre Goretex a drzi to aj po vyprati.
Naprostým průšvihem bylo ale náhodné čtení a zápis, které bylo v oblasti 5 MB/s, respektive 0,5 MB/s u zápisu. V případě tohoto adaptéru navíc ztratíte kompletně všechna data, jakmile dojde k poškození byť jen jedné microSD karty.
Tak jednak ako pisu je to ***** a po druhe lacne to teda nebude. Ved 120GB SSD kupis za 42 eur. Dve rychle 64GB micro SD karty vidu spolu od 75 hore a za tolko uz kupis 256GB SSD...plus som neratal cenu toho adaptera. Takze to zhrniem ako oni...je to <>vina
Nenasiel by niekto volny penovy kruzok do vidlice pre 32mm nohy ? (recon gold) Sikovny servisak mi zlisoval polku peny do gufera a nechcem kvoli tomu objednavat celu sadu reps. kym to pride(7-10dni) sa mi nechce byt bez biku
Dakujem.
nechces sa podelit kde takych maju?
rad by som niekomu zveril bike na komplexny predsezonny servis a nerad by som riesil nieco podobne
v tom servise nemaju?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bit.ly/2oyEnJA
asi na instsagram
https://www.instagram.com/ginger__cyclist/
Pozeram ze GZA je tu dost popularny
Tu platí co povie väčšina je pravda a svätá vec.
A Viking išiel na vojnovú výpravu
A ešte že existuje konkurencia, tu si neobjednam ani skrutku...
A ešte že existuje konkurencia, tu si neobjednam ani skrutku...
aj tak by urcite mala chybny zavit
Dakujem.
rad by som niekomu zveril bike na komplexny predsezonny servis a nerad by som riesil nieco podobne
v tom servise nemaju?