Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Vŕšky - Blatá ... ... ... no a trošku poľných ciest a asfaltu
Trip Dist: 44,62 km
Ride Time: 2:36:16
Avg Speed: 17,13 km/h
Max Speed: 40,46 km/h
Altitude Up: 305 m
Temperature: 3,6°C
pol dik za inšpiráciu
Celkom prijemne stretnutie zo snowbordistom, trochu sme pokecali, porobili fotky, ešte som si záver dal aj popri nemu po druhýkrát.
No ďalšie stretnutie v zjazde už take príjemné nebolo, po tatranských chodníkoch jazdím už pár rokov no dnes riadna smola v podobe ochranára, našťastie len 5 eur. Teraz rozmýšľam či prestať jazdiť takéto trasy abo je*** nato a jazdiť ďalej
V treťom prípade (nebol to ochranár ale lesník v Bielovodskej doline) Toho som ani rozumnými argumentami neuprosil a vrátil ma späť. Vo štvrtom prípade, (pri návrate na Hrebienok) mi zatarasili dvaja ochranári chodník, roztiahli ruky a snažili sa ma zastaviť. Vyzerali, že nebude s nimi dobrá reč, preto som pridal a cez nich sa prebil. (skoro som pri tom prišiel o rukáv na vetrovke.)
kym budem v lese stretavat LKT a podobne zverstva, tak nebudem ochotny platit ani 1 euro.
a ak tam moze ist lyziar (a nie je to zjazdovka), tak preco by tam nemohol ist bajker (vtedy, ked je sneh) ?
pravidla su jedna vec, ale koko*ske pravidla je nieco ine - niekto si cosi vymysli od stola a vsetci sa tym maju riadit ?
P.S.: ... a vaše 👎 mám tiež v ( | ) aj <> .