mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
ak mas starsi soloair system pruzenia, tak ta 1mm vola je bohuzial neduch toho systemu a nic s tym nespravis.
tlaky medzi pozitivnou a negativnou komorou sa vyrovnavaju cez piest a ten je ako keby plavajuci, cize ked vidla je v polohe ked ma max zdvyh tak je ten piest otvoreny a ty ked na nu zatlacis tak prve sa ten piest uzavrie (cize ta vola) a tak uzavrety je dovtedy kym zas nepride spät na 100%zdvyhu a narazi na gumu a vtedy sa zas otvori a tak dookola.
DualAir alebo novy SoloAir s transfer portom uz toto nemaju, cize tam ta vola nieje
mne tiez moja reba 2012 praskala v korunke, problem bol asi v tom ze zo spodu do spoja medzi korunkou a stpikom najde bordel a kedze tam je nejake to pnutie tak to praska, vyriesil som to tak ze som to poriadne vycistil, striekol trochu oleja a nasledne som este silikonom zalepil tu medzierku aby tam nesiel bordel, takto to uz mam asi 2 roky a je klud
Dobre ďakujem za radu
Ak puka v stlpiku tak jedine to co pisal mireq, ale na mattocu to nepomohlo
2017 Performance Series 34 FLOAT GRIP 3POS
2017, 34, A, FLOAT, 27.5in Plus, P-S, 150, 3Pos, Grip, Met Blk, No Logo, 15QRx110, 1.5 T, 51mm Rake, OE
ID vidli je C7P7, ale na strane foxu ziadne info.
Chcem vymenit oleje a podla navodu na tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=EdvNgou1pus
po vypusteni tlaku v vzduchovej nohe mi vidla stale pruzi a nejde zasunut uplne hore, ako keby aj v tlmicovej nohe bol nejaky tlak. Pri zasuvani samozrejme mam stale stlaceny nafukovaci ventil.
Takze teraz neviem co dalej.
Mam to risknut a odsroubovat obidve matice dole na vzduchovej aj tlmicovej nohe a dat dolu vonkajsie nohy ?