Po troch týždňoch na biku. Na cestách kopec vody v lese voda a kašovitý sneh ale počasie parádne 😊 tak som spravil aspoň 28 km ku vysokej peci v levocakoch 😊
Alp-x bez vložky. Su super dnes ma zachránili od toho aby som mal celu riť premocenu od prskajucej vody. Kúpil som ich z wiggle asi pred mesiacom mali ich za nejakých 65€
na Inovec som sa dnes pozeral skoro zo sedla pod ciernym. do sedla sa nedalo koli snehu. cesta dolu bola tiez chvilku zaujimava (aj som sa poprechadzal par 100m) potom uz fajn, vdaka strkovemu podloziu na paradu. ani som sa moc nezasral.
no a na asfalte som postretal kopec veselych cyklistov, kazdy mal na tvari
Už ma nebaví tá zima/nezima a dnes to vyzeralo konečne na jaro. Vtáčiky spievali, slniečko hrialo, teplomer na slnku ukazoval 19° C, radosť sa bajkovať... Užil som si tých 60km na bajku. Spravil som si okruh SK-AT-CZ-SK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to je divne potom
Moja žena ***** potom.
Moja aj predtým.
Moja žena ***** potom.
Moja aj predtým.
Ja to poznám tak že “.....
Moja predtým a aj po tom
... a dal by som to do vtipkara
Pls. čo sú to z nohavice, čo máš na sebe? Tie vrchné Gore.
no a na asfalte som postretal kopec veselych cyklistov, kazdy mal