Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Nazdar 2,0TDI sa vyrabalo do cca roku 2007 ako PD a potom presli potichucky na technalagiu CR (nechali oznacenie 2,0TDI, nechali rovnake kW)
Viac ti viem povedat len k verzii PD ktoru vlastni otec.
Motor je vykonovo slusny (mame verziu 103kW 4MOTION) ma charakteristicky "turbokopanec" aj plnenalozeny predbieha bez mensich problemov. Spotreba neni nicim vynimocna a ani prevratne nizka- 6.5-8l/100km (podla toho kde jazdis) napr v BS kde casto jazdi je to okolo 7l.
Auto bolo kupovane ako nove v roku 2007 (bola to posledna verzia PD predtym ako presli na CR). Momentalne ma najazdene do 100000km. Odisli uz vsetky vstrekovace, jeden po druhom. 3 sli nastastie na zaruku, jeden sa uz platil v hotovosti. Dalej sa zacala stracat chladiaca kvapalina. (podozrenie na tesnenie alebo hlavu).... a ktoie co pride dalej.
poste vyhni sa mu velkym oblukom...
Nebyt toho motora je to podarene auticko. Vnutri priestranne, pohodlne. Kufor tradicne velky- (dovolenka 5 clenna rodina + batozina na tyzden a zatiahli sme roletku).
ak máš na mysli verzie motorov 2,0TDi PD - tak sú to totálne nepodarky koncernu VW,treba sa im vyhnúť oblúkom.Ovela menej problémov má 1,9 TDi PD-tam je len klasika-zatuhnutá regulácia turba=núdzový režim,váha vzduchu=slabý výkon,občas viac žerie olej=doleje sa ... ale aj tu sa občas stane,že vyletí ojnica cez blok motora-väčšinou na 3.valci-je to vinou nekvalitných ojničných skrutiek,normálne sa z ničoho nič odtrhnú ...
ak máš čas,o tých prieserových 2,0 TDi PD je toho popísané dosť,napr: http://forum.autobazar.eu/vw-passat-2-0-tdi-03-06-t27250.html
Nuz asi ja dam ruky prec od tych motorov. By som povedal ze taky problem by vw mal smahu riesita tahat k spolahlivosti. Tak asi vystriehnem nejaku 1.9nu radsej. Len tam asi nebolo spomenute pri tych 2.0 alebo som prehliadol, do ktoreho r.v. sa tie motory serkaju. Alebo sa sa kazia aj rocniky 2010+?.
nepodarky sú všetky 2,0 TDi PD niektoré viac,iné ako tak držia,vyhni sa všetkým,čo majú kód motora 3 písmená-napr:BMA,BMP,BKP ... Lepšie sú na tom už verzie 2,0TDi CR tie majú 4 písmenový kód motora,je to CBAA (má 103 kW) alebo silnejší CBBB (má 125 kW) .už je tam vstrekovanie nafty common rail, vraj fungujú dobre.Ale zasa majú ekologické vymoženosti-DPF filter,čo je zasa vec,ktorá časom odíde-takisto vysokotlakové vstrekovače,ktovie akú majú životnosť-výmena riadne prevetrá stav účtu,no ťažko si dnes vybrať,jednoduché-spolahlive TDi už sa dávno nevyrábajú ...
Tento konkrétny model našťastie nie je PD ale CR. na ten sami až toľko negatív nepodarilo nájsť. Hmm, ale po tom čo ste písali a čo som aj čítal, tak asi radšej 1.9 TDI.
Tie dvojlitre u mňa už najak nerezonujú. :/ Dano5 Ďakujem
nebol by som taký skeptik
mám 2,0 TDI CR a funguje bez problémov
(ale ak niekto jazdi len po meste, nemení olej, prípade nevenuje sa ani len základnej udržbe ... potom sa môže stat to čo tu niekto popisuje )
inak tieto autá v pohode jazdia s 250 t km
už v roku 1997 bol VW motor 1,9 TDi kód motora AHU-bolo tam rotačné čerpadlo,tieto motory natočili pri predpísanej údržbe 700-800 tisíc km,výkon bol "len" 66 Kw,turbo nemalo variabilitu-žiadne problémy s padaním do núdzového režimu,spotreba 5-6 litrov aj ťažkom aute ako Pssat B 5.Také už nikdy nevyrobia-treba predsa cucať peňaženky ...
hej ale clovek sa spolahne ze to ma KO - robi to stat nie sukromna firma ale oni nenesu zodpovednost za nic... ze ak sa potvrdi ze bolo odcudzene tak mi ho automaticky zhrabu a ja si mozem skodu vymahat v obciansko-pravnom konani od predajcu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Deviatku tam, zdá sa mi má
http://renault-grand-scenic.autobazar.eu/19-dci-privilege-id4662968.html
mne dobre posluzil, moze aj dalsiemu. v pripade zaujmu mozna dohoda
Chlap je rovnako vysoký a predstav si, starí ľudia sa zvyčajne scvrknú
Viac ti viem povedat len k verzii PD ktoru vlastni otec.
Motor je vykonovo slusny (mame verziu 103kW 4MOTION) ma charakteristicky "turbokopanec" aj plnenalozeny predbieha bez mensich problemov. Spotreba neni nicim vynimocna a ani prevratne nizka- 6.5-8l/100km (podla toho kde jazdis) napr v BS kde casto jazdi je to okolo 7l.
Auto bolo kupovane ako nove v roku 2007 (bola to posledna verzia PD predtym ako presli na CR). Momentalne ma najazdene do 100000km. Odisli uz vsetky vstrekovace, jeden po druhom. 3 sli nastastie na zaruku, jeden sa uz platil v hotovosti. Dalej sa zacala stracat chladiaca kvapalina. (podozrenie na tesnenie alebo hlavu).... a ktoie co pride dalej.
poste vyhni sa mu velkym oblukom...
Nebyt toho motora je to podarene auticko. Vnutri priestranne, pohodlne. Kufor tradicne velky- (dovolenka 5 clenna rodina + batozina na tyzden a zatiahli sme roletku).
ak máš čas,o tých prieserových 2,0 TDi PD je toho popísané dosť,napr:
http://forum.autobazar.eu/vw-passat-2-0-tdi-03-06-t27250.html
Tie dvojlitre u mňa už najak nerezonujú. :/
Dano5 Ďakujem
mám 2,0 TDI CR a funguje bez problémov
(ale ak niekto jazdi len po meste, nemení olej, prípade nevenuje sa ani len základnej udržbe ... potom sa môže stat to čo tu niekto popisuje )
inak tieto autá v pohode jazdia s 250 t km
http://www.autorubik.sk/autorubik-testuje/test-volkswagen-passat-20-tdi-103-kw-business-line/
http://www.autorubik.sk/kupujem-ojazdene-auto/volkswagen/volkswagen-passat-b6-typ-3c-2005-2010/
atd...
Ja som uprednostnil PD verziu v Octavii pred CR prave koli tomu, ze jazdim aj kratsie trasy, co by zabilo DPF filter. Kolega ho ma v Supe a musel kupit diag. kabel a robi nutene vypalovanie DPF ka... PD je oproti CR hlucnejsie a kusok nekulturnejsie, ale mne ten turbo kopanec vyhovuje