Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Niekto skusenost s Passat variant 1,4Tsi 90kw 2012 DSG7? Konkretne by ma zaujimala rozvodova retaz, spotreba oleja a zivotnost DSG...alebo nejaky tip na combi, benzin, cim novsie tym lepsie, strop 10K.
Jazdene suche DSG je o odvahe. Ja bybsom do toho nesiel, len ako nove a idealne sluzobne. Mam v o3 22tKM a uz zacina cukat..je to s nimi loteria.
kombinácia dobrý motor, manuálna prevodka, normálny výbava, nádrž viac ako 50l a ako bonus 4x4 je útópia, teda v normálnej cene do 25t-30t euri ako nové).
Ano, mal som 1,2TSI rv 2010, co som sa docital, tak problem s retazou sa odstranil v druhej polovici 2011, preto pozeram nieco az od 2012. Ale asi to az taka pravda nebude, ze to je odstranene Chcel by som nieco z koncernu, ale benzinovy motor, ktory by za nieco stal, tam asi nenajdem. stivko76 co povies na Subaru outback 2,5i 127kw 2013?
Luthy moze by dobra kupa ak poznas historiu.Outback po facelifte,podvozok super, spotreba tiez len to cvtecko ubera z vykonu Ale jasne ze kto kupuje Outbacka,tak nebude s nim pretekarit
Ja mam uz druhu H6tku 180kw,predtym lego sedan a mam v plane Legacy sedan 3.6L....
Ano, mal som 1,2TSI rv 2010, co som sa docital, tak problem s retazou sa odstranil v druhej polovici 2011, preto pozeram nieco az od 2012. Ale asi to az taka pravda nebude, ze to je odstranene Chcel by som nieco z koncernu, ale benzinovy motor, ktory by za nieco stal, tam asi nenajdem. stivko76 co povies na Subaru outback 2,5i 127kw 2013?
kľudne sa pozri aj po forestri SG s 2,0 EJ204, spolahlive nedoebatelne(jedine ze nevimenis rozvody jak predchadzajuci majitel mojho) brutal priechodnost proste univerzal
Povozeníčko je to fajn, ako tip pre niekoho beriem, ale pre mňa to má niekoľko ALE:
1 teraz mám auto 7/2009 tak si "polepším" s 2008
2 kolegovia majú A4 avant a je to zvnútra citeľne menšie ako octavka II, čiže si "polepším" hoci podvozok je podstatne lepší, to uznám. Čiže S3 asi nie.
2 Neviem ako práve táto výkonová verzia motora ale 2.0 TSI 147kW má identické motory ako 1,8 TSI a to teda nieje konštrukčne zázrak spoľahlivosti. (Rozdiely sú iná kľuka, časovanie aj výf. ventilov iné turbo a detaily) Všetky prúserové veci sú identické, ktoré ja na svojom už mám vyriešené za vlastné prachy (drobnosti ako sada piestov). Čiže si zase "polepším" a dostanem sa tak kde som bol pred 2 rokmi. Možno krivdím, pravda môže byť iná.
3 Tolerovateľný nábeh u mňa na kúpu jazdeného auta je max 60tkm. Reálnych, nie na dislpayi. Teraz mám 120tkm a je to moje prvé auto čo ma cez 100tkm a ešte nejdem predať. Proste som taký.
4 MUSÍ byť kombi alebo liftback, aby mi tam vošiel 29 bike, o strešných nosičoch a pod. kravinách sa nebavím.
Mám problém si nájsť vyhovujúce auto, teda aj by som nejaké mal, ale dať za vozítko (drahšie topánky) 50t - 70t euri mi príde zvrátené. Proste som iný ,a musím so sebou žiť.
Hej jasné, hlavne ten 29" bike si viem predstaviť ako celkom problém
Sa mi nedávno dosť zapáčil integrovaný nosič Opel Flex Fix, otestované to nemám, ale myšlienka je veľmi sympatická Bohvie ako to funguje a vyzerá s väčšími bicyklami.
Hej jasné, hlavne ten 29" bike si viem predstaviť ako celkom problém
Sa mi nedávno dosť zapáčil integrovaný nosič Opel Flex Fix, otestované to nemám, ale myšlienka je veľmi sympatická Bohvie ako to funguje a vyzerá s väčšími bicyklami.
Uplne v pohode. A da sa kupit nadstavba az na 4 bajky (ale v narazniku vozis vzdy len zaklad na 2 bajky). Manipulacia doslova s prstom v nose. Jednou rukou.
Velky bajk samozrejme napr na takej zafire nebude az tak zle vyzerat, akurat v benzine jedine 1.6 turbo 147kw/200ps a spotreba kombinovane okolo 8+ litrov je dost..
Ale robia aj CNG verziu
sa mi zdá že hej, mechanik objednával, už presne si nepamätám bolo do dávnejšie, ale sú krabičky od nich niekde v pivnici ak chceš veľmi vedieť. Inak na zábehu som si záležať a trvalo mu to 20t km keď začal chodiť ako za nova.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdene suche DSG je o odvahe. Ja bybsom do toho nesiel, len ako nove a idealne sluzobne. Mam v o3 22tKM a uz zacina cukat..je to s nimi loteria.
Síce nie nové, ale tak 60l nádrž má toto https://www.dasweltauto.sk/detail/813202378 a 10 000 ostane na servis a palivo
Ja mam uz druhu H6tku 180kw,predtym lego sedan a mam v plane Legacy sedan 3.6L....
dufam že si v klube lol keby nie tak kuk tu http://www.klubsubaru.sk/
kľudne sa pozri aj po forestri SG s 2,0 EJ204, spolahlive nedoebatelne(jedine ze nevimenis rozvody jak predchadzajuci majitel mojho) brutal priechodnost proste univerzal
Povozeníčko je to fajn, ako tip pre niekoho beriem, ale pre mňa to má niekoľko ALE:
1 teraz mám auto 7/2009 tak si "polepším" s 2008
2 kolegovia majú A4 avant a je to zvnútra citeľne menšie ako octavka II, čiže si "polepším" hoci podvozok je podstatne lepší, to uznám. Čiže S3 asi nie.
2 Neviem ako práve táto výkonová verzia motora ale 2.0 TSI 147kW má identické motory ako 1,8 TSI a to teda nieje konštrukčne zázrak spoľahlivosti. (Rozdiely sú iná kľuka, časovanie aj výf. ventilov iné turbo a detaily) Všetky prúserové veci sú identické, ktoré ja na svojom už mám vyriešené za vlastné prachy (drobnosti ako sada piestov). Čiže si zase "polepším" a dostanem sa tak kde som bol pred 2 rokmi. Možno krivdím, pravda môže byť iná.
3 Tolerovateľný nábeh u mňa na kúpu jazdeného auta je max 60tkm. Reálnych, nie na dislpayi. Teraz mám 120tkm a je to moje prvé auto čo ma cez 100tkm a ešte nejdem predať. Proste som taký.
4 MUSÍ byť kombi alebo liftback, aby mi tam vošiel 29 bike, o strešných nosičoch a pod. kravinách sa nebavím.
Mám problém si nájsť vyhovujúce auto, teda aj by som nejaké mal, ale dať za vozítko (drahšie topánky) 50t - 70t euri mi príde zvrátené. Proste som iný ,a musím so sebou žiť.
Sa mi nedávno dosť zapáčil integrovaný nosič Opel Flex Fix, otestované to nemám, ale myšlienka je veľmi sympatická
Sa mi nedávno dosť zapáčil integrovaný nosič Opel Flex Fix, otestované to nemám, ale myšlienka je veľmi sympatická
Uplne v pohode. A da sa kupit nadstavba az na 4 bajky (ale v narazniku vozis vzdy len zaklad na 2 bajky). Manipulacia doslova s prstom v nose. Jednou rukou.
Velky bajk samozrejme napr na takej zafire nebude az tak zle vyzerat, akurat v benzine jedine 1.6 turbo 147kw/200ps a spotreba kombinovane okolo 8+ litrov je dost..
Ale robia aj CNG verziu
Také prso si viem predstaviť radšej v niečom inom...
sa mi zdá že hej, mechanik objednával, už presne si nepamätám bolo do dávnejšie, ale sú krabičky od nich niekde v pivnici ak chceš veľmi vedieť. Inak na zábehu som si záležať a trvalo mu to 20t km keď začal chodiť ako za nova.
Uz aj ta 1.6 je na take auto objemovo mala. 1.4T ma problem aj s merivou, podpaluju sa a praskaju piesty.