v nedelu tam je zakazane tvorit hluk ... kolegov kamarat za to dostal pokutu,natrela ho susedka,ze ma hlucne splachovanie.....takze system jak svina
budme radi,ze zijeme na SVK ... my stale nevieme docenit,aky poklad sa tu ukryva,samozrejme okrem toho rozkradania nasho majetku,slabeho skolstva,srackoveho zdravotnictva apod
Lenze ono to pekne spolu suvisi. Bud mas poriadok alebo bordel. V svajci maju poriadok, u nas bordel. Sice ti tu nikto neda pokutu, ked robis v nedelu hluk ale zas mas o jednu cifru menej na vyplate. Lebo ono tie vysoke platy sa z bordelu vycarovat nedaju.
nedodrziava, hovorim z vlastnej skusenosti. A riesil som to cez MsP, bytove.. pomohol az nestandartny pohovor s dotycnym, slusnou cestou to proste neslo
ja citujem Teba,nestandardny dohovor= to nam prosim Ta vysvetli ...
vsak ked tu chcete mat slavny Svajc,tak si tu zavedte zakony,vyhlasky podla ktorych moze policia na mieste okamzite pokutovat suseda za hluk,a nemusi to darebak riesit tym slavnym dohovorom
..jednoducho, sused robil curbes, slusne sa ho poziadalo o dodrzovanie domoveho poriadku, nepomohlo, riesilo sa to cez domovnika, MsP, bytove, nepomohlo, potom prisiel ten moj pohovor so susedom, a uz to slo. Detaily nebudem rozpisovat, ale nepacilo sa to ani jemu ani mne, uz tam nebyva
Chalani uz vam prisli na ucet peniaze od Sorosa? Lebo mne este nie, davam mu cas do vecera a ked nic nepride tak zajtra na ziadny protest nejdem.. to sa neda takto!
ja uz tiez surne cakam, potrebujem zopar veci na dalsiu sezonu
inak na oficialnej stranke https://zaslusneslovensko.sk/ je zajtrajsi protest stale platny. Je vraj mozne ze to zrusenie na FB bol fejk.
v kazdom pripade, studenti zajtra pochodovat v BA budu tak ci tak, a o tom sa uz vseobecne vie, takze tie 10tisice ludi sa k nim kludne mozu pripojit.
To je sila jak sa stale viac vo vsetkych diskusiach na nete spomina ten soros. Zelam ti jurko aby si videl sorosa vzdy ked otvoris chladnicku, a na wc tiez nech na teba vzdy vyskoci. Ste len obycajne ovce, ktore sa chytili toho co povedal ich birmovany hranaty nacelnik, bez neho by ste ani nevedeli co si mate mysliet. Kolko ze vas bolo stredu na proteste proti Kiskovi? 300 vas tam bolo. Vy ste take ovce ze sa neviete ani zorganizovat aby vas tam bolo aspon tisic. Hlavne ze cely internet je vami zamoreny. Beee soroooos beee!
iron.hide správy čítam aj inde, dezinformácie sú ako v mejnstríme tak aj v alternatíve, treba filtrovať...Dublin je ale podraz.
PhilJ čo konkrétne z toho považuješ za kktinu? Mne dvíha tlak najmä to že sme už ako krajina takmer nesvojprávny a nerozhodujeme o ničom..aj čo sa týka Dublinu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
budme radi,ze zijeme na SVK ... my stale nevieme docenit,aky poklad sa tu ukryva,samozrejme okrem toho rozkradania nasho majetku,slabeho skolstva,srackoveho zdravotnictva apod
Lenze ono to pekne spolu suvisi. Bud mas poriadok alebo bordel. V svajci maju poriadok, u nas bordel. Sice ti tu nikto neda pokutu, ked robis v nedelu hluk ale zas mas o jednu cifru menej na vyplate. Lebo ono tie vysoke platy sa z bordelu vycarovat nedaju.
Zemoaj tak by som tam nechcel zit .... ja sa na SVK mam relativne vyborne
vsak ked tu chcete mat slavny Svajc,tak si tu zavedte zakony,vyhlasky podla ktorych moze policia na mieste okamzite pokutovat suseda za hluk,a nemusi to darebak riesit tym slavnym dohovorom
Viac by som uvital ten Svajc system.
inak na oficialnej stranke https://zaslusneslovensko.sk/ je zajtrajsi protest stale platny. Je vraj mozne ze to zrusenie na FB bol fejk.
v kazdom pripade, studenti zajtra pochodovat v BA budu tak ci tak, a o tom sa uz vseobecne vie, takze tie 10tisice ludi sa k nim kludne mozu pripojit.
preco ti konspiracne kktiny dvihaju tlak ?
PhilJ čo konkrétne z toho považuješ za kktinu? Mne dvíha tlak najmä to že sme už ako krajina takmer nesvojprávny a nerozhodujeme o ničom..aj čo sa týka Dublinu.