Ja vidim vyznam v dochadzani do prace ked to mas viac km a chces setrit cas a nechces smradlavu a hlucnu motorku. Proste lahka ticha e-motorka bez zapachu.
ja nevidím zmysel obmedzenia do 25 km/hod. Kludne by tam mohlo byť do 40 km/hod. Pretože 40 km hod dokáže ísť na cestnom bicykli trénovaný jedinec aj bez motorčeka. A tiež nepotrebuje EVČ a Techničák aj keď chodí takými rýchlosťami.. Z pohľadu nehody je to úplne jedno či si išiel 40 alebo 50 km/hod s motorčekom alebo vlastnými silami.
Vtom legislatívnom obmedzení do 25 km/hod nevidím zmysel.
mozno aby nechodil skoro kazdy ebajker po hradzi (cyklochodniku - resp. dopln si) 40-50km/h ?
ak je jedinec trenovany (ako pises), tak s takou rychlostou problem nema, ale zaroven ma dost rozumu, aby vedel, kde tak rychlo ne/moze ist ...
desertfremen ved si to povedal "dokáže ísť na cestnom bicyklitrénovaný jedinec"
netrenovani domasedi a vikendovi elektoro"bikeri" nemusia vediet zvladat rychlosti nad 25kmh a mozu sposobovat kolizie a nehody
teda to si myslim ja
ja nevidím zmysel obmedzenia do 25 km/hod. Kludne by tam mohlo byť do 40 km/hod. Pretože 40 km hod dokáže ísť na cestnom bicykli trénovaný jedinec aj bez motorčeka. A tiež nepotrebuje EVČ a Techničák aj keď chodí takými rýchlosťami.. Z pohľadu nehody je to úplne jedno či si išiel 40 alebo 50 km/hod s motorčekom alebo vlastnými silami.
Ktory trenovany jedinec slape do kopca 40km/h? V lese? Lebo s obmedzenym ebajkom sa da hnat hore kopcom 20km/h a to vie byt dost pruser kedze bezny jedine bez ebajku tam ide tak 10....
desertfremen máš vo svojom príspevku aj odpoveď.. trénovaný jedinec má odjazdené tisíce kilometrov a vie svôj bicykel ovládať, pozná fyziku, svoju brzdnú dráhu atď..
taký príklad: čo si myslíš, ako dopadnú jazdy profi pretekára a čerstvého absolventa autoškoly na WRC špeciále keď tomu obaja vytnú na okruhu?
desertfremen
taký príklad: čo si myslíš, ako dopadnú jazdy profi pretekára a čerstvého absolventa autoškoly na WRC špeciále keď tomu obaja vytnú na okruhu?
Pekne prirovnanie, ale cerstvy absik by sa na WRCe nerozbehol... Drzat to v omedzovaci a do toho pustit spojku chce trochu aj gule, inac to zdechne, Videl som na starte I20 WRC v sobotu v Zadvericich
Nemusi to byt prave WRC. Staci bavorak s trocha viac konami ako je zdrave a slovenske okresky kde si par exotov potrebuje ventilovat svoje ego. Vysledok je velmi podobny
Z jednej diskusie o presuvani sa v premavke po BA...
"ja som presiel so skutra na ebajk
takze teraz nie mna ohrozuju vodici ale ja v pohode ohrozujem chodcov
v meste ma ebajk vyhodu ze aj cesta aj chodnik, netreba blembak"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak je jedinec trenovany (ako pises), tak s takou rychlostou problem nema, ale zaroven ma dost rozumu, aby vedel, kde tak rychlo ne/moze ist ...
netrenovani domasedi a vikendovi elektoro"bikeri" nemusia vediet zvladat rychlosti nad 25kmh a mozu sposobovat kolizie a nehody
teda to si myslim ja
Ktory trenovany jedinec slape do kopca 40km/h? V lese? Lebo s obmedzenym ebajkom sa da hnat hore kopcom 20km/h a to vie byt dost pruser kedze bezny jedine bez ebajku tam ide tak 10....
http://www.topky.sk/cl/11/1702099/Skandal-v-ceskej-nemocnici--Muza-mali-za-simulanta-a-dvakrat-ho-poslali-domov--o-par-hodin-zomrel
Pekne prirovnanie, ale cerstvy absik by sa na WRCe nerozbehol... Drzat to v omedzovaci a do toho pustit spojku chce trochu aj gule, inac to zdechne, Videl som na starte I20 WRC v sobotu v Zadvericich
"ja som presiel so skutra na ebajk
takze teraz nie mna ohrozuju vodici ale ja v pohode ohrozujem chodcov
v meste ma ebajk vyhodu ze aj cesta aj chodnik, netreba blembak"