No zrejme takuto "vzorovu" odpoved dostane kazdy, kto sa stazuje na sofera. Teda pokial nema dôkazy. Dostal niekto z vas stazujucich sa uz niekto nieco taketo?
kedze soferov je malo a podniky vynakladaju zvysene financie na ich nabor vo forme roznych benefitov a pod......tak s nimi asi jednaju celkom opatrne a tudiz nic vazne s nim nepreberali. Slusne, diplomaticky sa ospravedlnili a zmazali. Vychovna facka na konecnej busu by bola lepsia
Chápem, že bez dôkazov sa komukoľvek veľmi ťažko niečo rieši. Aj tak je dobré zaslať im takéto podanie, lebo ak je to hulvát vodič a bude na neho viac podaní, tak si nadriadený urobí mienku aspoň na základe štatistiky a možno sa niečo udeje.
nikdy si nekupim cestak. radsej sa rozje.em v lese o strom ako riskovat zivot na ceste v premavke.
vykydnes sa do jamy par metrov od chodnika a neschopny pohybu budes hodiny a dni zomierat lebo ta nik nebude vidiet ani pocut. tiez dobra vyhliadka, co?
b0b0 15 rokov som lietal paragliding, a tiez ma strasili ze spadnem, nikto ma nenajde bla bla. ide o to ze si za to budem môct sam, ide o neprecenenie vlastnych schopnosti. na cestaku mozes mat schopnosti ake len chces (napr. Scarponi ) a nejaky ***** s telefonom za volantom ta zabije, to neovplivnis. jedine tak, ze sa ceste proste vyhnem.
Myslím, že toto nie je dobrá logika. Nekúpim si cesťák, lebo moju smrť môže zapríčiniť ten druhý. Na MTB si myslíš, že ťa nikto nemusí sundať? Ani cestou do roboty? Či už pôjdeš peši, autom, na bicykli alebo MHD? Všade ťa môže zostreliť nejaký nešťastník, ktorý musí mať nutne prilepený telefón na uchu alebo arogantné prasa, alebo proste len dostane infarkt a zoberie ťa nechtiac so sebou.
Ešte som pravdupovediac nepočul o prípade že by sa cyklista stratil v lese a jeho ohlodanú kostru našli po 15-tich rokoch . Kdežto o zrazených cyklistoch na ceste počúvame neustále.
Ja som spadol v lese a normálne sa tam ľudia pristavili, čo tade išli a pýtali sa ma, či som OK, ponúkli pomoc... Zaujímalo by ma, koľko áut zastaví na ceste na pomoc spadnutému cyklistovi? Ja keď som naposledy kolesom auta vošiel do jarku pri odbočovaní a nemohol vyjsť, lebo koleso vo vzduchu a diferenciál, tak okolo mňa len ľudia jazdili ďalej čumiac na mňa mávajúceho z jarku pohľadom "bro, do you even lift?" a pomôcť som si musel sám(ešteže "I lif" )...
Myslím, že toto nie je dobrá logika. Nekúpim si cesťák, lebo moju smrť môže zapríčiniť ten druhý. Na MTB si myslíš, že ťa nikto nemusí sundať? Ani cestou do roboty? Či už pôjdeš peši, autom, na bicykli alebo MHD? Všade ťa môže zostreliť nejaký nešťastník, ktorý musí mať nutne prilepený telefón na uchu alebo arogantné prasa, alebo proste len dostane infarkt a zoberie ťa nechtiac so sebou.
dpc to je logika ... jasne ze stat sa moze hocico hocikde, ale ide o PRAVDEPODOBNOST s akou ta sunda niekto iny ... a ta je jednoznacne vyssia na cestaku na ceste ako na MTB v lese ...
Chalani, na cestách vám hrozí smrť ďaleko pravdepodobnejšie, keď sedíte v aute. Čo sa štatistík úmrtí cyklistov týka, neviem ako to sledujete vy, ale v drvivej väščine sú obete skôr bicyglisti (často aj ožratí, v noci, neosvetlení...) na 100 ročných ukrajinských hajtrách ako kondiční cyklisti, ktorí sa pohybujú na ceste pravidelne, takže majú aj nejaké návyky, ktoré rizikové situácie eliminujú. Posledné úmrtie takého kondičného cyklistu si spomínam nejakého kulturistu v Petržalke pred rokmi. JoKo bude vedieť, to bol tuším jeho ročník.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale je fakt na zamyslenie, ze najhorie skusenosti s vodicmi su prave s tymi profesionalnymi...
dpc to je logika ... jasne ze stat sa moze hocico hocikde, ale ide o PRAVDEPODOBNOST s akou ta sunda niekto iny ... a ta je jednoznacne vyssia na cestaku na ceste ako na MTB v lese ...
winter78 (posledny prispevok na predchadzajucej strane) to napisal jasne ...