Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Potom začal pukať po pár dňoch tak som podoťahoval čápy, namazal stred a stále pukal, tak som napísal do Canyonu, objednali mi kuriera, vo štvrtok prišiel poobede kurier po bike, v pondelok to riešili a v utorok mi už posielali opravený bike kurierom naspäť a vo štvrtok som znovu jazdil. "Reklamácia" na jednotku, maximálna spokojnosť
povedali aj co bola zavada? moj tiez zacal velmi skoro pukat no posielat ho kvoli tomu na reklamaciu sa mi nechcelo
No najprv som skontroloval sám čápy a stredové zloženie, rozobral ale nakoľko pressfit sťahovák nemám tak stred som nevybral, poslal som im video kedy to presne puká, odpísali nech im to pošlem... Nakoniec to bolo v 3 malých šrúbkach pri čápe pri pätke prehadzovača. Toto jediné som nekontroloval lebo zvuk sa odrážal všade len nie dozadu a pukalo to len pri šlapaní. Vraj neboli dobre dotiahnuté (prepáčte mi páni že som si toto nevšimol nabudúce budem obozretnejší) a vošiel tam bordel. Tak to len prečistili a dotiahli
riesit pukanie poslanim do DE mi pride take detinske troska treba zapnut niekedy aj mozog viem ze to mozno je aj u niektorych jedincov aj tazke
vycistenie capov, utiahnutie na presny moment ..vzdy to je na srobe
vycistenie upnutie sedla ,vycistenie upnutia predstavca a riadidiel
namazanie zavitu pedalov vazelinou vycistenie pressfitu, sada na vylisovanie a nalisovanie, patri pre kazdeho jazdca
viac neviem ale poslanie biku je pre mna hlupostt
Preco si z neho robis prdel? Myslim, ze celkom jasne vysvetlil, preco to tak urobil. Ked mu nevadilo, ze je par dni bez bicykla, tak preco nie? Bola to jeho volba.
Sme zvyknutý, že keď je niečo nové, tak to kur*a pôjde na 100%. Celkom chápem jeho frustráciu, mal som podobnú keď po 50 km pukal výplet a ja som už chcel demontovať novatec náboj. V dnešnom svete "čas sú peniaze" sa flákajú veci dosť často, navyše toto bola chyba týpka čo mu montoval bajk. Tak tu naňho nenakladaj. Chudák chalan len chcel ukázať, že Canyon to vyriešil, i keď išlo len o takú absurditu ako je pukanie.
Tak presne od neho som pred rokom kupil no. 27 na spectral a nepasovala presne. Original je zahnuty tato je rovna a pri prvom pokuse trosku ju prihnut sa hned zlomila.
Vie mi niketo napisat aky zdvih a uhol maju riadidla na tohtorocnom modeli Canyon Neuron 7.0 Iridium Flatbar (alebo ako sa to meria, napr. ilustracny obrazok),diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
povedali aj co bola zavada? moj tiez zacal velmi skoro pukat no posielat ho kvoli tomu na reklamaciu sa mi nechcelo
vycistenie capov, utiahnutie na presny moment ..vzdy to je na srobe
vycistenie upnutie sedla ,vycistenie upnutia predstavca a riadidiel
namazanie zavitu pedalov vazelinou vycistenie pressfitu, sada na vylisovanie a nalisovanie, patri pre kazdeho jazdca
viac neviem ale poslanie biku je pre mna hlupostt
Tuto: DERAILLEUR HANGER NO. 26