Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Glevo prid sem dole a pocas najvacsieho tepla pojdeme na Zahorie na takzvanu Saharu. Som zvedavy co by si na to povedal
s Ltom sa tam uz chystame, ked budu styridsiatky. Ked uz peklo, tak poriadne!
no nič moc počko v tom Torremolinos...a ešte k tomu studená voda v mori
...si tu niekde pri mne na pláži , že vieš ?? Bo dnes som bol pojazdiť o 12:00-13:40 a veru mocne horúco bolo ... a more sa už prehrialo . Moje deti musím z neho po hodine vyháňať von . More musí osviežiť , ja už mám dost tých Chorvátskych štaniek kde ani vetrík nepofúkne a vkuse si buď spotený alebo morský “ ošťankovaný “ . Toto je to pravé po výjazde ... a komu je tu zima je buzik ?️? z Eden baru
vsak ale si pozri obrazok co si tu dal predtym jeden den cez 30 stupnov ze je teraz 34 je super dnes som videl na FB ze najblizsich dnoch bude v Portugalsku az 45 max...tak sup do tej 22 stupnovej vody schladit tie unavene lytka a stehna inak v Torremolinos je fajn, bol som pár rokov dozadu
Moja predstava najidealnejsieho bydliska a pracoviska pre tento tyzden . Ked si budem chciet po praci zabicyklovat, vytiahnem von trenazer (teda za predpokladu, ze nebude burka) . copyrightwww.citylifeslovakia.sk www.citylifeslovakia.sk
Co nariekate furt, konecne prislo leto. To pocasie co bolo doteraz bolo hrozne, ani sa poriadne nedalo ist do hory co same kaluze/blato... Vcera paradne dve a pol hodiny pri priemernej teplote 31-32stupnov, na slnkom rozpalenej luke 34+
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s Ltom sa tam uz chystame, ked budu styridsiatky. Ked uz peklo, tak poriadne!
Som počul, že pod Tatrami máte leto medzi piatym a devätnástym júlom takmer každý rok...
V BA fuka fen ale ked pekne zaprsi na tu betonovu dzunglu tak mas aj parnu saunu zdarma
Neznasam leto. Bud je teplo alebo burka a mokro. Najlepsia je jesen a na druhom mieste jar.
Teploty namerane SHMU boli nieco medzi 27-30C. Som zvedavy, co bude ukazovat cyklopocitac, ked SHMU nameria 34C.
...si tu niekde pri mne na pláži , že vieš ?? Bo dnes som bol pojazdiť o 12:00-13:40 a veru mocne horúco bolo ... a more sa už prehrialo . Moje deti musím z neho po hodine vyháňať von . More musí osviežiť , ja už mám dost tých Chorvátskych štaniek kde ani vetrík nepofúkne a vkuse si buď spotený alebo morský “ ošťankovaný “ . Toto je to pravé po výjazde ... a komu je tu zima je buzik ?️? z Eden baru
Platove podmienky, ale nic moc
https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1439189/elektrotechnicky-inzinier-observatoria-lomnicky-stit