Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Sebes to bol, ak si dobre pamatam, tam uz bolo ale horuco .. asfaltova cesta nekonecna .. kusok vyssie zacina stupanie na TransAlpinu, ist to cele hore na mtbcku po asfaltke, tak to je asi na 3 dni , nic take ako vybehnut na BK .. na cestaku to musi byt zazitok.
98% stanich vratane tych SHMU ukazuju hovadiny, hlavne v tychto slnecnych dnoch. To ze vam to v meste nad asfaltom v aute ukazuje 40C je normalne ale to nieje realna teplota vzduchu podla WMO, ani tie vase cidla na stenach v tieni, verte ci nie.
To nemusis ale staci sa riadit pocitom, tebe moze byt jedno cije 30 alebo 32, pocitova je aj tak ina. Jedno to nieke ked z toho robis predpovedne modely a statistiky.
Neviem čo vy Martinčania si stazujete na pocasie. Dnes ste mali ledva 30 a teraz mate príjemnych 22. ja mam teraz 28 a cez den 34. A to nehovorim ze po praci mozete vyliest na hole:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto dajako. Roh,v ktorom je čidlo, je otočený na sever. Samozrejme, okolie môže byť rozohriate od slnka, ale ten vzduch je veľmi teplý celú noc.