hmm, ja som si to ani nevsimol, lebo nekukam na pi**viny. Ovela viac ma zaujal ten novy Brain vedla. Podla mna je jeho nove ulozenie nachylnejsie na poskodenie, oproti staremu ulozeniu, ktore mam aj ja. No na druhej strane, vyzera to dost masivne a tak zrejme vedia co robia a urcite to poriadne otestovali.
hmm, ja som si to ani nevsimol, lebo nekukam na pi**viny. Ovela viac ma zaujal ten novy Brain vedla. Podla mna je jeho nove ulozenie nachylnejsie na poskodenie, oproti staremu ulozeniu, ktore mam aj ja. No na druhej strane, vyzera to dost masivne a tak zrejme vedia co robia a urcite to poriadne otestovali.
Mal som testovacku minuly vikend v Rajeckych: 1) Novy brain sa zavzdusni este rychlejsie ako stary. 2) Sirka zadnej stavby mi umoznila ist po blate cca 200m
Ked som ho bral vyzeral byt ok. Bol to tesbike model 2018 z Kaktusu, tak neviem co uz mal za sebou - ale podla toho ako *****vali mechanici to nebolo 1. krat.
Ale za sucha a s fungujucim brainom sa nemam na co stazovat.
no neviem ale oproti konkurencii su cenovky výborne, alu ram ofiko cena 1900 s fox tlmicom (co vacsina vyrobcov samostatne alu ram pomaly ani nepredava) a carbon 3k porovnatelne s ostatnymi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/52608-e*****j
mhhmm https://www.pinkbike.com/news/spotted-prototype-29-sunn-kern-lt.html
Osadenie toho druhého pohrebáčika mi je vyložene sympatické.
https://www.mtb-news.de/news/2018/09/27/test-bmc-fourstroke/?utm_campaign=news&utm_medium=teaser&utm_source=home&utm_content=8
Osadenie toho druhého pohrebáčika mi je vyložene sympatické.
Pridam to sem, az to ludia nehladaju
Mal som testovacku minuly vikend v Rajeckych: 1) Novy brain sa zavzdusni este rychlejsie ako stary. 2) Sirka zadnej stavby mi umoznila ist po blate cca 200m
Ale za sucha a s fungujucim brainom sa nemam na co stazovat.