Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
tu je:
https://www.bikeradar.com/mtb/news/article/cannondale-lefty-ocho-specs-images-details-52315/
Mozno aj preto, lebo si ju skusil a zistil, ze je niekde inde co sa tyka vlastnosti ako klasicka vidlica....
Suhlasim, tiez si vsetko servisujem sam a koli tomu by som tiez do nej nesiel.
Tak ja som od roku 1997 prešiel mnohými bicyklami, či už starými ruskými alebo skladačkami, cez BMX, cez cross, cestný až po MTB, takže mám čo to o tom povedať, že stará škola. V tých rokoch nemali ani potuchy, že budú dajaké odpružené bicykle, jazdili sme na starých Trekoch. Ale beriem na vedomie že Lefty Ocho som nemal tú česť skúsiť, neviem aká je, len konštatujem že jej výzor a tvar sa mi vôbec nepáči.
PEACE !
Istotne ako 10-ročný si mal tú možnosť jazdiť na fulloch, hneď v pivnici si mal najnovší model, teda ak si podobný ročník ako ja. Pokiaľ si nebol zbohatlícke dieťa rodičov, jazdil si na tom čo vtedy bolo. Primárne som tu ale riešil niečo iné, nie kto na akom bicykli chodil pred XY rokmi.
ale však o nič nejde...len fakt pri tvojom veku mi to prišlo smiešne...
ono aj teraz ľudia čumia na Lefty ako na zjavenie a je rok 2018...a pritom je tu od začiatku tohto tisícročia