chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Ako tie formuly sú fajn len by to už chcelo zmenu.
Ako tie formuly sú fajn len by to už chcelo zmenu.
ani hope nieje taký zazrak- brzdia... sice bezudržbove spracovanie super,ale modulacia bola lepšia u XTR trail....
Juj je to tak, krasna masina a hlavne ma tesi ze z nej ty mas radost a ze jazdis na tom co chces ty a nie na tom co urcuje trend. Co ti poviem, mam novy drahy bike a ovela radsej sadam na staru polorozpadnutu meridu, ktoru som chcel hned obratom predat ale je v garazi doteraz.
na prvý pohľad áno ale keď je vedľa seba Guide a Code páka tak tá Code je celkovo masívnejšia a má o niečo väčšiu expanzku, možno aj piestik v páke bude mať väčší priemer...
To je mi jasne, preto som pouzil uvodzovky .. ako prehnany nadsadeny vyraz.
Ale tu je to klasika, ze subjektivny nazor sa tu prezentuje ako objektivny. Idealne bez normalneho porovnania, len tak z boku ako sa komu zda. To nenarazam konkretne na teba, ale na vseobecny zvyk velkej vacsiny tu prispievajucej kopky zopar jedincov.
dymONE : ja som to ani tak nebral, ze by si myslel mna .. s objektivitou je casto problem uz toho, ze sa napr. porovnava dajme tomu brzda XT, pricom za poslednych 15 rokov ich bolo asi 15 druhov (prehanam, ale ide o princip). A tazko sa potom dopatrat vobec co je co, kedze typove oznacenie, ktore niekedy je rozhodujuce a navonok nevidno nejaky rozdiel, ani nejde zistit.
Nesuhlasim. Jazdim nove Hope V4 s Tech3 pakami a floating rotormi. Modulacia je masivna a sila ohromujuca.
Myslim, ze cely hype vznikol ked prisli na trh a vsade boli same recenzie a chvaly na ne, podlahol som aj ja, ale kupil som to z druhej ruky, nastastie, ale i tak na to, ake su asi draho
Inak ta packa oproti povodnej Avid taperbore je co sa tyka funkcnosti v zatazi lepsia (nepocitam ten problem zasekavania, ale to je pre sRAM typicke, ze stale maju na trhu taketo veci), lebo co mam vyskusane, pri dlhsej zatazi , ked sa brzda prehrievala, tak Avid (Trail) packa zacala skracovat krok, ako tekutina naberala na teplote, tato nikdy. Sla stale rovnako .. ale tak pochopitelne, kedze ma vacsiu expanzku. Nic nove to vlastne nie je, len prerobene Juice (3) packy. Ale tie fungovali, boli lacne, aj servis jednoduchy a relativne lacny.
Brzdia ale dobre. Len zrejme jedine co malo zmysel bola RSC packa a ta verzia je ponekud prehnana cenovo.