Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
spustenim nahratej trasy nespustis nahravanie live trasy ... nahravanie musis spustit samostatne ako vzdy, a nahravat ti bude skutocne prejdenu trasu, nie tú spustenú ... tá spustena bude len ako pomocka na mape ... tak to funguje aj pri Sigme
nezapne, nahravanie (ten cerveny kružok) musis stlacit samostatne, bez jeho stlacenia budes mat len zobrazenu trasu na mape, bez nahravania aktivity
postup:
1. record activity
2. routes - use route
3. velky cerveny kružok START
zo srandy som teraz klikol vo svojom profile na Refresh Stats a ubralo mi 8 tisic vyskovych metrov z celkovej statistiky za tento rok. preco Strava upravuje nastupane metre, ktore presnejsie odmeria barometer Sigma ROX 10? raz som meral s telefonom cez stravu a uz nikdy viac.
V poslednej dobe sa mi stáva ze mi strava úplne zblbne ... namiesto trasy dáva rovnú čiaru, dnes keď som ju po výjazde stopol, tak som videl ze výjazd síce pokazila ale keď som dal výjazd uložiť, dalo mi to 0 km, žiadny záznam .... používam nato jablko a nikdy doteraz mi to nerobilo ... nemá niekto podobnú skúsenosť ?
katerinamostkova
Nemám skúsenoť s cyclocompom Pioneer, ale pozrel by som sa do akého formátu ukladá záznam, následne, do akého formátu sa dá exportovať.
Potom sa to dá importovať do Stravy. Tá podporuje import nasledovných súborov:
Works for multiple .tcx, .fit or .gpx files 25MB or smaller.
Tesak nemas nahodou zapnute setrenie baterie, kde ti obmedzi aplikacie na pozadi v neaktivnom stave telefonu? Treba naspavit, aby strava fungovala neobmedzene...
nemam... aj ked je pravda ze jablka su haklive na teplotu a obcas sa stane ze v zime ide o 50-60% dole za hodinu, dve...... stravu mam ako jednu z mala aby isla stale ked je ON ..... minule sa mi stalo ze ukoncil som vyjazd, vsetko relativne ok vyzeralo (trasa, km, stav baterie) a ked som dal ulozit vyjazd, telefon sa vypol a vyjazd bol v pecku ....... no nic, skusim dat vymenit bateriu , aj tak je nejaka divna po 3 rokoch..... mozno tam bude chyba..... dcere este posluzi a ja vezmem akciu nejaku
U jablka tá batéria robí v zime riadne problémy. Polovičke sa stávalo že je skapal a keď prišla do tepla tak nabehol a batéria na 40%. Vyriešila to výmena batérie, keďže jablko dalo extra dobrú cenu na novú. Len treba dávať pozor kde to dáš vymeniť. Pokiaľ viem tak v BA je oficiálne len SWISS. Ja som to vtedy ešte nevedel tak som dal len v bežnom stánku a bolo to drahšie.
Nie je to jablčná špecialita, skôr vlastnosť lítiových batérií, ktoré pod určitú teplotu nedokážu dodávať dostatočnú energiu. Proste tam tie elektróny pozamŕzajú alebo čo. Kapacita tam stále je, telefón sa tvári, že je v pohode, ale pri požiadavke na veľký odber (volanie, foťák) náhle skolabuje. Robili mi to jablká, robí to aj Xiaomi. Prípadne sa to prejavuje aj tak, že keď prídem zvonku do tepla, tak potom niekoľko hodín "batéria neubúda", tak ako na obrázku.
Nie je to jablčná špecialita, skôr vlastnosť lítiových batérií, ktoré pod určitú teplotu nedokážu dodávať dostatočnú energiu. Proste tam tie elektróny pozamŕzajú alebo čo. Kapacita tam stále je, telefón sa tvári, že je v pohode, ale pri požiadavke na veľký odber (volanie, foťák) náhle skolabuje. Robili mi to jablká, robí to aj Xiaomi. Prípadne sa to prejavuje aj tak, že keď prídem zvonku do tepla, tak potom niekoľko hodín "batéria neubúda", tak ako na obrázku.
to nebude prechodom do tepla ale vypnutim gps, pozri na tom obrazku, vypol si gps a baterka neubuda (resp. ubuda, ale nie tak rychlo)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
postup:
1. record activity
2. routes - use route
3. velky cerveny kružok START
Mozes dat screen ako to vypada? Ukaze to aj telefon?
Nemám skúsenoť s cyclocompom Pioneer, ale pozrel by som sa do akého formátu ukladá záznam, následne, do akého formátu sa dá exportovať.
Potom sa to dá importovať do Stravy. Tá podporuje import nasledovných súborov:
Works for multiple .tcx, .fit or .gpx files 25MB or smaller.
to nebude prechodom do tepla ale vypnutim gps, pozri na tom obrazku, vypol si gps a baterka neubuda (resp. ubuda, ale nie tak rychlo)