stax nehnevaj sa, pamätám si ťa z minulosti z bike maratónov a nebol si tak zatvrdený nudný patrón ... a to ešte nie si tak starý aby si bol protivný dedo toto s teba asi spravilo to jazdenie na cesťáku
od tejto sezony idem naspat na bike, mozno sa to zlepsi
ak ty na tomto staviaš furt dokola tie žvásty tak fúú opäť zbytočné s tebou diskutovať
ti udelujem titul majster vycitovávania konkrétnych slovíčok bez úvahy nad zmyslom celej vety
predtym ako nieco skvele prispejes na fore skus citat s porozumenim. soda sam napisal ze to bolo v petrzalke v zone kde je 30km/h a siel 40km/h. komicke je ze som to uz 2x citoval ergo to tu uz bolo napisane 3x. zjavne nestacilo a najkomickejsie je ze tych 40km/h siel predtym ako stretol cyklistu - a za to cyklista fakt nemoze ze borec porusoval predpisy predtym ako cyklistu stretol...
Zatial citam pomerne dobre ale soda nepisal, ze isiel 40 tam kde bola 30. Neviem uz presne kto prvy spomenul 30 a vsetici to brali, ze tam bola. Soda sa uz len dohadoval kolko mohol ist ale ani sam to nevie lebo v tu dobu pozeral na cestu a nie na tachometer.
Ak pises na fore, pis zrozumitelne aby nebolo treba vsetko co napises citat s psychologickym posudkom. Ano 2x si citoval co nebola pravda alebo sodom potvrdene, ze tam bola 30, jeho 40 km rychlost je tiez otazna.
stax no dobre tak polopate jak na základnej.. dám ti otázku na ktorú odpovedz áno/nie. je normálne aby človeka ktorý porušil zákon kritizoval človek ktorý porušuje rovnaký zákon?
Fakt tu nikto nechape, ze soda nenapisal pravdu? Biker obiehal neprejazdny, zle odhrnuty kraj cesty a nemal kam uhnut, bol v prostriedku cesty, na danom useku skor ako soda, ktory tam dofrcal 40 na ceste plnej kasoviteho snehu a asi okolo 16-16:30, to znamena este za svetla.
Kto mal ist prvy s mal teda prednost v tej uzkej ulicke kde sa aj dve auta vyhybaju, tak isto ako siroky biker a auto?
A ked stale melete o tom ci prekrocil, ci nie, tak aj ten vcera co to napalil do autobusu deti, tak neprekrocil.
A verite sodovi, ako ked vrah povie ja som nikoho nezabil.
Preco teda nenapisal FAKTY O KTORE SOM HO ZIADAL?
Ale kazdopadne ten kto ide v tych uzkych ulickach za takych podmienok ako boli tak ako soda, je vacsi hazarder, ako neosvetleny biker. Prave preto, lebo je to v obci/na sidlisku, kde predvidam vacsi pocet aj neosvetlenych chodcov a bikerov a na aute mam tie svetla a vidim ho a nie mu este na just dat znovu do ksichtu dialkove.
A uz by sa to mohlo fakt ukoncit. Kto to chape tak chape a kto nie tak mu je to skoda dookola vysvetlovat.
V celkom slusnej casti uzkych petrzalskych uliciek je 30. Schvalne kde to bolo?
Tiez rozmyslam ktora z ulic petrzalky nieje osvetlena...
Toto je prva zmienka o 30 ke a ako vidim nie je od soda. On ju nepotvrdil ale ani nevyvratil.
Teda soda nenapisal, ze tam bola 30 ale, ze isiel 40 co tiez len odhadol lebo sa nedival na tachometer.
Siel som 40kmh na kusku pred tym nez som ho v dialke zmercil ako cosi neidentifikovatelne. Odchylka tacho je cca 4km,cize real 36kmh na 30kmh (fuuu,priznavam sa ,poslite ucet,odovzdam 28euro) .
toto je podla teba ani nepotvrdil ani nevyvratil? seriously?
Nie to bola jeho teoria akou rychlostou by teoreticky mohol ist v case incidentu.
Soda nepotvrdil 30 ani neoznacil usek cesty, v dubravke mame tiez niekde 30 ale na nasej ceste nie a hodila by sa.
Od druhych vyzadujes citanie s porozumenim a sam povazujes svoje domienky za fakty.
S ftu2 suhlasim bez vyhrad.
Fakt tu nikto nechape, ze soda nenapisal pravdu? Biker obiehal neprejazdny, zle odhrnuty kraj cesty a nemal kam uhnut, bol v prostriedku cesty, na danom useku skor ako soda, ktory tam dofrcal 40 na ceste plnej kasoviteho snehu a asi okolo 16-16:30, to znamena este za svetla.
Kto mal ist prvy s mal teda prednost v tej uzkej ulicke kde sa aj dve auta vyhybaju, tak isto ako siroky biker a auto?
A ked stale melete o tom ci prekrocil, ci nie, tak aj ten vcera co to napalil do autobusu deti, tak neprekrocil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak ty na tomto staviaš furt dokola tie žvásty tak fúú opäť zbytočné s tebou diskutovať
ti udelujem titul majster vycitovávania konkrétnych slovíčok bez úvahy nad zmyslom celej vety
a odpovedz na otázku
toto je ano/nie otazka...
sa rozhodni
Zatial citam pomerne dobre ale soda nepisal, ze isiel 40 tam kde bola 30. Neviem uz presne kto prvy spomenul 30 a vsetici to brali, ze tam bola. Soda sa uz len dohadoval kolko mohol ist ale ani sam to nevie lebo v tu dobu pozeral na cestu a nie na tachometer.
Ak pises na fore, pis zrozumitelne aby nebolo treba vsetko co napises citat s psychologickym posudkom. Ano 2x si citoval co nebola pravda alebo sodom potvrdene, ze tam bola 30, jeho 40 km rychlost je tiez otazna.
A uz by sa to mohlo fakt ukoncit. Kto to chape tak chape a kto nie tak mu je to skoda dookola vysvetlovat.
Tiez rozmyslam ktora z ulic petrzalky nieje osvetlena...
Toto je prva zmienka o 30 ke a ako vidim nie je od soda. On ju nepotvrdil ale ani nevyvratil.
Teda soda nenapisal, ze tam bola 30 ale, ze isiel 40 co tiez len odhadol lebo sa nedival na tachometer.
toto je podla teba ani nepotvrdil ani nevyvratil? seriously?
posledny prispevok odo mna. ftu2 to zhrnul...
Soda nepotvrdil 30 ani neoznacil usek cesty, v dubravke mame tiez niekde 30 ale na nasej ceste nie a hodila by sa.
Od druhych vyzadujes citanie s porozumenim a sam povazujes svoje domienky za fakty.
S ftu2 suhlasim bez vyhrad.
Chlape ty si tam tusim fakt bajkoval