aktuality, topky, nový čas, atď. - jedna banda, rovnake sr*čky. Oni si to nevedia po sebe ani prečítať, nieto ešte overiť. Niekde som čítal, že slovenská polícia zatiaľ nedostala žiadosť o jeho vydanie do Nemecka. Skromne usudzujem, že asi ani nedostane....keďže to bol Čech
Dnes som flekoval a bokom to skoro oprel o bavoráka, ktorý protiidúcemu cyklistovi dajako nedával prednosť Potom už len chytrák, ktorý obiehal 3 autá zrovna keď som bol oproti nemu, taký z tých kľudnejších dní...
Ti je jedno ako konflikt vznikol, riesenie cyklistu bolo idiotske ... minule tu bol lyncovany diskuter/ vodic kvoli tomu ze len POMYSLEL na to ze by bikerovi vrazil ( lebo siel neosvetleny v tme v protismere) ... a tu sa obhajuje samotne nasilie len preto ze ide o bajkera ... je mi na zvracanie z toho farizejstva niektorych
ja neviem, chlapík z auta vybehol a agresívne poskakoval ... cyklista nečakal, čo sa bude diať, vrazil mu a šiel po svojom. To čo si napísal ty, vlastoch, by sedelo keby cyklista potom pokračoval v útoku ... z videa netušíme, čo incidentu predchádzalo
vlastoch ak si si nevsimol, on na neho uz autom zautocil... mne sa to uz tiez raz stalo, ze sa ma pokusal psychopat umyselne zrazit a ver tomu, ze ked mas pocit, ze ti ide o zdravie/zivot, tak sa automaticky branis...
Samozrejme, ze neviem co tomu predchadzalo, dost mozny je aj scenar, ze cyklista tam stvaral hluposti (a moze byt tiez mega***** ale to ziadneho vodica neopravnuje na to, aby ho "vychovaval" a toboz nie na to aby sa ho pokusal zmrzacit.
vlastoch neviem o co ti ide, ale ak mas potrebu zrazat cyklistov, tak si si vybral zle forum.
Skus si aspon precitat pravidlá tohto fora:
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasove narážky.
7. Príspevok bol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).
Tieto tri si podla mna porusil, ale kedze ma zaujima, kam sa bude diskusia uberat, nenahlasoval som ta.
Keby nej3bol bajker soferovi,j3bol by sofer jemu.Niekedy treba riesit hned,lebo ked schytas prvu,uz sa nemusis ubranit.A mozes narazit na ***** po Tebe na zemi este poskace.Takze sa zachoval pudovo a spravne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme, ze neviem co tomu predchadzalo, dost mozny je aj scenar, ze cyklista tam stvaral hluposti (a moze byt tiez mega***** ale to ziadneho vodica neopravnuje na to, aby ho "vychovaval" a toboz nie na to aby sa ho pokusal zmrzacit.
Skus si aspon precitat pravidlá tohto fora:
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
2. Príspevok obsahuje nadávky, vulgarizmy alebo rasove narážky.
7. Príspevok bol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).
Tieto tri si podla mna porusil, ale kedze ma zaujima, kam sa bude diskusia uberat, nenahlasoval som ta.
tak sem ho projel, frajera
EDIT: