V Medzanoch, okres Prešov, značne intoxikovaný muž zobral volebnú urnu a rozsypal ju na ulici. Policajti ho chytili, keď sa skrýval v kríkoch. Voľby museli byť prerušené, už v tejto chvíli prebiehajú opätovne. Vyšetrovateľ je na mieste, zajtra poskytneme viac informácií. To, aký dopad bude mať tento skutok na priebeh volieb, musí posúdiť Volebná komisia.... Zobraziť viac
ja že si pustím telku na pozadí len tak zo srandy ale musel som to mutnut lebo za 2min stašné kaleraby natáral. Prečo ho vôbec ukazujú tak dlho keď prehral.
V Medzanoch, okres Prešov, značne intoxikovaný muž zobral volebnú urnu a rozsypal ju na ulici. Policajti ho chytili, keď sa skrýval v kríkoch. Voľby museli byť prerušené, už v tejto chvíli prebiehajú opätovne. Vyšetrovateľ je na mieste, zajtra poskytneme viac informácií. To, aký dopad bude mať tento skutok na priebeh volieb, musí posúdiť Volebná komisia.... Zobraziť viac
Aká náhodička, poslanec za olajno. Žeby ďalší miľník? Kvôli dedinke na Šariši odložiť priebežné výsledky.. Nejaká tá hodinka navyše sa hodila, ďalší výpadok prúdu by už bol nápadný.
sefcovic uz ide - otazka: budete hovorit s blahom aby sa kontroloval? odpoved: ja chcem byt prezidentom vsetkych. (taka odpoved od prirodzenia teda prirodzena odpoved)
Som zvedavý či si ten roztrasený bývalý premiér zoberie ponaučenie z týchto výsledkov lebo sú len o ňom.Evidentne nepochopil výsledok spred piatich rokov.O rok to bude už asi na ďalšie bajpasy.
Keby sme to zobrali analogicky s rokom 2004, kedy bol Kukan pomaly pasovaný za víťaza druhého kola a nakoniec to vyhral Seatovič, tak si ale neviem predstaviť, kde by Šefčovič nahrabal potrebné hlasy. S ostávajúcich kandidátov a ich voličov nevidím mohutnejšiu podporu. Kotlebovci sú antisystém, takže keby volili Šefčoviča, tak by v podstate popierali sami seba. Podobne to môže byť aj so Sadikiho kamarátom. Druhá vec je, že voliči Čaputovej, podobne ako to bolo pri Kukanovi, si môžu povedať, že nepôjdu voliť, pretože to má isté. Ale ak sa nič nepredvítateľné nestane, tak predpokladám, že Čaputová bude víťazkou druhého kola volieb.
Kukan sa do druheho ani nedostal. A nie kvoli volicovi ale kvoli tomu ze bol arogantny hnup co sa na to doslova vykaslal a myslel si ze ho vsetci automaticky budu volit aj ked nepohne ani prstom.
To tu myslim nehrozi, ale tie kvanta spiny co su tito schopni vytiahnut tak to bude este napinave. Netreba zabudat ze kamarati smeraci toho akoze konzervativneho kandidata su schopni zneuzit aj najblizsiu rodinu pre uspech vo volbach, vid Polacek v KE.
áno,spolu získali 1/4 odovzdaných hlasov-to je výsledok vládnutia koalície,ktorá sa prezentuje ako hrádza proti extrémizmu ...
mňa skôr udivuje že volebná účasť bola menej ako polovičná : Volebná účasť 48,74%
ešte doplním,že "Harakter" utrpel fiasko-3,11% tak ako si zaslúži
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/1412227/?ref=not
https://presov.korzar.sme.sk/c/22076892/opity-poslanec-v-medzanoch-schmatol-urnu-vonku-ju-hodil-o-zem.html
edit: komentar na fb: "Vezmi urnu, nie drogy."
--
neviem ale maju rovnakeho dealera so Šefčovičom
ja že si pustím telku na pozadí len tak zo srandy ale musel som to mutnut lebo za 2min stašné kaleraby natáral. Prečo ho vôbec ukazujú tak dlho keď prehral.
Aká náhodička, poslanec za olajno. Žeby ďalší miľník? Kvôli dedinke na Šariši odložiť priebežné výsledky.. Nejaká tá hodinka navyše sa hodila, ďalší výpadok prúdu by už bol nápadný.
sefcovic uz ide - otazka: budete hovorit s blahom aby sa kontroloval? odpoved: ja chcem byt prezidentom vsetkych. (taka odpoved od prirodzenia teda prirodzena odpoved)
Zuza na hrad !
Uvidíme v druhom kole...
To tu myslim nehrozi, ale tie kvanta spiny co su tito schopni vytiahnut tak to bude este napinave. Netreba zabudat ze kamarati smeraci toho akoze konzervativneho kandidata su schopni zneuzit aj najblizsiu rodinu pre uspech vo volbach, vid Polacek v KE.
mňa skôr udivuje že volebná účasť bola menej ako polovičná : Volebná účasť 48,74%
ešte doplním,že "Harakter" utrpel fiasko-3,11% tak ako si zaslúži